Udendørs: Jacob Dinesen

Lørdag 13. juli 2019, kl. 21:00

Udendørs: Jacob Dinesen

Køb billetten her
Support:LACY LYNX
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Folkrock
Bemærk:I tilfælde af regnvejr forbeholder Musikhuzet sig ret til at rykke arrangementet indendørs. Stående koncert. Stole må ikke medbringes.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Under åben himmel i Musikhuzets gårdhave.

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 23-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over.

Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler og open air scener. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger på de danske scener landet over.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
LACY LYNX


Kom med LACY LYNX ud og dans, når hun med tunge rytmer og varme vibes, tager jer med ind i sit univers, hvor lyrikken udformer hendes følelser, og hun forfører jer med sin dybe vokal.
Hun skriver sange om jagten på indre fred, kampen for at opnå sine drømme og lader sig mest inspirere af de oplevelser, der har været skelsættende, for hendes vej i livet

Sangerindens første single “FLY” blev i januar 2019 udvalgt som Ugens Kanon på P3, og dermed fik LACY LYNX sin radiodebut. Radioværterne og producerne bag Karrierekanonen på P3 beskriver hendes musik som “virkelig velskrevet R’n’B, direkte fra den mørke undergrund” og fortsætter med “til alle os, der elsker den dybe Lorde-vokal!” Hendes musik udspiller sig primært indenfor electro-pop, dog med spor fra R’n’B, reggae og soul.

LACY LYNX har i løbet af foråret været ude og spille sine første koncerter på bl.a. Musikhuzet Bornholm, RUST og Byhaven/Pumpehuset; alle med stor succes. Nu, over sommeren, arbejdes der fuldtid på den første EP.

Soundcloud
Facebook
Instagram

PROGRAM