Kim Larsen & Kjukken Sommerkoncert

Oprettet: 19-03-2013

Mandag den 19. november 2012 udkom Du Glade Verden, som er et helt nyt album fra sangskriveren Kim Larsen, der har været i studiet med sit band Kjukken for at indspille nyt materiale.

Efter albummet Mine Damer og Herrer fra 2010, som Kim Larsen indspillede som solo-artist, er han tilbage med de stærke musikere fra Kjukken. Tekst og musik til det nye album er skrevet af Kim Larsen og musikken er indspillet med Kjukken. Albummet er produceret af Mads Haugaard, der er bror til bassist i Kjukken, Jesper Haugaard. Musikken til Du Glade Verden er optaget og produceret dels i København og dels i Odense.

Coveret til albummet er en grafisk illustration af en kvinde, der sidder og kigger på en smuk solnedgang. Det er malet af den danske filminstruktør og kunstmaler Erik Clausen, der oprindeligt lavede det fine, enkle og måske nærmest naive billede til den serie kunst-plastik-poser Irma lancerede en gang i 70’erne. Motivet understreger på smukkeste vis albummets tvetydige titel og pladens stemning og tematik generelt.

SOMMERTURNÉ
I forlængelse af udgivelsen turnerer Kim Larsen & Kjukken i Skandinavien gennem sommeren 2013. Og det bliver også til et besøg i Musikhuzet Bornholm fredag 5. juli.

Kjukken blev dannet i 1995, og består i dag af de oprindelige medlemmer, Karsten Skovgaard (gui) og Jesper Rosenqvist (trommer). I 2003 kom Jesper Haugaard (bas) med i bandet.
Koncerterne vil præsentere en række af de nye sange, men som altid dykker Kim Larsen ned i sit imponerende sang-univers og spiller et repertoire den repræsenterer den over 40-årige lange karriere.

For billetter, klik her

NYHEDER

PROGRAM