Red Warszawa – Another Dick in the Wall

  • Spilledato: lør 20/01/24
  • Tidspunkt: 21.00
  • Sted:
    Musikhuzet Bornholm
    St. Torv 6A
    3700 Rønne
  • Billetpris: 120 kr.

En gloryhole-musical.

Red warszawa rammer atter landevejen for at fremføre en sædopsætning af Pink Floyd’s mesterværk “the wall” fra 1979.

Opsætningen rummer dog kun 3 sange. “Another dick in the wall” part 1, 2 og 3.

Der er tale om et gloryhole-lotteri hvor man skal gætte om det er en mand, et dyr eller Flash Gordon som står på den anden side.

Der vil også være en omvendt “Dickwall” til både mænd og kvinder. Her vil der dog være tale om afstøbninger. Disse er replika af Dumbo, Donald Trump og Lassie. 1 til 1.

Man kan også klatre på væggen, så husk det rette fodtøj, viagra og laksativ.

SUPPORT: De Frigjorte

Det danske rock band er for alvor ved at få slået deres navn fast! I foråret 2023 begav bandet sig ud på deres første headliner tour og bandet slutter året af, med at tage på tour med legendariske Red Warszawa. De Frigjorte er fast support på Red Warszawas efterårs tour, som så smukt er døbt KONZERTA I ADHD.

De Frigjorte spiller dansksproget, halv hård guitar rock. De er efter to albums og et par nye singler, kommet tættere på at lyde som sig selv. Selv om man stadig kan høre inspirationen fra bands som Magtens Korridorer og D-A-D. Om bandet seneste fuldlængde skrev GaFFA bl.a. ”Musikken er rock med tunge forvrængede guitarer og ditto trommer, og produktionen er rigtig flot og storladen. På pladens første nummer “Uha Ulla!” bliver man da også helt glad i låget over den spøjse sang med den fine og velfungerende hookline og en tekst, der fremstår fl abet og forholdsvist vellykket. Meget på linje med sangene på førnævnte FriværdiFriværdi”. Kan man lide dansk rock, er De Frigjorte bestemt værd at tjekke ud! Nyeste sange LET DIG, FOR ALLERSIDSTE GANG og JORDEN RYSTER, samt billeder social media links osv, kan findes via www.defrigjorte.com