GRETA, MALU, Alvah // New Things Live

TUNES OF TOMORROW
 • Spilledato: fre 01/03/24
 • Tidspunkt: 21.00
 • Dørene åbner: 20:00
 • Sted:
  Musikhuzet Bornholm
  St. Torv 6A
  3700 Rønne
 • Kategori: Uncategorized
 • Pladser: Ståpladser
 • Billetpriser: 50 - 150 kr.
 • Dørsalgspris: 175 KR.

Arrangeret i samarbejde med All Things Live og Tunes of Tomorrow.

ALL THINGS LIVE PRÆSENTERER NEW THINGS LIVE

Velkommen til New Things Live i Musikhuzet.

Kom med til et brag af en aften, hvor vi præsenterer spændende artister på én af Bornholms hyggeligste scener. God stemning, kolde øl og ikke mindst god LIVE-musik.

Velkommen til New Things Live #1

NEW THINGS LIVE FULDENDER PLAKATEN MED GRETA OG ALVAH

Det helt friske tour-koncept, New Things Live, er endelig klar til at introducere publikum for tre ekstraordinære og nyskabende kunstnere. Det endelige lineup, bestående af MALU, Alvah og GRETA, sætter prikken over i’et på tourplakaten.

Gør dig klar til en nyskabende musikalsk oplevelse, når New Things Live stolt kan præsentere MALU, Alvah og GRETA på en spændingsfyldt tour gennem elleve danske byer til foråret 2024! Glæd dig til masser af frisk energi, kreativ nytænkning og frem for alt – en uovertruffen liveoplevelse. New Things Live garanterer, at du vil opleve det bedste inden for livemusik:

Bliv betaget af Alvah, en dynamisk kraft fra en halvø udenfor Oslo, med en lyd der kombinerer Art Pop, R&B og Trip hop med rå, følelsesladede tekster. Hun henter sit nærvær fra de mystiske norske fjelde og væver dem ind i det pulserende byliv, med vokaler der ringer ud som et mantra og inviterer dig helt ind i hendes kerne. Hendes debut-EP “Hindsight” fangede opmærksomhed hos lyttere fra Skandinavien til USA og havde premiere i det prestigefyldte ’Wonderland Magazine UK.


Oplev GRETA, som har sendt bølger gennem musikscenen med sin banebrydende lyd, der smelter nostalgiske toner sammen med futuristiske vibes. Hendes kunstneriske rejse er blevet beskrevet som en eksplosiv udvikling, og hendes seneste album, ‘Portals‘, som ramte gaderne i november, er allerede anerkendt som et mesterværk. Anmelderne har talt, og GAFFA belønnede albummet med en fuldskala ros med 6 ud af 6 stjerner, mens Soundvenue tildelte det imponerende 5 ud af 6 stjerner. GRETA fortsætter med at sætte nye standarder og cementerer sin position som en nyskabende kraft i musikverdenen.

Derudover kommer du til at dykke ind i MALUs fortryllende univers, hvor poppede melodier, sjælfulde toner og 00’er-R&B fornemmelser bliver vævet sammen i en magisk fortælling om identitetskamp, drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder bringer MALU en organisk lyd til scenen, krydret med store armbevægelser – og attitude. Hendes sange balancerer nostalgi og aktuel friskhed, og efter at have fortryllet Lille Vega i efteråret 2023, er MALU i absolut topform.

Ambitionen bag New Things Live er at introducere nøje udvalgte kunstnere, der udstråler tårnhøje ambitioner og betydeligt potentiale, som de udfolder og udfordrer inden for deres respektive genrer – og dermed skaber vejen for de kommende kunstnere.

Se frem til aftenener fyldt med dugfriske og enestående liveoplevelser.

NEW THINGS LIVE 2024

01.02.24 – KOLD FESTIVAL, KOLDING
03.02.24 – FORBRÆNDINGEN, ALBERTSLUND
08.02.24 – TRAIN, AARHUS
09.02.24 – PALETTEN, VIBORG
10.02.24 – BYGNINGEN, VEJLE
21.02.24 – SKRÅEN, AALBORG
22.02.24 – POSTEN, ODENSE
23.02.24 – SØNDERBORGHUS, SØNDERBORG 
24.02.24 – BADEANSTALTEN, SLAGELSE

01.03.24 – MUSIKHUZET, RØNNE
02.03.24 – RUST, KØBENHAVN