Udsolgt: Ude af Kontrol

Lørdag 10. november 2018, kl. 21:00

<b>Udsolgt:</b> Ude af Kontrol

Køb billetten her
Support:Marco Rahim
Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Ved ankomst med forsalgsbillet efter kl. 22:00 betales et ekstra gebyr på 40 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Line up:
DJ Oliver Hansen
DJ Rene Borgen
DJ Jannick Holm
DJ Thoby
Marco Rahim
Ude af Kontrol

Happy Hour kl. 20.00-21.00:

10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk)

--

Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Nu står trioen klar med deres største danske turné til dato.

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 70 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer ét af de bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album, ”BUSTUM”, havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EPen ”Ude Af Kurs” fra 2017, som alle er gået enten guld eller platin.

UDE AF KONTROL har netop afsluttet deres eksklusive forårsturné, der bød på udsolgt Skråen i Aalborg og Turbinen i Randers samt pakket Train i Aarhus og Posten i Odense. Så det er med stor selvtillid at bandet kigger mod deres festivalsæson, deres næste singleudgivelser og ikke mindst den kommende efterårsturné.

Åbn video på youtube

Links:
www.facebook.com/udeafkont...

PS:
Marco RahimMarco er et ungt talent fra Vestegnen, som er særligt kendt for at være en dygtig lyriker. Marco er aktuel med sin ny single "Fættermand feat. Amro".

Marco udgav sin første single feature med Branco, som også er kendt for at være i gruppen mellemfingamuzik og molo.

Marco har et album ude i det kommende år. På albummet har Marco endnu flere spændende features med fremtrædende artister.

Spotify

Instagram

Facebook

PROGRAM