Senso

Fredag 17. februar 2023, kl. 21:00

Senso

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Poprock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi arbejder i øjeblikket på at oprette en ny medlemsgruppe for Club Rising. I mellemtiden er det ikke et krav, at man er medlem af Facebook gruppen for at komme ind til Club Rising pris.

--

Senso er en undergrunds-supergruppe, som Soundvenue døbte dem i April, i deres 5-stjernede anmeldelse af debutalbummet “The Void in Us”. Senso er et band, som består af medlemmer fra andre bands med pondus.

På scenen anføres de af frontmand Jens Konrad fra den elektroniske duo Lyra Valenza, som bakkes op af Albert Hertz fra Josiah Konder, Mads Uldum fra Lød og Sofie Westh fra Deadpan.

Senso kaster sig hovedkulds over en neonfarvet, 80’er-drejet poprock, med et mere nutidigt twist. På scenen er musikken leveret med blikket stift rettet frem, højenergiske spark og troværdighed.

Senso har et melodiøst og fængende tekstunivers, der beskriver alt fra store afgørende momenter i livet til menneskehedens små triumfer, leveret med præcision og indlevelse. Selvom Senso er et forholdsvis nyt band, fremstår de langt fra nye på scenen. Da de spillede nattekoncert på dette års Roskilde Festival, var det tydeligt at se bandets individuelle live erfaring.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 50 KR.

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM