Udsolgt: C.V. Jørgensen - i Allinge

Mandag 16. juli 2018, kl. 20:00

<b>Udsolgt:</b> C.V. Jørgensen - i Allinge

Køb billetten her
Entre forsalg:370,00
Entre dørsalg:370,00
Genre:Pop
Bemærk:Kombineret stå- og siddekoncert. Det er ikke muligt at reservere siddeplads. Ønsker man siddeplads, anbefales det, at man møder op, når døren åbner.
Dørene åbnes:Kl. 17:00
Sted:Gæstgivergården, Theaterstræde 2, 3770 Allinge
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Gæstgivergården.

Koncert med C.V. Jørgensen flyttes to dage frem

Den planlagte koncert med C.V. Jørgensen på Gæstgiveren i Allinge onsdag 18. juli flyttes til mandag 16. juli 2018 kl. 20.

C.V. Jørgensens management skriver: ”C.V. Jørgensen bliver nødt til at flytte årets koncert på Gæstgiveren til tidligere på ugen grundet logistiske udfordringer, så nu er datoen for C.V. Jørgensen koncerten mandag 16. juli kl. 20”

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten om mandagen, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 15. juni 2018
.
Kunder, der har købt billetter på Musikhuzet hjemmeside, får automatisk en e-mail fra Billetlugen vedrørende muligheden for refusion af billetter.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken eller ved henvendelse til Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller kundeservice@billetlugen.dk.

--

C.V. Jørgensen er en af de helt store danske sangskrivere – han er i en klasse helt for sig selv i en karriere, der indtil videre har været i mere end 40 år.

Det er 16 år siden, at han sidst udgav et studiealbum – det var "Fraklip fra det fjerne" fra 2002.

Det er dog ikke det samme som, at han ikke har skrevet nye sange.

Han har haft en længere koncertpause, men nu vil han altså tilbage på scenen – også på Gæstgiveren på Bornholm.

--

Vi ses på Gæstgiveren i Allinge, hvor de søde spiser, hygger og danser! Det er ikke muligt at reservere bord til spisning, men vi åbner baren kl. 17, hvor I er så velkomne til at komme og hapse lige det bord, I helst vil sidde ved. Verdens bedste grillbuffet er klar fra kl. 18 bugnende af gode bornholmske råvarer, og den fantastiske koncert starter kl. 20. Yderligere info, se www.gaestgiveren.dk.

PROGRAM