Ring Them Bells

Fredag 3. juni 2022, kl. 21:00

Ring Them Bells

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Ring Them Bells offentliggør nye koncerter

Ring Them Bells indtager de danske live-scener med koncerter på BETA i København lørdag den 14. maj og i Musikhuzet på Bornholm fredag den 3. juni. Flere shows bliver offentliggjort senere på året.

Ring Them Bells er i topform med tre 5-stjernede live-anmeldelser i træk, hvor Fyens Stiftstidende kalder dem ”en berusende oplevelse”, mens Gaffa beskriver dem som ”en stor attraktion”. Devolution konstaterer, at ”der er intet at sige til, at det danske band har været på alles læber den seneste tid”, og at ”bandet ejede den ikoniske scene” (Store Vega).

Samtidig blev bandets seneste single ’The Fall’ årets sjette mest spillede nummer på P6 Beat i 2021, og P6 udvalgte desuden Ring Them Bells som et af kun to bands til at spille live-koncert i radioen under Spil Dansk Ugen. Bandet har netop udgivet næste single ”Capitol Hill”, som er en intim og bevægende duet med Kira Skov, der allerede begår sig på spillelister og radiostationer i Danmark, Tyskland, UK og Australien.

Ring Them Bells’ koncerter i 2022 understøtter bandets kommende album – opfølgeren til det anmelderroste ’Things That Come Slow’ –, der udkommer i oktober. Ligesom det bliver tilfældet med dét album, inviterer bandet ved de kommende koncerter spændende gæste-artister med på scenen.

Seneste live-anmeldelser af Ring Them Bells:

☆☆☆☆☆ – Gaffa ”Et scoop […] en stor attraktion på landets spillesteder”
☆☆☆☆☆ – Fyens Stiftstidende ”En berusende oplevelse”
☆☆☆☆☆ – Devilution ”Der er intet at sige til, at det danske band har været på alles læber den seneste tid” [...] ”Et af Danmarks bedste livebands”.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM