Pretty Maids + support: Junkyard Drive

Fredag 28. december 2018, kl. 20:00

Pretty Maids + support: Junkyard Drive

Køb billetten her
Support:Junkyard Drive
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Metal
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Pretty Maids sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det meget store bagkatalog, når de går på scenen. Bl.a. Red, Hot & Heavy, Future World og Sin-Decade sammen med de store hits Please Don’t Leave Me og Little Drops of Heaven.

Med deres dynamiske, melodiske og publikumsvenlige hårdrock er Pretty Maids garanter for fest og farver og rock’n’roll. Ronnie, Ken, Allan, René og Chris udgør et særdeles stærkt spillende band, der mestrer alle detaljer inden for genren og i den grad kommer ud over scenekanten.

Bandets seneste udgivelse Kingmaker har sendt dem rundt til scener i det meste af verden.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
prettymaids.dk...

PS:
Junkyard DriveJunkyard Drive er de nye stjerner i dansk Rock n 'Roll med benhårde riffs, en af Rockens bedste vokalist i scandinavien og en smagfuld grad af nostalgi. Junkyard Drive ry er et af de mest energiske og eksplosive live bands i Danmark. Bære sorte læderjakker, fanger publikum med deres old school Rock n 'Roll med et moderne tvist.

I 80'erne blev Guns n 'Roses kaldt' 'Det farligste band i verden'. I 2018 er bandet fra Danmark, og de hedder Junkyard Drive! Så hvis du er til ærlig Rock N 'Roll, bliver du ikke skuffet.

Junkyard Drive har turneret det meste af Nordeuropa, herunder de baltiske lande. I efteråret 2016 turede Junkyard Drive med stor succes USA og Mexico. I 2018 spiller bandet rundt omkring i den sydlige del af Skandinavien, Europa Tour i November 2018 med legendariske Diamond Head, og spiller på flere festivaler, blandt andet den legendariske Sweden Rock Festival.

I 2017 udgav bandet deres debutalbum Sin & Tonic, der blev optaget på de legendariske Medley Studios af producent Søren Andersen (Glenn Hughes, Dead Daisies, Mike Tramp). Albummet er blevet rost af kritikere og fans. B.la. 10 ud af 10 af Metallized!

Den første single fra albummet Sin & Tonic, ’’Geordie’’, baseret på en gammel folkesang fra Nord England, har haft et omfattende radiodækning i ind (P4, Myrock, Nova) -og udland. Sangen har fået en loyal følge i hele deres hjemland og nået 500.000 afspilninger alene på Spotify.

Junkyard Drive har over 40.000 månedlige lyttere på Spotify, og der ser ikke ud til at stoppe bandet fra Roskilde, der vil udgav den svære 2’er med titlen ’’Black Coffee’’ D. 1. september 2018. Albummet blev rost til skyerne over hele verden rundt. 2. Singlen ’’Way Too Long’’ fra deres nye udspil gik direkte ind som Nr. 1 på Itunes Rock Chart, og selve albummet ’’ Black Coffee’’ gik direkte ind som Nr. 1 på den officielle Vinyl hitliste.

De er dedikeret til deres håndværk og ved, hvordan de kan skrive Rock n 'Roll-musik lavet til et niveau af perfektion, der passer til genren.

PROGRAM