The Blues Overdrive

  • Spilledato: søn 03/03/24
  • Tidspunkt: 15.00
  • Sted:
    Musikhuzet Bornholm
    St. Torv 6A
    3700 Rønne
  • Billetpriser: 30 - 120 kr.

PRISVINDENDE BLUES MED INTERNATIONAL KLASSE.

The Blues Overdrive er dansk roots og blues i international klasse. Igennem de sidste mange år har de høstet stor international anerkendelse i form af det utal af koncerter, airplay og de TV optrædener de har givet i det meste af Europa og resten af verden. To gange har de modtaget ‘Album of the Year’ ved European Blues Awards og dertil kommer adskillige andre priser og nomineringer i ind- og udland.

Bandet spiller musik der får fortid til at lyde af fremtid. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves på en ny måde, uden at komme for langt væk fra kilden.

Bandmedlemmerne har arbejdet med internationale sværvægtere som Paul McCartney (ja, du læste rigtigt!), Manfred Mann, Duke Robillard (Tom Waits, Bob Dylan, Fabulous Thunderbirds m.fl.), Noel Redding (Jimi Hendrix), Lazy Lester, James Harman, Povl Dissing, Kira Skov og har turneret med den britiske blueslegende Ian Siegal.

Med et alsidigt repertoire, et nærmest telepatisk sammenspil og et sceneshow med masser af humor og publikumskontakt er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt er det en af de koncerter man ikke må gå glip af!

Flotte anmeldelser er kommet fra blandt andet Tyskland, Norge og England og Hollands førende bluesmedie kalder The Blues Overdrive for et ”Verdensklasse bluesband fra Danmark” og fortsætter “Vi overdriver ikke ved at sige at denne combo nemt kan kategoriseres i samme liga som eksempelvis The Fabulous Thunderbirds”.

Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev: ”Internationalt format på danske bluesdrenges album. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.”

Besætning
Martin Olsen (vocal/guitar) Andreas Andersen (single guitar) Louisian Boltner (trommer) Thor Boding (bas)

Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:
‘Internationalt format på danske bluesdrenges plade. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard (Bob Dylan, Tom Waits, Fabulous Thunderbirds) på en plade hvor bandet hverken agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.’

Lineup: Martin Olsen (vokal/guitar), Andreas Andersen (single guitar), Thor Boding (bas), Louisian Boltner (trommer)