Mit liv som Elkjær

Torsdag 6. december 2018, kl. 20:00

Mit liv som Elkjær

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:300,00
Genre:Foredrag
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Peter Sloth

Billetter til 395 kr., som inkluderer en 2-retters menu på Restaurant Texas kl. 17:30 inden foredraget, er UDSOLGT.

--

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’ere. I kølvandet på sine mange mål afleverede han ofte en rap bemærkning, der gennem årene har sikret ham ryet som hele Danmarks fodboldgavflab nummer 1.

Med udgangspunkt i selvbiografien ’Mit liv som Elkjær’ har han de senere år turneret landet rundt med det ekstremt succesfulde foredrag af samme navn, og udsolgte huse overalt har vidnet om Elkjærs enorme popularitet, selv her mere end et kvart århundrede efter, han lagde støvlerne på hylden for sidste gang.

Elkjær fortæller levende, humoristisk og med det velkendte glimt i øjet om sin utrolige karriere på det danske landshold i 80’erne, om det sensationelle mesterskab med Hellas Verona og om sit tætte venskab med Sepp Piontek, der ellers var hans ’arvefjende’, dengang Sepp var chefen og Elkjær var hans medarbejder.

Foredraget er spækket til randen med nostalgiske billeder og videoklip, og tilhørerne får tilmed en unik mulighed for at stille Elkjær nøjagtig de spørgsmål, de altid har ønsket at stille ham.

Når anekdoterne står i kø og Elkjær smøger ærmerne op for at underholde, kan der på forhånd stilles i hvert fald én eneste garanti: Det bliver hylende morsomt.

På scenen har Preben Elkjær selskab af Ekstra Bladets Peter Sloth, forfatter til biografien ’Mit liv som Elkjær’.


PROGRAM