Expect No Mercy + Long Balls

Lørdag 14. december 2019, kl. 20:00

Expect No Mercy + Long Balls

Køb billetten her
Entre forsalg:125,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

ÅRETS BORNHOLMSKE DOBBELTKONCERT

Glem alt om julehygge og kravlenisser når to af Bornholms mest garvede rockbands spiller op til kæmpefest med god gammel Rock n’ Roll.

-

EXPECT NO MERCY

"Expect No Mercy" startede i 1987 som en kvartet bestående af Kalle Brandt (vokal), Bjarne Hjorth Hansen (guitar), Lion Kure (bas) og Ruben Hjorth Pedersen (trommer).

"Expect No Mercy" har i det meste af sin lange karriere været kendt for at spille covers af rockklassikere, men har gennem tiden spændt over et meget bredt repertoire. I perioder har bandet også forsøgt sig med egne kompositioner. På Østbornholm har bandet – som til dagligt bare går under navnet ”Expecterne” – været kult i mange år. Efter en koncert på Luftkastellet i 2002 skrev en københavnsk journalist: ”Expect No Mercy er tilsyneladende for Bornholm hvad Sussi & Leo er for Skagen”.

Op igennem 90’erne var "Expect No Mercy" et af Bornholms førende rockband og blev udvalgt til at deltage i Musikkaravanen 93, et samarbejde mellem Trelleborg, Simrishamn, Ystad og Allinge(Bornholm).

"Expecterne" vandt Bornholmsmesterskabet i rock i 1993 og 1994 og indspillede i 2001 en cd med hovedsageligt egne numre, hvorfra et nummer som FOOL OF LOVE stadig slippes løs i æteren.

De sidste mange år har "Expecterne" optrådt ved enkelte udvalgte koncerter hvert år, såsom Frem, Thy festival, Snogebæk havnefest, Harley- og englændertræf, Hit'en Nexø, Havnefest Årsdale, Svaneke Torv - for blot at nævne nogle....

Udover at pleje "Expecterne" har medlemmerne også været involveret i andre projekter. Kalle har udgivet musik i samarbejde med Tue West og "Autopush". Lion spillede med Johny Walther og Per Mousing i "Foxy", og endelig har Bjarne og Ruben haft fornøjelsen af at spille med bla. Joakim Tranberg og B-Joe. Desuden har Kalle og Ruben i en årrække spillet partycovers sammen med Stefan Brandt og Thomas Johansen fra bandet "Superdirt", hvor de har frekventeret Amager med succes. Men har som nævnt altid holdt "tråden" varm i "Expecterne" med flere og flere jobs til følge i de senere år.LONG BALLS

Bornholms Bedste Boyband

Long Balls glæder sig enormt til at spille op til kæmpefest med god gammel Rock n’ Roll fra bl.a. Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC og mange andre.

Kom og nyd det sexede og livsbekræftende boyband

Long Balls spiller live og højt.

Betegnelsen boyband skal forstås sådan at ingen i bandet føler sig en dag ældre end 16.

Selvom følelsen er sådan, siger navnet på bandet at man godt kan få nok af ligegyldige ting i livet så som overflødig popmusik og stavgang.

Long Balls består af:
Andreas Borne på guitar og sang
Benny Tufvesson på guitar, mundharmonika og sang
Thomas Rothe Wollny på trommer og sang
Ralle Eskesen på bas og sang

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM