Få billetter: Nephew

Torsdag 27. september 2018, kl. 20:00

<b>Få billetter:</b> Nephew

Køb billetten her
Entre forsalg:320,00
Entre dørsalg:350,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

MUSIKHUZET I FORNEMT SELSKAB MED JYSKE BANK BOXEN OG ROYAL ARENA

Onsdag aften spillede Nephew en vellykket koncert på Gæstgiveren. Nu får Bornholm snart endnu en unik mulighed for at opleve et af Danmarks absolut største navne.

For at blive klar til efterårets to helt store koncerter, spiller Nephew en eksklusiv warm up koncert i Musikhuzet. Her vil bandet teste nye former og nyt materiale, så de kan komme i endnu bedre form til efterårets store koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena.

Publikum kan se frem til en fantastisk koncertoplevelse i Musikhuzet torsdag 27. september tilsat den ekstraordinære energi, som har gjort, at bandet er blevet et af de mest populære gennem årene.

Fire års pause er forbi, og årsagen er enkel:

“Vi kan ikke lade være,” fortæller frontmand Simon Kvamm og uddyber: “Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver især at have været ude og opleve nyt, savner vi at feste med familien igen.”

Nephew, der har opnået stjernestatus i Danmark, vil spille deres store hits, men der vil også være plads til ny musik. Bandet er lige nu i studiet, hvor de arbejder på nyt materiale. Guitarist Kristian Riis fortæller:

"I øjeblikket mødes vi og spiller sammen, og der er en ret vild musikalsk energi i gang. Vi har lyst til at gøre det vi altid har gjort, nemlig spille firkantet melankolsk elektrorock, der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling!”

Konkret har familien Nephew optaget et nyt medlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Bandet udtrykker på den måde, at det ser sig selv som en fast enhed med uforanderlig stil og evig hang til nordisk melankoli, men samtidig et foranderligt kollektiv, der er åbent for nye input og udtryk. Om ideen bag samarbejdet udtaler det nu seks mand store band:

“Vi har lyst til at beskæftige os med cirkler og hjul og ting der går i ring, fremfor bobler og grafer og ting der vækster. For vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen. Vi lever alle i døgn og uger og årstider - alting kører rundt. I 2018 vil vi derfor markere hver af de fire årstider med et fremstød fra vores lejr. For forhåbentlig at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt!”

Åbn video på youtube

Links:
www.nephew.dk...

PROGRAM