Gyldigheden på gavekort til Musikhuzet, der er købt i Kulturbutikken eller Musikexperten, og som udløber i 2020, forlænges et halvt år, tilsvarende den tid som Kulturbutikken holdt lukket pga. Covid-19 fra 12. marts indtil 9. september 2020.
 
Gyldigheden på gavekort til Musikhuzet, der er købt i Kulturbutikken eller Musikexperten, og som udløber i nedlukningsperioden fra 17. december 2020 til 6. maj 2021, forlænges med 2 måneder regnet fra den dag, vi åbnede Kulturbutikken igen. 
 
Gyldigheden på gavekort til Musikhuzet, der er købt i Kulturbutikken eller Musikexperten, og som udløber i nedlukningsperioden fra 19. december 2021 til 17. januar 2022, forlænges med 2 måneder regnet fra den dag, vi åbner Kulturbutikken igen.

 
KØB GAVEKORT I BUTIK
Du kan købe gavekort til Musikhuzet i Kulturbutikken til venstre for indgangen til Musikhuzet på St. Torv i Rønne - se åbningstider her.
Gavekort til Musikhuzet gælder som udgangspunkt i to år, med mindre andet er angivet, og kan kun benyttes til køb af billetter i Kulturbutikken.
I modsætning til gavekort til Ticketmaster kan der med Musikhuzets egne gavekort købes billetter til arrangementer, hvor billetterne udbydes gennem Billetten (f.eks. forestillinger på Bornholms Teater).
Det er ikke muligt at købe Musikhuzets egne gavekort online.
 
Se Kulturbutikkens åbningstider her
 
KØB GAVEKORT ONLINE
Billetter til de koncerter, som Musikhuzet selv arrangerer, samt billetter til de fleste andre arrangementer med eksterrne arrangører (f.eks. comedy og foredrag) bliver solgt gennem Ticketmaster, og det er muligt at købe et gavekort online til Ticketmaster.
Disse gavekort skal indløses online og kan ikke benyttes i Kulturbutikken eller Musikeksperten.
 
Køb gavekort til Ticketmaster online
 
 

PROGRAM