Junkyard Drive

Lørdag 4. december 2021, kl. 20:00

Junkyard Drive

Køb billetten her
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:130,00
Genre:Metal
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Et band med vind i sejlende! Junkyard Drive har stormet fremad, siden første spadestik i 2014. Bandet har igennem tiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter!

Junkyard Drive udgav i 2017 debut albummet Sin & Tonic, der indeholder kæmpehittet “Geordie”, og er blevet tildelt topkarakter i både ind- og udland. Det danske magasin Metallized kaldte det “et imponerende, beundringsværdigt, majestætisk mesterværk!”. Albummet blev indspillet i Medley Studios med Søren Andersen (Glen Hughes, Jesper Binzer, Electric Guitars) bag knapperne og cementerede et stærkt samarbejde.

Allerede året efter, udkom “den svære 2’er” Black Coffee, som høster endnu mere succes end debuten.

Bandet får massivt airplay med sange som Sweet Little Dreamer og Way Too Long. Der er ingen tvivl, anmelderne og lytterne elsker Junkyard Drive, og dette bevises på streamingtjenesterne hvor de alene på Spotify har ramt over 5 millioner afspilninger. Junkyard Drives musik er blevet sammenlignet med lyden fra Led Zeppelin og guitarspilet fra Aerosmith.

Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kort sagt: en rockoplevelse du får få andre steder på den danske scene.

Under coronanedlukningen har bandet brugt tiden på, at gå endnu mere i dybden med sangskrivningen til næste album. De besøger få udvalgte spillesteder for at afprøve det nye materiale. Der er derfor en unik mulighed for at opleve en premiere på spritnye sange fra Danmarks bedste rockband under 40.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM