Frivillig i Musikhuzet

Rina & Emilie

Musikhuzet kunne ikke fungere uden det frivillige personale. Til arrangementerne er de en vigtig arbejdskraft, og på alle måder er de uundværlige i Musikhuzets drift.

De frivilliges job består af mange forskellige funktioner til arrangementerne, såsom dørmænd, garderobefolk, scenevagter, gearcheckere, lydmænd, lysmænd m.v.

Derfor er det yderst vigtigt, at alle medarbejdere, uanset baggrunde og overbevisninger, arbejder med samme mål. Det er derfor naturligvis ikke alle som kan blive frivillige i Musikhuzet, da man skal være udadvendt og glad for at tage fat, og samtidig have et godt forhold til sine medmennesker, og ikke mindst Musikhuzet.

40 frivillige er løbende tilknyttet Musikhuzet, men da flere af disse rejser for at studere på den anden side af vandet eller lignende, er der ofte udskiftninger i staben af frivillige. Hvis du mener, at DU kan tilføre god arbejdskraft til huset, så tøv da endelig ikke med at melde dig som frivillig.

Musikhuzet rekrutterer gerne ny og frisk arbejdskraft, unge som ældre!

Julefrokost
Det skal være sjovt at være frivillig!

Som frivillig i Musikhuzet er det hele ikke kun slid og slæb. Stemningen blandt personalet er uden sammenligning med nogen anden arbejdsplads. Musikhuzet erkender værdien af den frivillige arbejdskraft og ønsker at belønne den.

Du får som frivillig privilegier, såsom: gratis adgang til koncerter, tilladelse til at bære den velkendte og højagtede Musikhuzet uniform til arrangementerne, og ikke mindst bære titlen som frivillig bandit, hvilket i sandhed er noget at imponere vennerne med. Personalefester, udflugter og lignende begivenheder kan også forventes.

Eftersom det ej heller kun er spas og løjer at være frivillig, men også en tjans der kræver engagement, vilje og ikke mindst lyst, stiller vi naturligvis krav til staben af frivillige. Der afholdes møder, og vi tilstræber god dialog, kommunikation og udvikling for den enkelte.

Skulle netop du på et tidspunkt få lyst til at blive frivillig, er du altid velkommen til at sende en mail til os med en beskrivelse af dig. "Ansøgningen" bliver vurderet af husets ledelse, og ser vi potentiale i din ansøgning vil der straks blive sendt bud efter dig til en uddybende samtale. Dette er blot begyndelsen. 

Hvis du har lyst til at være frivillig medarbejder i Musikhuzet, skal du skrive til: frivillig@musikhuzet.dk

 

 

PROGRAM