MGP Allstars 2023

Fredag 5. maj 2023, kl. 19:00

MGP Allstars 2023

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Pop
Bemærk:Unge under 26 år forsalg kr. 80. Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet

Vinderen Sophia fra børnenes MGP i Musikhuzet. Derudover deltager Gustav & Magne, samt Dysseband.

Måske så du og dine børn MGP fra Næstved Arena. Musikhuzet er glade for at vi nu kan offentliggøre at både vinderen Sophia, og nr. 2 Gustav og Magne deltager i showet i Musikhuzet St. Bededag den 5. maj kl 19.00. Nu kan vi så offentliggøre at 3 og sidste deltager bliver de 4 medlemmer i Dysseband.


Sophia på 12 år blev en suveræn vinder med melodien "Det banker". Sophia lærte sin første sang, da hun var to år gammel, og hun har set MGP, så langt tilbage som hun kan huske.

Sangen ‘Det bare tanker’ handler om, at man skal prøve at lade være med at sammenligne sig selv med andre, da det kan gøre én rigtig ked af det. Sophia håber på, at hendes sang får andre til at tænke over, at man er god nok, som man er.

I Sophias fritid synger hun i to bands, hun elsker at tegne, være sammen med sine venner og sin hund.

Sophias livret er tarteletter, og så elsker hun at gå sent i seng!

Gustav og Magne blev nr. 2 med sangen "gi' dem til mig". 

Gustav og Magne drømmer om at have flere penge, for når man er ung, så er det fedt at have sine egne penge og købe det, man vil. De er 13 år gamle, og når man ikke er fyldt 15 år endnu, så kan det være svært at få et job. Idéen til sangen ‘Gi dem til mig’ kom i forbindelse med en projektopgave i skolen,
hvor emnet var penge.

Drengene har været bedste venner siden 4. klasse, og de elsker at hænge ud i Gustavs garage, som er lavet om til en musikgarage. Her kan drengene rigtig nørde musik.

Gustav er vild med tage billeder med sit spejlreflekskamera, elsker at hænge ud med sine venner, og så hader han at tømme opvaskemaskinen.

Magne går til gymnastik, cello og kor, og så hader han at svinge støvsugeren
agne deltager i årets fedeste familiefest.

Søskendeparret Iben og Axel danner sammen deres venner Alvilde og Ulrik bandet Dysseband. Pigerne er 9 år gamle, og de er klar til give den gas som forsangere, mens de to 13-årige drenge styrer instrumenterne med hård hånd. Axel er at finde på klaveret og Ulrik på trommerne.

Kunstnernavnet ‘Dysseband’ er stærkt inspireret fra byen, hvor de kender hinanden fra – nemlig Dyssegård. Pigerne har gået i børnehave sammen og drengene går i samme folkeskoleklasse. De deltog med sangen ‘På Tur’ der handler om, at man skal ud på tur og have det fedt. Ulrik og Axel har skrevet melodien til sangen, og de to piger Iben og Alvilde har skrevet teksten.

Fælles for bandet er, at de alle elsker musik, men udover det, så elsker de to drenge at spille tennis, og de to piger er vilde med lave gymnastik!

I Musikhuzet glæder vi os til at se alle børn og voksne, som er vilde med god musik, rød løber, glimmer og glitter, til årets fedeste familiefest.

Links:
www.dr.dk/boern/mgp/info/m...

PROGRAM