Bloodgutter

  • Spilledato: lør 27/04/24
  • Tidspunkt: 21.00
  • Dørene åbner: 20:00
  • Sted:
    Raschs Pakhuz
  • Kategori: Metal
  • Pladser: Ståpladser
  • Billetpriser: 62 - 125 kr.
  • Dørsalgspris: 150 KR.

Med rødder i Silkeborg, Danmark, og dannet i 2019, er Bloodgutter resultatet af fire gode venner, der havde lyst til at spille noget beskidt musik sammen, på trods af betydelige musikalske forskelle. De fandt hurtigt fælles musikalsk grund, og efter masser af sangskrivning og øvning har bandet nu udgivet et 11-spors fuldlængdealbum på det tyske pladeselskab Trollzorn Records. De tog sig selv af indspilningen i deres hjemby, og mastering blev udført af Jacob Bredahl hos Dead Rat Studios.

Musikalsk set fremstår Bloodgutter og deres debutalbum "Death Mountain" som meget catchy, tungt, groovy og råt. Den skærende guitartone sammen med den autentiske produktion får dig til at tænke på dødsmetalens gyldne år, især den svenske scene, mere end den amerikanske. Bandet henter inspiration fra en bred vifte af bands, men de er ofte blevet beskrevet som en blanding af Entombed og Obituary i lydmæssig forstand.

Så hvis du er til rå, enkel, gammeldags og groovy dødsmetal, bør du bestemt give disse danskere og deres album "DEATH MOUNTAIN" en lytning.
 

Support: Rågafnat

I ledtog med de Underjordiske, dukker de fem trolde fra Rågafnat op fra den Bornholmske mulm med sagn og historier om øens folk, i et univers hvor vi møder diverse afbildninger af lokalbefolkningen – alt fra den hårdtslående Fiskerinj til den lettere letbenede Disco Inge. Når Rågafnat bider sig fast i folkesjælen med tunge riffs, hårde trommer, skæve rytmer og et skrål fra klippernes dyb, går det ikke stille for sig. Rågafnat består af brudstykker fra en række bands som blandt andet Restoring Kaos, By The Patient og Banshee. Efter dannelsen i løbet af 2021, har Rågafnat allerede slået sig godt fast på den bornholmske livescene og med sit unikke præg, puster de til en spirende metalundergrund på klippeøen