Emaline Delapaix

Lørdag 7. december 2019, kl. 22:00

Emaline Delapaix

Entre dørsalg:20,00
Genre:Folkpop
Bemærk:Gæster til Sing Sing Sing har gratis adgang.
Dørene åbnes:Kl. 21:00
Sted:Raschs Pakhuz

Emaline spiller soloskoncert på akustisk guitar og klaver den 7. december

Emaline Delapaix er en australsk sangerinde, komponist og musiker, der bor med sin store orange, canadiske kat Reece i Berlin, Tyskland.

Hun bruger en masse tid på at skrive intens folkpop til klaver, akustisk guitar, keltisk harpe og andre instrumenter, hun lige falder over.

Nogle siger, at hun lyder lidt som Kate Bush eller Tori Amos, men hun elsker også skandinavisk musik: Musik som vækker storme og varme solnedgange inden i.

Emalines tekster udforsker den menneskelige tilstand og tankevækkende emner som mental sundhed, dyrs rettigheder, feminisme, seksualitet samt kærlighed, natur og eventyret ude på den åbne vej.

Efter et svært år med sygdom og depression besluttede Emaline i 2010 at forlade sit dagjob i Toronto, Canada og flytte til en isoleret fastligger-campingvogn i det landlige, østtyske Tyskland tæt på den polske grænse, hvor hun lærte sig selv at spille tre instrumenter og boede i halvandet år, før hun bosatte sig i Berlin som en professionel musiker.

Siden den tid har hun optrådt med over 500 koncerter over hele Tyskland, Europa, Australien og Canada og skabt et dedikeret publikum og er blevet kendt for sine rå og lidenskabelige liveoptrædener.

I foråret 2015 debuterede Emaline som lydløs fortæller og komponist til tysk/franske Artes tv-dokumentar 'Helden der Zukunft' (Fremtidens Helte), en miljøfilm, der foregår i fremtiden med et vue tilbage på de aktuelle kriser, vi står over for i dag. Bortset fra musik er Emaline også en veganer og dyreaktivist, der regelmæssigt giver en procentdel af sit cd-salg til lokale dyrehospitaler, når hun turnerer rundt.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM