Frivillig i Musikhuzet

Musikhuzet kunne ikke fungere uden det frivillige personale. Til arrangementerne er de en vigtig arbejdskraft og de er på alle måder en uundværlig del af Musikhuzets drift.

De frivilliges job består af mange forskellige funktioner til arrangementerne såsom dørmænd, garderobefolk, bartendere, scenevagter, gearcheckere, lydmænd, lysmænd m.v.

Det er yderst vigtigt, at alle medarbejdere, uanset baggrunde og overbevisninger, arbejder med samme mål. Det er derfor naturligvis ikke alle som kan blive frivillige i Musikhuzet, da man skal være udadvendt, glad for at tage fat og samtidig have et godt forhold til sine medmennesker og ikke mindst Musikhuzet.

40 frivillige er løbende tilknyttet Musikhuzet, men da flere af disse rejser, for at studere på den anden side af vandet eller lignende, er der ofte udskiftninger i staben af frivillige. Hvis du mener, at DU kan tilføre god arbejdskraft til huset, så tøv endelig ikke med at melde dig som frivillig.

Musikhuzet rekrutterer altid ny og frisk arbejdskraft – unge som ældre!


Det skal være sjovt at være frivillig!

Som frivillig i Musikhuzet er det hele ikke kun slid og slæb. Stemningen blandt personalet er uden sammenligning med nogen anden arbejdsplads. Musikhuzet erkender værdien af den frivillige arbejdskraft og ønsker at belønne den.

Du får som frivillig privilegier, såsom gratis adgang til koncerter, tilladelse til at bære den velkendte og højagtede ‘Musikhuzet’-uniform til arrangementerne og ikke mindst æren af titlen som frivillig bandit, hvilket i sandhed er noget at imponere vennerne med. Personalefester, udflugter og lignende begivenheder kan også forventes.

Eftersom det ej heller kun er spas og løjer at være frivillig, men også en tjans der kræver engagement, vilje og ikke mindst lyst, stiller vi naturligvis krav til staben af frivillige. Der afholdes møder og vi tilstræber god dialog, kommunikation og udvikling for den enkelte.

Skulle netop du have lyst til at blive frivillig, er du altid velkommen til at sende en mail til os med en beskrivelse af dig. “Ansøgningen” bliver vurderet af husets ledelse og ser vi potentiale i din ansøgning, vil der straks blive sendt bud efter dig til en uddybende samtale.

Hvis du har lyst til at være frivillig medarbejder i Musikhuzet, skal du skrive til: frivillig@musikhuzet.dk