Rap i Raschs Pakhuz

Fredag 24. september 2021, kl. 20:00

Rap i Raschs Pakhuz

Køb billetten her
Entre forsalg:20,00
Entre dørsalg:20,00
Genre:Upcoming
Sted:Raschs Pakhuz

Rap i Raschs Pakhuz

Rap/hip/hop arrangement i Raschs Pakhuz med upcoming navne.

Kom til Rap i Raschs Pakhuz og varm op til weekenden, når Stereoboxen og Musikhuzet inviterer til hygge og ung musik i Musikhuzet med upcoming rappere.

De optrædende, der tilmelder sig inden arrangementet, vil blive præsenteret på Musikhuzets hjemmeside musikhuzet.dk

Kontakt Jesper helst inden arrangementet, hvis du har lyst til at optræde med et nummer eller to (skriv en mail på jesper@musikhuzet.dk eller SMS på 51345803). Du behøver ikke at have stået på en scene før, bare du har lysten og har øvet dig på din optræden forinden.

Det koster kun en tyver, og der er studiepriser i baren.

Koncerten er den del af Bornholms Kulturuge.
Tilmeldte optrædende:OZKAR

Ung fyr her som ser en fremtid i musikkens verden. Musik har altid fyldt meget for mig, så derfor har jeg altid gerne selv ville den vej. April 2020 var der jeg gik rigtigt ind i det, jeg begyndte selv at skrive tekster og i dag er jeg ude med nogle stykker.

Jeg skriver generelt om mit liv, ting som jeg har været igennem, fra et lidt anderledes perspektiv.

Lyt til OZKAR på SoundcloudMICH

Mich er født og opvokset på Bornholm.
Den 17 årige Mich har lavet musik de sidste 4 år, men har holdt en længere pause, men er nu klar til at komme tilbage på scenerne.

Han har været en del af 2 rap grupper:
Som "Mich & Nygaard," der har spillet mange steder rundt omkring på Bornholm, og han laver nuværende musik med "Sagar", som rapper på engelsk og arabisk.

Mich har musik på Spotify sammen med Nygaard og har 2 sange selv.
Han er mest kendt for hans sang (Gadekriger), som er dedikeret til hans afdøde storebror.

Han skriver mest sange om "gaden", men sigter efter nye udfordringer.

Mich på SpotifyMali
Safet Tutnjevic aka. Mali er fra den tidligere gruppe DSE/MIB (Mr. Stoner) hvor den anden fra gruppen hed “Edo In the ghetto”.

Mali har lavet musik siden 2017, men har lige haft en pause med det i 2 år, & derfor ikke udgivet noget på det seneste. Men nu er Mali vendt stærkt tilbage og klar på at vise folket, hvad han har at byde på, og de nye sange, som ikke er blevet hørt før.ESSET

Mit navn er Esset og jeg er en 25-årig rapper og producer fra København. Jeg blev i sin tid træt af for meget autotune og for lidt indhold i dansk rap; og hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, må man starte sit eget. Jeg har altid haft en masse på hjerte, og hvilken bedre måde at fortælle sin historie, end ved at lave en masse ny dansk rap ud af det.

Indtil videre har det bragt mig to sange med Benjamin Lasniers instrumentals, og et track der blev anbefalet af DRs KarriereKanonen.

Esset på Karrierekanonen

Esset på SoundcloudKaz Money

Kaz Money er født og opvokset i De Forenede Arabiske Emirater og har armensk/syrisk/italiensk/eritreisk blod. I øjeblikket er han bosat i Sverige.

Kaz er en del af en 3 mands gruppe kaldet The Recipe, som betragtes pionerer i Dubais hiphop og musikscene. Med en konstant strøm af musik gennem årene har The Recipe varmet op for kunstnere som Snoop Dogg, Skepta, Macklemore, Rick Ross, 50 Cent, De La Soul, Cypress Hill, Mobb Deep, Fat Joe, Akon, Stormzy og mange flere.

Efter at have arbejdet med folk som Talib Kweli og Mobb Deep har Kaz også udgivet en lang række mixtapes og senest succesrige singler. Han har også fundet succes som featured artist på hitsingler med den internationale popartist Karl Wolf og den tyske legendariske MC Kool Savas.

Kaz er kendt for sin humoristiske og energiske rapstil.

Kaz Money på YoutubeCLINT HOFFA & LYCOUZ feat DJ RUNK

"Energetic urban act" er den letteste måde at beskrive Clint Hoffa & Lycouz på. De begyndte at rappe sammen som teenagere tilbage i Lund, Sverige, og de bevæger sig nu op ad den underjordiske scene.

De turnerer nu med ny musik sammen med DjRunk (OgenF). Den velkendte dj, bookingagent, recording- og mixing engineer fra København, Danmark. Han har været en aktiv kraft i det københavnske hip-hop miljø gennem årene.

Sammen har de tre kunstnere velsignet scenen med kunstnere som SnowGoons, Royce da 5´9, Evidence, Afu-Ra, Evil Ebenezer, Blu & Exile, Blazah Blazah, Rahzel & Dj Js1, Loop Troop Rockers, Professor P & Dj Akilles for blot at nævne nogle få.
Fra store scener til små scener med energi til at få enhver skare til at headbange og hoppe med.

Clint Hoffa & Lycouz - They Know på Youtube
Soundcloud

PROGRAM