Chipwrecked Rønne Edition

Lørdag 3. august 2019, kl. 20:00

Chipwrecked Rønne Edition

Køb billetten her
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Verdens største udendørs chiptune festival, Chipwrecked, bliver afholdt på en gård udenfor Østerlars på Bornholm. Det er tre dage med musik lavet ved hjælp af for eksempel Nintendo Gameboy og andre spillekonsoller - og det sker for 3. år i træk den 15. - 17. august 2019.

I samarbejde med Chipwrecked præsenterer vi her et par uger før festivallen et lille udpluk af tidens mest højspændte navne:BitLuder (DK)

BitLuder spiller anarcho-chip-industrial på sin Nintendo GameBoy. I en sky af tåregas kaster han med musiske GameBoy-formede brosten med nok bas til at smuldre fascistiske regimer. BitLuders kaotiske verden af støj inviterer til en chiptune revolution. Ingen nuttet computerspilslyd, men dunkende og glitchende industrial strømmer ud af det lille stykke legetøj fra Nintendo.

BitLuder kommer fra Aarhus, men har spillet shows i Litauen, Tyskland og Danmark. Projektet startede som musik og eksperiment med det gamle hardware for egen erfarings skyld. Men et par numre på MySpace blev til invitationer til festivaller og koncerter.

BITLUDER SOUNDCLOUDAstrodyssey (DK)

Astrodyssey har rødder i det århusianske elektronika miljø fra start 0’erne.

Gennem de sidst godt 10 år har Astrodyssey komponeret musik på sin Nintendo Ds, der fungerer som en slags lyddagbog for hans virke samt klodens tilstand.

Værkerne er ofte længere, genre-vekslende kompositioner i spændingsfeltet mellem ambient, acid, kraut og elektronika.

Tag med på en melodisk lydrejse til det indre rum imellem dine øregange og få løsnet op i følelserne, musklerne og tankerne.

ASTRODYSSEY SOUNDCLOUDnordloef (SE)

Med rødder i punk-scenen og en stor kærlighed til rå elektronik skaber nordloef melodiske, upbeat popsange, samtidig med at der klemmes meget musik ud som muligt fra den begrænsede hardware i en 1989 Nintendo Game Boy.

Med over 150 shows rundt om i verden har nordloef turneret og spillet i USA, Japan, Rusland og de fleste dele af Europa på steder, der spænder fra hemmelige klubber i gårde til techno fester i skove.

nordloefs live shows beskrives bedst som en blanding mellem et en-mands-punk-show og et svedt DJ sæt. I stedet for at bruge to pladespillere bruges to originale Game Boys. nordloef bruger softwarens live mode og omarrangerer sangene på stedet. Output fra Game Boy'en køres gennem eksterne effekter og tweakes live.

WWW.NORDLOEF.COM

Links:
www.facebook.com/events/%C...

PROGRAM