Jesper Binzer Band

Fredag 11. februar 2022, kl. 20:00

Jesper Binzer Band

Køb billetten her
Entre forsalg:275,00
Entre dørsalg:300,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Oplev en af Danmarks helt store rockstjerner i intime rammer

Jesper Binzer spiller 11. februar kl. 20 med sit eget band en helt eksklusiv koncert i Musikhuzet.

Jesper Binzer, ikon gennem årtier i dansk rock musik som frontfigur i D:A:D, brugte tiden under pandemien til at følge op på sin debut soloplade Dying is Easy fra 2017 med sit 2. soloprojekt, Save Your Soul, som er titlen på det seneste album.

Save your Soul er et album spækket og packet med energiske akkorder fra producer og guitarist Søren Andersen og Jespers genkendelige og udtryksfulde vokal. Helt som vi kender ham fra 3 årtiers energisk live musik.

På Save Your Soul Jesper statuerer Binzer sig endnu en gang som en ægte og legendarisk rolling stone i rockmusikken; der er nerve, vigør, højspændt power og massivt drive, når Jesper Binzer Band kommer til en scene nær dig!

Save your Soul er komponeret og skrevet af Jesper Binzer, produceret af Søren Andersen.

Binzers band tæller ud over Jesper Binzer på sang også Søren Andersen på guitar, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keyboard, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer.

Dørene åbnes 19:00 – Koncertstart 20:00

Pris 275 kr. (inkl. gebyr) – Ved indgangen 300 kr.

--

Jesper Binzer koncert med Restaurant Texas

Har I misset julefrokosten eller trænger I blot til en god omgang vaskeægte Rock’ Roll - så kom til Jesper Binzer Koncert fredag d 11/2-22 kl 17.00

Vi serverer lækker 2 retters menu med koncert og Jesper Binzer merchandise T-shirt. Vi starter kl 17.00 på Texas og går i Musikhuzet kl 19.00, og koncerten starter kl 20.00. Pris kr. 495,- og kan kun købes ved personlig henvendelse på Restaurant Texas - stærkt begrænset antal billetter.

Arrangementet afvikles iht gældende COVID-19 regler og restriktioner - og i samarbejde mellem Musikhuzet og Restaurant Texas.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM