Kulturbutikken er lukket pga. Corona.
 

Gyldigheden på gavekort til Musikhuzet, der er købt i Kulturbutikken eller Musikexperten, og som udløber i 2020, forlænges et halvt år, tilsvarende den tid som Kulturbutikken holdt lukket pga. Covid-19 fra 12. marts indtil 9. september 2020.

 

Gyldigheden på gavekort til Musikhuzet, der er købt i Kulturbutikken eller Musikexperten, og som udløber i nedlukningsperioden fra 17. december 2020, forlænges med 2 måneder regnet fra den dag, vi åbner Kulturbutikken igen.


 
KØB GAVEKORT I BUTIK

Du kan købe gavekort til Musikhuzet i Kulturbutikken til venstre for indgangen til Musikhuzet på St. Torv i Rønne - se åbningstider her.

Gavekort til Musikhuzet gælder som udgangspunkt i to år, med mindre andet er angivet, og kan kun benyttes til køb af billetter i Kulturbutikken.

I modsætning til gavekort til Billetlugen kan der med Musikhuzets egne gavekort købes billetter til alle arrangementer i Musikhuzet, f.eks. standup/comedy, der ofte bliver solgt gennem Billetnet eller Billetten. 

Det er ikke muligt at købe Musikhuzets egne gavekort online.

 

KØB GAVEKORT ONLINE

Billetter til de koncerter, som Musikhuzet selv arrangerer, bliver solgt gennem Ticketmaster, og det er muligt at købe et gavekort online til Ticketmaster.

Disse gavekort skal indløses online og kan ikke benyttes i Kulturbutikken eller Musikeksperten.

Køb gavekort til Ticketmaster online

PROGRAM