Udsolgt: Blæst

Fredag 3. december 2021, kl. 20:00 - 00:00

<b>Udsolgt:</b> Blæst

Køb billetten her
Support:Andreas Westh
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Pop
Bemærk:Aldersgrænse 16+ år. Unge under 26 år kan købe billet for 50 kr. i forsalg. Kommer du efter kl. 21.00, koster det +50 kr. i døren.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med VEZET

De hedder Blæst, og de skriver energiske ørehængende melodier, og med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’ behandler de nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med.

Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner.

Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og
charmerende pop produktioner, der giver bandet det moderne touch der gør at Blæst vil blive et popnavn, der ikke kan ignoreres.

Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

Debut-ep’en Vindstille, der udkom i juni 2020, blev rost af både musik medier, og musik lyttere og bandet er nu klar med ny musik i slutningen af 2020.

Teksterne er ligefremme, men fattige på klichéer og rige på originale indfald.
(Gaffa)

En EP, hvor det ene velfungerende popnummer overtager det andet.
(Band of Tomorrow)

--

Efter koncerten spiller

SUNE & ANTONSune og Anton er 2 energiske DJ’s der altid er klar på at tænde op for en fest, med deres stadig forholdsvis korte men meget begivenhedsrige karriere har de massere at byde på, og med spillejobs mange forskellige steder på både Bornholm men også resten af landet er de meget klar på endnu en gang at komme til Musikhuset og starte op for en kæmpe fest!

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Andreas Westh


Andreas Westh har kastet sig ud i et nyt projekt. Han plejer at sidde bag et trommesæt eller et klaver i mange forskellige bands i mange forskellige genrer, men nu står han alene med en mikrofon.

Rap-pladen "Hvis jeg sku lave en rap" udkommer den 19. november og er hans første soloplade. Alt er skrevet, indspillet og produceret af Andreas selv.

Pladens første nummer med samme titel, blev til sent om natten for ca. 3 år siden. Improviseret frem med en mikrofon, et keyboard og en looper.

Siden da er der sket meget, både med tekst og udstyr.

En personlig og ærlig fortælling om Andreas' udvikling gennem de sidste fem år, afspejlet i tekst og produktion. Fra indadskuende til udadskuende. Fra selvkritik til samfundskritik.

PROGRAM