Alberte Winding Duo – i Nexø

  • Spilledato: lør 20/01/24
  • Tidspunkt: 20.00
  • Sted:
    Møbelfabrikken
    Gl. Rønnevej 17A
    3730 Nexø
  • Billetpris: 195 kr.

Bemærk sted: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø

Lyse nætter og nye stjerner
En intimkoncert med Alberte Winding Duo er en mulighed for at opleve nogle af de mange højdepunkter fra et langt og poetisk virke. Sammen med sin mand, guitaristen Andreas Fuglebæk, tager Alberte Winding publikum med på en rundtur i sit store repertoire, der også byder på sange fra hendes seneste udgivelse, “Nye Stjerner”. Det nye album kom på gaden i oktober 2023 og er blevet til i samarbejde mellem Alberte Winding og Andreas Fuglebæk.

“Nye Stjerner” er en ode til livet og rummer alt fra tidens bekymringer til en fejring af kærligheden.

– Albummet handler om at finde sin plads i egen alder, i hverdagen, i kærligheden, i ungdommen, i mørket og allermest i lyset, fortæller Alberte, som de fleste danskere er på fornavn med. Med sin nærværende, inderlige stemme og sine hverdagspoetiske tekster har Alberte rørt både børn og voksne i mere end 35 år.

Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter og har i foråret 2023 udgivet romanen, “Hvad jeg tænker mens du taler”. Musikken har dog været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer, og nu er der mulighed for at komme helt tæt på den poetiske og nærværende musik.

ALBERTE WINDING DUO
Alberte Winding, sang
Andreas Fuglebæk, guitar & kor