MANI

  • Spilledato: fre 17/05/24
  • Tidspunkt: 21.00
  • Sted:
    Musikhuzet Bornholm
    St. Torv 6A
    3700 Rønne
  • Billetpriser: 50 - 100 kr.

MANI er tilbage med nye sange i et genkendeligt rocket synth og popunivers!

I starten af firserne, dumpede synth-pop kvartetten MANI ned i den Aarhusianske smeltedigel, som i musikbyens ”heyday” skabte et større antal ikoniske danske rocknavne.

”MANI indførte med stort talent synth-rocken til Danmark”, – ordene kommer fra Erik Jensen, rockanmelder på Politiken.

Og sandt er det, at MANI kom til at stå som en af de væsentlige eksponenter for de nye toner ogbølger, som på den tid ramte landet. Med MANI kom der en ny og forfriskende sound i mix’et.

Nu er der pustet nyt liv i MANI. Bandet har været i studiet og indspille og har udgivet nye sange, hvor singlerne ”Monumenter” og ”Blond pilot” fra den nye EP Fem Sejl har været i fast rotation og bliver fortsat spillet på P5.. MANI har i samarbejde med SONY ligeledes relanceret tidligere udgivet materiale i nye remasterede versioner pa? vinyl og pa? streaming.

MANI er ikke en anakronisme, men et godt bud pa? det spænd, hvor historie limes sammen med en nutidig relevans igennem et tilbageskuende og samtidigt lydunivers.

Med nye sange og dugfriske udgivelser er de klar til at spille koncerter og sprede MANI med toner og ord på de danske spillesteder.

MANI:
Michael Madsen: sangskriver, sanger/ guitar
Jens Bech: Guitar
Christian Libak: Keys/sax
Erik Olesen: Bas/synth
Morten Ildvedsen: Trommer

Fotograf: Peter Christensen