Aura

 • Spilledato: fre 06/09/24
 • Tidspunkt: 20.00
 • Dørene åbner: 19:00
 • Sted:
  Musikhuzet Bornholm
  St. Torv 6A
  3700 Rønne
 • Kategori: Pop
 • Pladser: Ståpladser
 • Billetpris: 195 kr.
 • Dørsalgspris: 245 KR.

AURA DIONE

Med sit fantastiske livehold er AURA tilbage på de danske scener. Med alle de store verdenshits som ‘Geronimo’, ‘Song For Sophie’, ‘In Love With The World’ og ny-klassikerne ’Mirrorball of Hope’ og ‘Marry Me,’ indtager hun endnu engang rollen som ”Den store hitmager med den magiske stemme”.

2023 blev skudt i gang med et brag, da Aura spillede live på Brandenburger Tor nytårsaften på landsdækkende tysk TV. Efterfølgende er hun, sammen med Anastacia og Toto, med i et fantastisk line-up, som hen over vinteren spiller 16 udsolgte arenakoncerter i Tyskland.

I 2024 deltager Aura i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Mirrorball of Hope’. “Mirrorball of Hope kom til mig tre uger efter, jeg havde født min datter, og udsprang af en følelse af at have fået helt nye øjne på verden”, fortæller Aura, som blev mor sidste sommer. Sangen hun stiller op med i den traditionsrige konkurrence er en euforisk pop-drøm, som handler om “at holde fast i sin autenticitet, mens man står i orkanens øje og pludselig ser alting i et nyt lys”.

I efteråret 2024 drager Aura ud på de danske og tyske landeveje med en kombination af hendes største hits, en favnfuld helt nye sange og en kæmpe ’Mirrorball of Hope’.

eif er færdig med at vente på nogen som helst ‘permission slip’

Den bornholm-baserede scandipop-artist eif sender kærlige hilsner til nordiske kollegaer som Sigrid, Lykke Li og Robyn i sine energiske produktioner. Den 8/9 2023 udgav hun sin nyeste EP. Forud kom bl.a. den uptempo single ’The Light’, skabt i samarbejde med #1 Billboard charting producer Rasmus Gregersen.

På eifs nyeste udgivelse tager sangskrivningen ofte udgangspunkt i temaer som at have sin egen ryg, finde lyset i mørket, eller at finde fodfæste i livet som ny mor med høje krav fra både sig selv og omverdenen.

Lyt til ‘The Light’ her.

Siden eif debuterede med EP’en ‘Teal’ i 2015 har hun spillet over 100 koncerter – både i udlandet på bl.a. den prestigefyldte islandske Airwaves Festival, men særligt herhjemme på steder som Ideal Bar og Pumpehusets Byhave. Senest har eifs toner dog mest gjort sig gældende i lytternes højtalere og headphones. Herunder hos P4’s lyttere, der har haft fornøjelsen af både ‘The Light’ og forløberen, ‘Breathe Again’, der udkom i efteråret.

Koncerten med Aura Dione på fredag flyttes til fredag 6. september 2024 kl. 20:00.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 23. oktober 2023.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på formularen på https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598 inden ovenstående tidsfrist.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.