Udendørs: Bro + support: BasedBoys

Fredag 12. juli 2019, kl. 20:00

Udendørs: Bro + support: BasedBoys

Køb billetten her
Support:BasedBoys + THOBY
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Pop
Bemærk:Unge under 26 år forsalg kr. 80. I tilfælde af regnvejr forbeholder Musikhuzet sig ret til at rykke arrangementet indendørs. Stående koncert. Stole må ikke medbringes.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Under åben himmel i Musikhuzets gårdhave.

I 2018 gik nummeret Sydpå #1 herhjemme og forblev på toppen i 63 dage, og det var årets mest streamede sang i Danmark. I oktober spillede Bro en formidabel koncert i Musikhuzet. Nu er det så blevet tid til at gøre kunsten efter, når Bro igen trækker i badeshortsene i et poppet univers, hvor der er plads til fest og et stort glimt i øjet.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
BasedBoys + THOBY


Ingen andre end de selv, havde forestillet sig at vennerne Victor (G-Lyfe) og Fredrik (Fisse Fred), som i 2011 dannede gruppen ”BasedBoys”, ville opnå hvad de har gjort.

Drengene brugte mere tid på at høre mixtapes og se hjemmeproducerede
musikvideoer end de gjorde på bøgerne og skolen; Heldigvis blev det ikke kun ved at se og høre, for med interessen fulgte også en lyst til selv at udfolde sig kreativt. Med afsæt i tematikken fra de amerikanske forbilleder, udgav BasedBoys således singlen ”Giz Præsidenter” - Først på YouTube, hvor danske gymnasieelever spredte musikvideoen som viral skovbrand, og senere på de kommercielle salgs- og streaming platforme.

Hvad der i dag stadigvæk er en flot bedrift, var i 2011 decideret voldsomt. Så da gruppen rundede knap 3 millioner views på YouTube, blev opmærksomheden alligevel for meget.

En pause på 4 år skulle der mere præcist til, før gymnasiernes yndlings partystartere vendte tilbage til rampelyset. ”Giz Præsidenter” havde i mellemtiden opnået en guld certificering, hvilket også blev resultatet på comeback singlen ”Ingen Bekymringer”. Det varede herefter ikke længe før de danske major selskaber stod i kø for at tilbyde drengene en aftale. Warner Music trak det længste strå og signede trioen. Inden pladekontrakten fra musik-giganten blev underskrevet, udgav BasedBoys singlen ”Det’ Så Svært” – En fortælling om hvordan BasedBoys har brændt følelserne i kærlighedens nådesløse spil, i jagten på ægte kærlighed.

Om den svære kærlighed mellem popstjerne og helt almindelig pige, som er et evigt tilbagevendende emne for BasedBoys, udtaler de selv: ”Vores handlinger gennem tiden har forankret os som giz præsidenter i pigernes bevidsthed. Men, for os er det enormt vigtigt at slå fast én gang for alle, at vi har meget dybere følelseslag end vi kan nå at vise en pige i pauserne mellem timelang champagne-sex i luksussuiter. Som folk siger, er der koldt på toppen; Livet som BasedBoys føles som 3 eskimoer, i en evig istid”.

Med udgivelsen af EP’en “Anmelderrost” og den nye fællessingle “Kondi” med artisten ‘Bro’, har BasedBoys startet efteråret og er vendt tilbage på top50 på Spotify.

Drengene glæder sig til at kunne åbne armene, hjerterne og dynerne og invitere landets smukkeste unge mennesker med på sommertour i 2019. Danmarks største Giz Præsidenter bliver kun endnu større…THOBY

THOBY har på ganske kort tid gjort sig bemærket på den danske DJ scene!

Med spillejobs på flere af landets klubber samt Distortion, Generator Festival, Aalborg Karneval OG support jobs for navne som: UAK, Topgunn, Suspekt, Infernal og flere andre så er der vist ikke nogen tvivl om, at han er godt på vej!

THOBY er klar til at forkæle jeres øregange med hitsne vi alle kender & elsker.

og vigtigst af alt... Så er han klar til at lave en kæmpe fest!

PROGRAM