Animalize

TUNES OF TOMORROW
 • Spilledato: fre 24/05/24
 • Tidspunkt: 21.00
 • Dørene åbner: 20:00
 • Sted:
  Musikhuzet Bornholm
  St. Torv 6A
  3700 Rønne
 • Pladser: Ståpladser
 • Billetpriser: 50 - 150 kr.
 • Dørsalgspris: 175 KR.

Arrangeret i samarbejde med Tunes of Tomorrow.

Animalize er et dansk Glam-Rock band, med stærke tekster, vilde guitar riffs, tordnende trommer og en eksploderende energi på scenen som efterlader et publikum der længtes efter mere.

“Truly an event to fill any lusting rock soul out there”
– High Voltage

Animalize gjorde deres første optræden på den københavnske undergrundsrock-klub ‘High Voltage’ i 2022, som et ikke-betalt opvarmningsband og stjal meget hurtigt opmærksomheden. De vendte hurtigt tilbage – af anmodning – og spillede hele tre udsolgte headliner shows i løbet af 2022, og har lige siden domineret flere ikoniske spillesteder i København, heriblandt ‘Rust’, ‘Pumpehuset’ & senest har de optrådt til Danish Rainbow Awards i Cirkusbygningen. Derudover har bandet fået opmærksomhed i danske magasiner som “SE&HØR” & “Sladderkongen”.

De fire gutter deler alle sammen deres kærlighed til den gamle rå 80’er lyd, blandet med en ny-moderne stil, der skinner klart igennem mens de optræder som får publikum til at glemme både tid og sted.

“When we think of Rock ‘n’ Roll music, we think of the 80’s – everything was so wild.The eye popping colors, the hair and outfits, a living energy, and we bring all that. We don’t just do concerts. We do shows, bringing all to one”
– Chris Clark

Clay Ronson (Lead guitar) & Chris Clark (Trommer) mødte hinanden tilbage i 2017 og har lige siden kendt deres skæbne for at spille musik, performe & skabe et brand.

Men som tiden gik, fandt de det svært ved at finde både en sanger og en bassist, som både levede op til deres høje forventninger samt havde den samme drive for projektet. I 2021 stødte Chris på et opslag på en hjemmeside, hvor de fandt Vikki Mahrt (Lead vokal). De etablerede Animalize i januar 2022, da de fandt den sidste brik Razzy Mayhem (Bas). Fans af Animalize krævede nu sange på diverse musik platforme, hvorfor i slutningen af 2022 tog bandet i det anerkendte Ark studie for at indspille deres første single “Can’t Be Teamed” som udkom i marts 2023. Senere i 2023 tog de i det helt nye Panalama studie hvor de indspillede deres anden single “Hot But Dangerous”, som udkom i november 2023.

“Har lige hørt den nye single fra Danske Glam / Hard Rock band Animalize”. De knægte kan sku noget !! De har den rette attitude, som det var i 80erne. Fedt vi har et band herhjemme der lyder som var de opvokset i Hollywood tilbage dengang. Det sjove er de var ikke engang født dengang! Hvor er det cool. Godt gået drenge. “Glæder mig til at høre albummet når I er færdige!”
– Ken Anthony

Bandet har nu indgået aftale med Panalama studiet, hvor deres kommende debut album skal indspilles & produceres. Albumet udkommer til foråret 2024, efterfulgt af en album release tour -”King’s Of The Night Tour”.