UDSOLGT: Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Torsdag 19. januar 2023, kl. 19:30

<b>UDSOLGT:</b> Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:270,00
Genre:Singer/songwriter
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Scala Gudhjem, Brøddegade 10, 3760 Gudhjem
Arrangør:Scala Gudhjem arrangerer koncerten i samarbejde Musikhuzet og TV 2/Bornholm.

- en intim musikalsk oplevelse i Scala

TV2-forsangeren Steffen Brandt og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren inviterer sing-song-writer Marie Frank med på scenen i Scala Gudhjem.

Her fortolker de egen og andres musik i en intim musikalsk oplevelse hvor Gustaf Ljunggren akkompagnerer på nogle af de mange instrumenter han mestrer.

Marie Frank er en sangskriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk.

Gustaf Ljunggren er uddannet saxofonist, men guitar, bas, klaver, bratsch og fløjte er også blandt hans ynglings instrumenter.

Steffen Brandt er vores vært og han træder også til med musikken og tager selvfølgelig snak med Marie Frank om musikken og livet som sådan.

Koncerten bliver optaget til TV og vil blive sendt i en redigeret udgave på et senere tidspunkt på TV 2/Bornholm.

--

Koncerten med "Mine aftener i Paradis - i Gudhjem" med Steffen Brandt, Gustaf Ljunggren og Marie Frank torsdag 13. oktober 2022 flyttes til torsdag 19. januar 2023 kl. 19.30 pga. udskrivningen af folketingsvalg.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 17. oktober 2022.

PROGRAM