Udsolgt: Fromseier Hockings - i Domen

Fredag 4. oktober 2019, kl. 20:00

<b>Udsolgt:</b> Fromseier Hockings - i Domen

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Folkemusik
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Domen, Kampeløkken Havn, Allinge

Ditte Fromseier og Sigurd Hockings mødte hinanden en sen aften på den Københavnske folkscene i år 2003 imens de begge stadig var studerende. De var umiddelbart tiltrukket af hinandens stærke drive og intense musikalske energi. Snart efter startede de deres første fælles band og siden da har de spillet sammen I mange forskellige konstellationer. I 2010 blev de inviteret til at optræde som duo på North Atlantic Fiddle Convention I Skotland og duoen Fromseier Hockings var en realitet. De fandt hurtigt at duoformatet for dem var en fantastisk måde at udfordre sig selv musikalsk og til at skabe ny musik I fællesskab.

Fromseier Hockings har turneret over det meste af verden og opbygget en sjælden intimitet i deres musik. De optræder i et levende, impulsivt og virtuøst legende sammenspil.

Ditte Fromseier startede sin musikalske karriere på Bornholm som 4-årig og har siden spillet sig jorden rundt og uddannet sig både som klassisk og folkemusik-violinist. Bl.a. ved University of Limerick og Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole.

Sigurd Hockings er en af de mest virtuøse og alsidige folk-guitarister i Danmark. Han har hentet inspiration til sin helt individuelle og alsidige spillestil i både skandinavien og i det keltiske stilområde.

Åbn video på youtube

Links:
www.fromseierhockings.com...

PROGRAM