Rasmus Lyberth

  • Spilledato: fre 19/01/24
  • Tidspunkt: 20.00
  • Sted:
    Musikhuzet Bornholm
    St. Torv 6A
    3700 Rønne
  • Billetpriser: 95 - 180 kr.

RASMUS LYBERTH SOLO er både en fin, folkelig, festlig og følsom oplevelse med den grønlandske sanger.

Koncerten består af en perlerække af Rasmus Lyberths iørefaldende sange fra hele hans livslange karriere som artist. Der er gamle hits som mange kan synge med på, men der er også nye numre som man kan lade sig begejstre af. Undervejs krydrer Rasmus med spændende fortællinger, sjove anekdoter og smukke betragtninger som de fleste vil kunne spejle sig i. Måske kommer der også en enkelt overraskende oplevelse fra livet på landevejen.

Udstyret med sin guitar fortæller Rasmus om sin musikalske karriere i medgang og modgang, fra han begynder at spille guitar som 13-årig og frem til i dag hvor han kunne være gået på pension. Rasmus beretter åbent om sin farverige tilværelse, sine drømme og sine håb for fremtiden på en indlevende måde, hvor man virkelig mærker den karismatiske sangers smukke sjæl og sprudlende væsen.

Koncerten giver et smukt og nuanceret indtryk af den grønlandske sanger. Hvis man ikke kendte Rasmus Lyberth før, kommer man med stor sandsynlighed til at holde af ham efter denne koncert.