Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Torsdag 19. januar 2023, kl. 19:30

Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:270,00
Genre:Singer/songwriter
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Scala Gudhjem, Brøddegade 10, 3760 Gudhjem
Arrangør:Scala Gudhjem arrangerer koncerten i samarbejde Musikhuzet og TV 2/Bornholm.

Koncerten med "Mine aftener i Paradis - i Gudhjem" med Steffen Brandt, Gustaf Ljunggren og Marie Frank torsdag 13. oktober 2022 flyttes til torsdag 19. januar 2023 kl. 19.30 pga. udskrivningen af folketingsvalg.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 17. oktober 2022.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på formularen på https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598 inden ovenstående tidsfrist.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.


--

- en intim musikalsk oplevelse i Scala

TV2-forsangeren Steffen Brandt og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren inviterer sing-song-writer Marie Frank med på scenen i Scala Gudhjem.

Her fortolker de egen og andres musik i en intim musikalsk oplevelse hvor Gustaf Ljunggren akkompagnerer på nogle af de mange instrumenter han mestrer.

Marie Frank er en sangskriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk.

Gustaf Ljunggren er uddannet saxofonist, men guitar, bas, klaver, bratsch og fløjte er også blandt hans ynglings instrumenter.

Steffen Brandt er vores vært og han træder også til med musikken og tager selvfølgelig snak med Marie Frank om musikken og livet som sådan.

Koncerten bliver optaget til TV og vil blive sendt i en redigeret udgave på et senere tidspunkt på TV 2/Bornholm.

PROGRAM