Udsolgt: Jacob Dinesen

Lørdag 13. marts 2021, kl. 21:00

<b>Udsolgt</b>: Jacob Dinesen

Køb billetten her
Entre forsalg:315,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:Folkrock
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede pladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Koncerten med Jacob Dinesen lørdag 31. oktober 2020 flyttes til lørdag 13. marts 2021 kl. 21 pga. ændringer i Jacob Dinesens tour plan.

Udover koncerten kl. 21 arrangeres en ekstra koncert kl. 18 samme dag.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato kl. 21, eller man har mulighed for at bytte billetten til koncerten kl. 18 eller få refunderet billetten.

En eventuel ombytning til den tidligere koncert eller refundering af billetten skal ske senest mandag 16. november 2020.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for ombytning/refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

--

#ALONEONTHEROAD

Jacob Dinesen drager for første - og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

-----------------------------------

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM