Neu Sierra

Fredag 16. september 2022, kl. 21:00

Neu Sierra

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Alternative/indie
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Neu Sierra insisterer på at rumme lige dele ynde og råddenskab, og i sin musik minder hun os om, at livet ikke altid er lutter skønhed, men gerne må være barskt.

Med sine forførende sange og varme, vedkommende vokal har Neu Sierra på ganske kort tid indtaget rockscenen. I november 2020 debuterede hun med singlen ‘Dirty Me’, som GAFFA kaldte “en folket, dyster sang om et overgreb, der kanaliserer lige dele Nico og Nick Cave and the Bad Seeds. En rå, drømmende og vedkommende sang om seksualitetens alvor”. Siden kom den sensuelle og dragende ‘For the Last Time’, og således kunne Neu Sierra fejre mere end otte måneders rotation på P6 Beat. Da hun i maj 2021 fulgte op med EP’en ‘Sulphur and Molasses’, gav GAFFA den fem stjerner og beskrev Neu Sierra som en “kompetent og vanvittig dygtig musiker med stort internationalt potentiale”.

Loppen var for længst udsolgt, da Neu Sierra i foråret 2021 spillede deres allerførste koncert. Siden gik de en travl sommer i møde, inden Neu Sierra tog tilbage i studiet for herefter at udgive singlerne ‘Pink Crosses’, ‘I Want To Go To The Beach’ (Iggy Pop-cover) og senest ‘When I Dance’, der netop nu ligger i rotation på P6 BEAT.

En koncert med Neu Sierra er både beskidt, intimiderende og storladen. Hendes rå og smukke budskaber omringes af ekspressive trommer, melodiske guitarer, og ikke mindst af den støjende og stemningsskabende autoharpe.

I foråret 2022 tog hun og bandet – med kræfter fra bl.a Sort Sol, Raveonettes og Leizure –  på deres første Danmarks-turné, som bl.a. kom omkring Posten og Hotel Cecil, og i maj kunne man opleve hende på SPOT Festival.

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)


Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM