The House

Fredag 5. oktober 2018, kl. 21:00

The House

Køb billetten her
Entre forsalg:70,00
Entre dørsalg:90,00
Genre:Rock
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Er du til elektronisk rock, med stramme synth beats, går du ikke forgæves når The House spiller koncert i Raschs Parkhuz.

Musikken tager afsæt i Jesper Staustrups tunge bas ostinater, dette tilsat Morten Paucks Shoegazeagtige sound og Kennies melankoliske vokal. Dette skaber et spændingsfelt, der gør det svært at afgøre hvilket årti der er den største inspirationskilde. The House er i anmeldelser blevet sammenlignet, med ingen ringere end Depeche Mode, Spleen United og The Cure og er blevet spået en succesfuld musikalsk fremtid.

The House har skabt deres egen sound og univers og har med deres 3. album bevist, at de hører til, blandt de kunstnere der ikke lader sig kue, arbejder hårdt, er bund seriøse og hele tiden udvikler sig.

Hvor de før var en trio, er de nu blevet en kvartet, idet Steen Rock nu leverer alle beats. Musikken er derfor blevet endnu mere dynamisk og levende. Steen Rocks store erfaring som producer og DJ, smitter af på hele repertoiret. Steen Rock har blandt andet arbejdet sammen med Peter Sommer og Michael Simpson.

Med dette fjerde medlem har The House fået en helstøbt sound, hvilket ikke mindst kommer til udtryk når de spiller live!

Så gør jer selv en tjeneste og tag ind i Raschs Parkhuz og få en fantastisk koncertoplevelse!

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM