Udsolgt: Udenfor Sæsonen - i skoven

Torsdag 20. september 2018, kl. 20:00

<b>Udsolgt:</b> Udenfor Sæsonen - i skoven

Køb billetten her
Entre forsalg:350,00
Entre dørsalg:375,00
Genre:Udenfor Sæsonen
Bemærk:Siddende koncert - pladser er unummererede. Kulturuge badge er obligatorisk ved alle kulturugens arrangementer.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Kyllingemoderen, Segensvej 48, Almindingen, Aakirkeby

Vi præciserer hermed, at koncerten i Kyllingemoderen i Almindingen er om torsdagen 20/9, og at koncerten på Strandhotellet i Sandvig er er om fredagen 21/9.

Vi beklager, at der ved en fejl i tidligere annoncering er blevet byttet rundt på disse to koncerter.

--

Siden 2002 har Udenfor Sæsonen hvert år begejstret et stort publikum, og arrangementet er en institution ikke bare for Bornholms Kulturuge men for Bornholm.

Steffen Brandts musikalske tradition har haft et hav af stærke, veletablerede navne på cv'et, ligesom arrangementet har været med til at give masser af unge, upcoming stjerner en unik chance.

År et bød på navne som Tina Dickow, Allan Olsen, Alberte Winding og Tobias Trier og satte en høj standard for det, som begivenheden har udviklet sig til.

Jørgen Leth, Marie Key, Per Vers og Bjarke Mogensen har været med til at sætte et stort musikalsk fingeraftryk på kulturugen i årene, der er gået, og i år er et nyt, stærkt hold klar med nye toner.

Det fortæller opfinderen af Udenfor Sæsonen, tv-2-forsangeren Steffen Brandt.

Og i år går koncertrækken en ny vej, når Brandt og co. fejrer 50-året for udgivelsen af den legendariske Beatles-udgivelse The White Album.

– I et tæt samarbejde mellem rytmisk og klassisk musik vil de ikoniske sange blive nyfortolket og skrevet ind i vores tid, fortæller Steffen om årets koncertrække: – Nye sange/kompositioner og kendte sange fra de medvirkende solisters bagkatalog vil endvidere gå i dialog med Beatles og understrege den betydning, dette orkester har, også på dagens musikscene.

Steffen Brandt får på scenen selskab af:

Pernille Rosendahl, der i 2016 udgav sit anmelderroste soloalbum “Dark Bird” og efter fem plader med Swan Lee og The Storm er den på mange måder et udtryk for en vilje til at tage sangen i egen hånd og give sig den tid, det tager at skabe den rette stemning.

Siden udgivelsen har hun både optrådt på anerkendte festivaler og unikke steder i hele Danmark, og i 2018 medvirker Pernille i Toppen af Poppen.

Sys Bjerre, en af vor tids mest begavede sangerinder/sangskrivere. Mange kender sangen om “Malene” fra debutalbummet “Gør Det Selv” som udkom i 2008. Sys Bjerre har udgivet 4 album: (2008) Gør Det Selv, (2010) All In, (2012) Sys, (2015) Alle Mine fejl.

Den farverige og folkekære singer-songwriter har efterhånden afsøgt mange af musikkens afkroge, og dette forår har hun kastet sig over salmerne.

De bakkes som vanligt op af Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller, Jeppe Skovbakke, Jeppe Gram.

Her ud over medvirker et til lejligheden sammensat klassisk ensemble bestående af nye kunstnere på vej:
Vera Panitch (violin), Amalie Kjældgaard Kristensen (violin), Josefine Weber Hansen (bratsch) og Ida Nørby (cello).

Links:
bornholmskulturuge.dk/2018...

PROGRAM