Rap i Raschs Pakhuz + Fabeldyret

Fredag 22. september 2023, kl. 20:00

Rap i Raschs Pakhuz + Fabeldyret

Køb billetten her
Entre forsalg:25,00
Entre dørsalg:25,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Tunes of Tomorrow

Rap i Raschs Pakhuz

Rap/hip/hop arrangement i Raschs Pakhuz med upcoming navne.

Kom til Rap i Raschs Pakhuz og varm op til weekenden, når Tunes of Tomorrow og Musikhuzet inviterer til hygge og ung musik i Musikhuzet med upcoming rappere.

De optrædende, der tilmelder sig inden arrangementet, vil blive præsenteret på Musikhuzets hjemmeside musikhuzet.dk

Kontakt Tunes of Tomorrow inden arrangementet, hvis du har lyst til at optræde med et nummer eller to, skriv en mail på booking.totbornholm@gmail.com.
Du behøver ikke at have stået på en scene før, bare du har lysten og har øvet dig på din optræden forinden.

Det koster kun 25, og der er studiepriser i baren.

Koncerten er den del af Bornholms Kulturuge.


--K.W.A.L.K. står for Kenya is What Aspires Lewis Kirathi, er en 17 årig bornholmsk rapper, som oprindeligt kommer fra Kenya.

K.W.A.L.K. begyndte sin musikalske rejse i 2019 med at freestylede lidt inden han begyndte at skrive sine egne sange.

K.W.A.L.K. har lagt 2 sange på soundcloud og de er med på det kommende album han er i gang med at lave, som hedder "Escape From Reality".

K.W.A.L.K.´s allerstørste inspiration til musikken er Chris Brown.

--En hårdt arbejdende Bornholmsk gut, med ambition om at nå til tops. Det er en kort beskrivelse af solo artisten RAA, med borgerlige navn Ludvig Mattson. Med sin eksperimentelle rap/ rnb lyd, udviser han lyrisk overskud, og iscenesætter øens sol og skyggeside med udgangspunkt fra hans eget turbulente liv. Han formår at fremvise fest og glad dage, men også sin følsomme side igennem kampen om at blive den man gerne vil være.

--Majnun

Majnun's musik er en dybt personlig udtryksform, der trækker på hans livserfaringer fra blokken. Hans tekster er som et vindue ind i hans liv, hvor han deler sine tanker, følelser og oplevelser. Hver sang er en historie, der fortæller om de udfordringer, han har stået over for, og de sejre, han har opnået.

Hans evne til at kombinere klubmusik med rap i sange som "HOT-LINE" viser hans alsidighed som kunstner. Han formår at skabe en perfekt balance mellem festlige rytmer og dybsindige tekster, der giver lytteren noget at danse til samtidig med, at de kan relatere til budskabet.

Majnun's musik er ikke kun underholdende, det er også tankevækkende. Den giver lytterne mulighed for at reflektere over deres egne livserfaringer og følelser, hvilket gør hans sange tidløse og meningsfulde.

Så når du lytter til Majnun's musik, er det ikke bare en fest, det er en rejse ind i hans verden, hans blok og hans liv.


--Fabeldyret

Nogle tror på Fabeldyret, andre gør ikke… ... humoristisk, legebarn, provokatør, perkerdreng - Bag rapperen, Fabeldyret, gemmer der sig en ung fyr, der som tosproget, med rødder i både Danmark og Iran - har opbygget en stor interesse for at lege med ord. Fra han som 11-årig kunne trykke record og råbe: "RØV!" ind i en båndoptager, har han ikke set sig tilbage. Nu står han med mere end ti udgivelser bag sig, og en ny plade på vej. Han er er stædigt pakæsel, der knokler for sine projekter og en legesyg cirkushest der har opbygget en stor erfaring i manegen. Han har været selvudgiver siden 2009 og spillet på scener i hele landet - fra Skanderborg Festival til Pumpehuset, Samsø Festival og Langelandsfestivalen. I 2017 stillede han op til kommunalvalget, med pladeprojektet Livstidspræsident. Han har været en brik i flere grupper, og er nu med i både Kadawerdisciplin og Oligark. I 2009 var Fabeldyret, en del af undervisningsprojektet "De 10 Skud". De udgav en CD og kombinerede det med et undervisningsprojekt. Det bragte dem rundt omkring på skoler, gymnasier og efterskoler i hele landet. Nu er han vendt tilbage til undervisningsdelen af musikken. Ved siden af projekterne og udgivelserne, underviser han unge i rap. Fabeldyret har også opbygget et navn på den danske battlerapscene, hvor han har deltaget jævnligt i både Rap Slam Battles og RåtKøbenhavn.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM