Udsolgt: TV-2 - i Gudhjem

Fredag 21. august 2020, kl. 20:00

Udsolgt: TV-2 - i Gudhjem

Køb billetten her
Entre forsalg:420,00
Entre dørsalg:450,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert, unummererede siddepladser. Stole, mad og drikke må ikke medbringes. Unge under 26 år forsalg: 175,-. (venligst fremvis billedlegitimation ved indgangen).
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Oluf Høst Museet, Løkkegade 35, Gudhjem

I år fejrer TV-2 40 års jubilæum og det vil blive markeret med udsolgte koncerter i de store byer til efteråret og med snigpremiere i haven hos Oluf Høst Museet. I den anledning udtaler bandet:

- "Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi forsøger at trække en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!"

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 40 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dansant, dobbeltbundet (selv)ironi med veludviklet diabolsk tæft for at se durk gennem tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et publikumsskattet speciale for bandet, der typisk kalder sig ’Danmarks kedeligste orkester’.

TV-2's blanding af pop og rock har resulteret i 19 studiealbum og et hav af koncerter og festivaloptrædener, der har gjort TV-2 til et af landets mest populære live-bands.

Man behøver bare nævne hits som De første kærester på månen, Alt hvad hun ville var at danse, Bag duggede ruder, Kys det nu (det satans liv), Nærmest lykkelig, Hele verden fra forstanden, Be bab a lu la, Rigtige mænd, Kys bruden, Vil du danse med mig, Randers Station Fantastiske Toyota og senest Tæt trafik i Herning.

Koncerten med TV-2 i Gudhjem var oprindeligt planlagt i slutningen af juni, men blev flyttet til slutningen af august pga. myndighedernes restriktioner i forhold til afvikling af udendørs koncerter.

Prisen for en forsalgsbillet er 420 kr, og unge under 26 år kan købe billet i forsalg for 175 kr. Billetter kan købes på Musikhuzets hjemmeside www.musikhuzet.dk

--

Koncerten med TV-2 i Gudhjem lørdag 22. august 2020 kan allerede nu meldes udsolgt, og derfor bliver der arrangeret en ekstra koncert dagen forinden fredag 21. august 2020 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:00, og publikum opfordres til at komme i god tid, da koncerten pga. corona restriktioner afvikles som siddende koncert.

PROGRAM