Tunes of Tomorrow

TUNES OF TOMORROW ER EN FRIVILLIG FORENING DREVET AF UNGE MED EN STOR PASSION FOR MUSIK.

Medlemskabet er gratis for unge mellem 16-30 år og giver mulighed for at købe koncert billetter for kun 50 kr.

Du tilmelder dig her

Følg Tunes Of Tomorrow på Facebook & Instagram

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til annikaagerskov@gmail.com

Tunes of tomorrow er en nonprofit musikforening af unge mellem 15-35 år, forankret på Bornholm, hvis primære formål er at skabe koncerter med unge musikere fra vækstlag i dansk musik. Vi bestræber os på at spænde bredt hvad angår genrer, og gøre brug af forskellige både veletablerede, og mere unikke koncert steder.

Målgruppen for koncerterne er unge primært mellem 16-30 år, og derfor har vi også lavet en særlig billetpris på 50 kr., for at sikre at flest mulige unge har mulighed for at deltage. 

Foreningen har ud over sit virke som musikforening også et mål om at være et samlingssted for unge med interesse i musik. På den måde skaber Tunes of tomorrow en platform hvor at unge kan netværke og indgå i et fællesskab med andre med samme interesse, og med tiden forhåbentlig have en positiv indvirkning på trivsel hos unge. Men vi er ikke kun en forening for de unge der drømmer om at stå på en scene, med udgangspunkt i medejerskab og bruger inddragelse, skabes der mulighed for at unge mennesker kan være med til hele processen omkring at skabe koncerter i samarbejde med de erfarne unge som er en del af foreningen. Alt sammen for at kunne skabe et relevant, socialt bæredygtigt og stærkt lokalt musik miljø, både nu og i fremtiden.