Magnus Hjorth Trio feat. Karl Martin Almqvist

  • Spilledato: søn 20/10/24
  • Tidspunkt: 15.00
  • Dørene åbner: 14:00
  • Sted:
    Raschs Pakhuz
  • Kategori: Jazz
  • Pladser: Unummererede siddepladser
  • Billetpriser: 50 - 175 kr.
  • Dørsalgspris: 150 KR.

Denne nye kvartetkonstellation med musikere fra de tre nordiske lande med Øresundsregionen som base garanterer for et spændende musikalsk møde hvor leg og udadvandt energi er i højsædet. Magnus Hjorth Trio har en lang årrække bag sig med koncerter i ind- og udland og krydret med Almqvists stærke tenorlyd kan denne eftermiddag kun blive en success. 

Line-up:
Magnus Hjorth – piano
Anders Fjeldsted – bas
Snorre Kirk – drums
Karl-Martin Almqvist – tenor saxophone


Magnus Hjorth

Magnus er født og opvokset i den svenske by Laholm og har siden 2009 boet i Købenavn. Han blevet kaldt en af nordens lysende pianobegavelser indenfor det rytmiske felt og står bag mange trioudgivelser i eget navn. Udover at være en meget efterspurgt sidemand i forskellige sammenhænge er han også en eftertragtet arrangør og komponist.

https://www.facebook.com/magnushjorthjazzpianist/


Anders Fjeldsted

Anders Fjeldsted er inden for de sidste år blevet en af sin generations mest efterspurgte bassister. Han har spillet med en lang række store danske og udenlandske jazznavne, herunder Rodney Green, Carsten Dahl, Anders Bergcrantz, George Garzone og Alvin Queen.

https://andersfjeldsted.dk/


Snorre Kirk

Jazztrommeslageren Snorre Kirk er ganske vist nordmand, men ser man på, hvem han plejer omgang med – rent musikalsk – må man konkludere, at han snarere er nordisk end norsk. Kirk har spillet med danskere som Sidsel Storm, Malene Mortensen, Mads La Cour, Hugo Rasmussen og Mads Tolling. Han har spillet med mange andre, fra andre lande.

https://snorrekirk.dk/

Karl-Martin Almqvist

Karl Martin Almqvist er konservatorieuddannet i Malmø. Siden studerede og spillede han i New York.

Ved hjemkomsten til Stockholm fandt han naturligt sin plads i flere af de store svenske bigbands. De sidste 12 år har Karl Martin Almqvist været tilknyttet DR Big Band, hvor han er solist.

https://www.facebook.com/karlmartin.almqvist/