Få billetter: Laura Mo

Fredag 16. november 2018, kl. 21:00

<b>Få billetter:</b> Laura Mo

Køb billetten her
Support:Julie Brammer
Entre forsalg:140,00
Entre dørsalg:170,00
Genre:Folkpop
Bemærk:Kombineret stå- og siddekoncert. Det er ikke muligt at reservere siddeplads. Ønsker man siddeplads, anbefales det, at man møder op, når døren åbner.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Gennembrud for den nordjyske sanger, sangskriver og musiker.

På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår under hele sin koncert at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist, eller hun optræder med sit band.

Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger.

Sangene er på dansk, og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald.

Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset.

Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

Lige nu storhitter Laura med sin første single ”STEPPEBRAND” fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.

Åbn video på youtube

Links:
www.lauramo.dk...

PS:
Julie BrammerDen 29 årige Julie Brammer, som for nyligt er flyttet til øen, skriver sange, der favner bredt.

Det er kærligheden i krise, det er verden af lave, det er mikrokosmos og makrokosmos og det, der virkelig gælder; med tiden og mennesket i suspension. Leveret på en groovy og jazzy facon med en stemme, der søger at tale til hjertet.

Med sig på scenen har hun Oddur Stefan Steinthorsson. To sangere og sangskrivere mødtes om den dér sang, man synes er helt vidunderlig smuk, og derfor lærer at spille. De mødtes om den sang, man er stolt af, at man har skrevet, den man ville ønske, at man havde skrevet, eller den, der ikke var blevet sunget for nogen før, men pludselig fik vinger, - with a little help from your friends.

De to lærker får følgeskab af percussionisten Camilla Lunau Nielsen, der lægger en lækker bund og samler de to solisters materiale i en tryg, groovy havn.

Således bliver tre mennesker forbundet i musikken, og det er jo lige hvad musikken gør; forbinder os med hinanden og noget mere og det hele.

PROGRAM