Få billetter: KATINKA Band - Ekstremsporttour

Fredag 18. februar 2022, kl. 20:00

<b>Få billetter:</b> KATINKA Band - Ekstremsporttour

Køb billetten her
Support:Lucky Lo
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 125 kr. - HALV PRIS - først til mølle!


Kritikerroste publikum-darlings med fængende radiohits. Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed.
Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt.

Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Katinka Band udgav deres første album, ’Vi Er Ikke Kønne Nok Til at Danse’, i 2017 og deres andet album, ’Vokseværk’, i 2018, hvorfra singlen ’2000 Meter i Frit Fald’ for alvor sparkede dørene ind hos P6 Beats og P4s lyttere. Samtidig har bandet turneret Danmark tyndt, og gang på gang bevist, at de er et fænomenalt livenavn med både nerve og nærvær.

Nu arbejder Katinka Band på deres kommende album, som lander i 2022. Fire år er gået siden sidste album, og Katinka Bjerregaard er i mellemtiden blevet mor til tvillinger. Sammen ulmer vennerne af boblende eventyrlyst og en fælles energi for at indtage og overtage Danmark med deres på én gang atmosfæriske og dynamiske musik.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det – til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.

De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.

Katinka Band består af:
• Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele)
• Simon Ask (guitar)
• Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor)
• Tobias Pedersen (trommer)

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Lucky Lo


Når Katinka Band besøger landets spillesteder er det med support fra Lucky Lo. Bag alt-pop-projektet står multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersare, der præsenterer et intimt solo-setup med insisterende vokal og legende banjo. Live denne aften er hun akkompagneret af Mads Nørgaard på guitar.

Lucky Lo er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo nyt land og emner, af både lyse og mørke nuancer, imens den ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem letsindigheden.

I løbet af 2021 har Lucky Lo udgivet fire singler, der har høstet roser både i Danmark og uden for landets grænser. I takt med udgivelserne er efterspørgslen på liveshows med vokset eksponentielt, hvilket har vist sig gennem en invitation til at medvirke i DRs “P6 BEAT Rocker Koncerthuset”, bookinger til bl.a. SPOT Festival samt skandinavisk support-tour med Eivør.

Lucky Lo udgiver sit debutalbum 25. marts 2022 via Tambourhinoceros og kommer til Bornholm snart igen, når hun spiller en koncert med sit band i Raschs Pakhuz fredag 24. Juni 2022.

PROGRAM