Billetsalg

SPAR PENGE OG UNDGÅ UDSOLGT – KØB I FORSALG!

  • Ved hovedparten af Musikhuzets koncerter er der en forsalgspris og en dørsalgspris.
  • Langt de fleste billetter sælges via elektronisk billetsalg. (Se under det enkelte arrangement.)
  • Billetter kan ikke reserveres gennem Musikhuzet før arrangementet, men evt. restsalg af billetter sælges ved indgangen – disse kan desværre ikke reserveres!
  • Billetter refunderes kun ved aflysning.
  • Det er ikke muligt at bestille siddeplads eller bord til koncerter i Musikhuzet. Derimod vil alle der har købt forsalgsbilletter og som møder op senest 10 min. før koncertstart opnå en siddeplads – såfremt koncerten annonceres som “siddekoncert”.
  • Til ståkoncerter vil der som regel være siddepladser på vores balkon, hvis den er åben. Som udgangspunkt fordeles disse efter “først til mølle”-princippet – vi henstiller dog til at publikum tager hensyn til evt. gangbesværede.


KULTURBUTIKKEN

Til venstre for indgangen til Musikhuzet finder du KULTURBUTIKKEN.

KULTURBUTIKKEN er døren til oplevelser på Bornholm – der sælges billetter til arrangementer i Musikhuzet og på hele øen, som sælges via billetsystemerne Ticketmaster og Billetten. Via det elektroniske billetsalg sælges også billetter til arrangementer andre steder, såsom Roskilde Festival. Du kan også købe et GAVEKORT.

Desværre kan Kulturbutikken ikke sælge billetter til arrangementer, der er sat i salg gennem andre billetsystemer end Ticketmaster og Billetten, f.eks. tikko.dk, tikkio.com, billet.dk, billetto.dk og billetlugen.dk. Dette gælder ofte comedy og foredrag i Musikhuzet. Tjek forinden på vores hjemmeside, hvor arrangementets “Køb billet”-link fører dig hen.

Se Kulturbutikkens åbningstider her

Forsalgssteder:

Kulturbutikken, St. Torv 6, Rønne, 5695 9404
Expert Nexø Radio TV, Købmagergade 3, Nexø, 5649 2158
Svanekegaarden, Skippergade 2-8, Svaneke, 5649 7372
Bornholm Velkomstcenter, Ndr. Kystvej 3, Rønne, 5695 9500
Bornholms Turistinformation – Allinge, Sverigesvej 11, Allinge, 5695 9500
Bornholms Turistinformation – Nexø, Sdr. Landevej 2C, Nexø, 5695 9500 


Du behøver ikke udskrive billetten

Udover at scanne printede billetter kan vi scanne billetter på smartphone. Du skal kunne zoome ind på QR eller stregkoden på billetten. Husk at skrue op for skærmlyset. Har I mange billetter, der skal scannes, er det som regel hurtigere for jer at komme gennem døren, hvis I har dem udskrevet på papir.


Man kan ikke reservere billetter eller pladser i Musikhuzet

Billetter kan IKKE reserveres ved at ringe eller sende en e-mail til Musikhuzet. Billetter kan IKKE lægges til side og betales i døren. Det er kun muligt at købe billetter, og til siddekoncerter er der kun unummererede pladser.


Ingen fortrydelsesret på billetter

Billetter er ikke omfattet af lov om fortrydelsesret, og man kan ikke bytte eller få refunderet købte billetter.

Musikhuzet refunderer kun købte billetter i tilfælde af aflysning eller ændring af en koncertdato.

Kan du ikke selv bruge dine billetter, kan du prøve at sælge dem til venner eller bekendte, på en af markedsgrupperne på Facebook eller www.bornholmermarked.dk – eller forære dem til nogle i familien, som vil sætte pris på dem.


Ulovligt at videresælge billetter til overpris

I Danmark er det ulovligt at videresælge billetter til koncerter og lignende til en højere pris, end der er påtrykt på billetten.

Ifølge lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer gælder det, at:

§ 1. Billetter til kultur- og idrætsarrangementer i Danmark må ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for, medmindre der foreligger en aftale med arrangøren.
Stk. 2. Det beløb, som en billet oprindelig er erhvervet for, kan foruden selve billetprisen omfatte eventuelle administrationsgebyrer. Herudover kan andre udgifter forbundet med erhvervelsen inkluderes i videresalgsprisen.
Se https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=12058

Hvis du falder over billetter, der bliver solgt til priser over den påtrykte værdi, bør du anmelde det til portalen, der formidler salget.

Foruden at sælge billetter til overpris sælger nogle privatpersoner også deres billetter flere gange.

Hvis de har modtaget billetten elektronisk pr. e-mail, kan sælger afsætte billetten et ubegrænset antal gange, men kun den første person, der får scannet sin billet i indgangen, kommer rent faktisk ind til arrangementet. Brug derfor din sunde fornuft, hvis du køber billetter andre steder fra end den officielle salgskanal.

Hvis du køber billetter af en person, du ikke kender, så følg disse råd:
• Stol på din intuition, hvis den fortæller dig, at der er noget galt
• Betal højst den påtrykte pris på billetten
• Tænk over prisen. Virker det for godt til at være sandt, så er det formentlig for godt til at være sandt
• Afhent billetten på sælgers bopæl, hvis muligt
• Gem en kopi af annoncen og korrespondancen mellem dig og sælger
• Slå sælgerens oplysninger op på internettet og undersøg, om navn, adresse osv. stemmer overens
• Hvis du er i tvivl, så drop handlen

Det er heller ikke tilladt at sælge billetter og vedlægge ekstra produkter, som man også tager sig betalt for. Det er for eksempel ulovligt at sælge billetten til den påtrykte pris og supplere med at kræve, at køber også tilkøber en fadøl til 500 kroner.

Se også denne artikel: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/koncertfusk-spot-de-falske-billetter