Nathalia Flórez

  • Spilledato: fre 08/03/24
  • Tidspunkt: 20.00
  • Sted:
    Raschs Pakhuz
  • Billetpriser: 60 - 120 kr.

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. – HALV PRIS – først til mølle!

Nathalia Flórez er en sangskriver og sangerinde fra Fanø, der i efteråret 2022 udgiver sit nye album: tæthed og tomhed. I 2023 følger hun op med en forårsturné, hvor hun lægger vejen forbi Bornholm. Vestenvind og skyggesind er denne sangskrivers helt store med- og modspillere.

I 2019 udgav Nathalia sit anmelderroste debutalbum: I Aftenens Sidste Minutter. Dette album rummer sange inspireret af folkemusikkulturen på barndomsøen, men hendes kompositioner og varme stemme trækker tydelige tråde til jazzmusikken.
Ikke nok med sin opvækst på Fanø, har hun også rødder fra Færøerne. I sensommeren 2021 turnerede hun rundt på de færøske øer, og her har hendes sange, som eksempelvis singlen lille liv, også lydt på de nationale radiokanaler.

I år kommer hendes næste album tæthed og tomhed på gaden, med Nathalias jordnærhed og inderlighed som vi kender den. Hun lover os noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt.

Nathalia vil med sin kvintet invitere jer ind i sit danske tusmørke, der berører livets kontraster på godt og ondt. Her er hendes tidsløse melodier og tekster i centrum, understøttet af jazzens improvisatoriske sprog.

Line-up:
Nathalia Flórez – vokal
Thomas Brunbjerg – guitar
Enrico Salvatucci – klaver
Niklas Emborg Gjersøe – kontrabas & elbas
Hans Kristian Knold – trommer