Thomas Buttenschøn – i Nexø

  • Spilledato: lør 24/02/24
  • Tidspunkt: 20.00
  • Sted:
    Møbelfabrikken
    Gl. Rønnevej 17A
    3730 Nexø
  • Billetpris: 195 kr.

Bemærk sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø

Unummererede siddepladser

Thomas Buttenschøn kører gerne en omvej

Den populære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn glæder sig til at tage publikum med på en ny musikalsk rejse

Der er både velkendte hits og spritny musik på programmet, når Thomas Buttenschøn går på scenen med sin guitar, sit klaver og sine sange. Den populære sanger, musiker og sangskriver har pakket bilen for at tage på solo-turné med titlen: “Jeg kører gerne en omvej”.

– Livet handler ikke om at komme i mål, det handler om rejsen. Nogle gange kan det se ud som om, at der står forskellige ting i vejen for livet, men så må man udenom, forklarer Thomas Buttenschøn.

Desuden er der en lidt mere lavpraktisk begrundelse for turnéens titel.

– Jeg elsker at spille for folk, og jeg elsker provinsen, så jeg kører gerne en omvej for at komme ud at spille i enhver afkrog af landet, siger han med et smil.

Den modigste sangskriver
Kunstnerisk har Thomas Buttenschøn også været på en lang rejse. Siden 2006, da hans musikalske karriere for alvor tog fart, har han haft en stribe store hits, som blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere udvist en evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”.

I det seneste år har Thomas Buttenschøn haft travlt med at skrive og udgive masser af ny musik. Desuden har han spillet en lang række koncerter, som har gjort stort indtryk på publikum. Blandt andre GAFFA’s koncertanmelder, der delte seks stjerner ud til den musikalske kraftpræstation og betegnede Thomas Buttenschøn som “Danmarks modigste sangskriver”.

“Tak, Thomas for med charme og mandsmod at give ordet intimkoncert et helt nyt level”, skrev anmelderen blandt andet.
Spændende omveje

Nu er Thomas Buttenschøn atter klar til at gå på scenen med sin særlige kombination af iørefaldende sange, nærvær og sprudlende showmanship. Publikum kan både glæde sig til at høre nogle af numrene fra det seneste års album-udgivelser og naturligvis til et genhør med de største hits fra sangskriverens store bagkatalog.

Det hele bliver kædet sammen af Thomas Buttenschøns særlige evne til at forene smuk poesi og store følelser med humor og finurlige hverdagsfortællinger. Med sin karakteristiske stemme og sin musikalitet er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse.

Med masser af spændende omveje.

Der venter publikum en stor musikalsk oplevelse, når Thomas Buttenschøn går på scenen bevæbnet med sin særlige kombination af populære ørehængere og nærværende showmanship.

Den populære sanger, musiker og entertainer er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har i den grad ordet i sin magt. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Modig sangskriver
Siden 2006, da Thomas Buttenschøns musikalske rejse for alvor begyndte, har han haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere udvist en sjælden evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”. Den altid produktive sangskriver har desuden vist, at han ikke er bange for at lukke publikum helt ind i sit inderste. Af samme grund tøvede GAFFA’s anmelder ikke med at udnævne Thomas Buttenschøn til Danmarks modigste sangskriver i forbindelse med en intimkoncert i februar 2023 – en koncert, som desuden udløste seks stjerner i musikmagasinet.

Alsidig kunstner
Med andre ord er der tale om en særdeles alsidig kunstner, som altid formår at række langt ud over scenekanten og ind i hjertet på publikum. Med sin karakteristiske stemme, sin musikalitet og sit nærvær er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse. To ting er sikkert: Det er altid vedkommende, og det er aldrig kedeligt.