Sly & The Man

  • Spilledato: fre 15/12/23
  • Tidspunkt: 21.00
  • Sted:
    Raschs Pakhuz
  • Billetpriser: 60 - 120 kr.

Energisk retropop: Tag med Sylvester Larsen og Martin Hülz Larsen på en mission til retromania med deres tilbageskuende, stilsikre popmusik, der trækker tråde til nogle af datidens største sangskrivere som Gilbert O’ Sullivan, Elton John og Electric Light Orchestra.

Gik viralt på YouTube
I 2022 blev debutalbummets titelnummer ”The Mission” officielt udgivet på alle streamingtjenester. Men allerede i 2019 lagde duoen nummeret op på YouTube med en musikvideo, der ramte bredt internationalt. Den viser en fandenivoldsk og højenergisk duo i kedeldragter og har i dag næsten 240.000 visninger på kanalen.

Singlen er et godt eksempel på, hvad man kan forvente af duoens debutalbum: Sangskriver Sylvester Larsen har kompositionerne og ordene i sin magt. Han sigter altid efter ’den gode melodi’. The Man’ – med det borgerlige navn Martin Hülz Larsen – bag trommerne tilføjer et skarpladet groove. Sammen har de skabt et stilsikker debutalbum, som byder på nysgerrige musikalske arrangementer, iørefaldende synthriffs og karakteristiske vokaler, fremført med en inspirerende energi og hjertevarme.

To mand. Keys, vokal og trommer. Simpelt og effektfuldt
Bag navnet står Sylvester Larsen (’Sly’ – vokal og keys) og Martin Hülz Larsen (’the man’ – trommer, perc og vokal). Sylvester Larsen har en lang karriere som sangskriver bag sig med hele otte albummer i bagagen. Med sit dansksprogede projekt Sylvester Larsen & Nåleøjet har han senest udgivet albummet Trolddom (2021). Larsen er født og opvokset i København.

Martin Hülz Larsen har boet i Berlin og har derfor sine musikalske rødder i tysk rock- og metal scene: Han har arbejdet som trommeslager med bands tyske fænomener som Haudegen, Sprinter X, Undrowed m.fl.

I marts 2022 udgav de deres første officielle single, ”Back To Nature”, der senere blev fulgt op af ”Deeper”, der bl.a. fik flotte ord med på vejen af GFrock. Senere har duoen udgivet ”The Missi-on”, der har vundet stor indpas på den internationale musikscene med over 250.000 visninger på YouTube. I september 2022 udgav de singlen ”Blue Sky Full of Rain” der trækker tråde til 70’ernes pop/rockhelte Electric Light Orchestra og deres ikoniske sang ”Mr. Blue Sky”.