Anders Blichfeldt - i Ekkodalen

Tirsdag 4. august 2020, kl. 19:30

Anders Blichfeldt - i Ekkodalen

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:280,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert - pladser er unummererede.
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Ekkodalshuset, Ekkodalsvejen 5, Aakirkeby 

ALENE PÅ SCENEN

Anders Blichfeldt ‘Alene på scenen’ - Nyt Soloshow

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

--

Pga. Covid-19 smittefare flyttes koncerten med Anders Blichfeldt i Musikhuzet fredag 20. marts 2020 til Ekkodalshuset tirsdag 4. august 2020 kl. 19:30.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 1. maj 2020.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM