Thomas Askjær

Lørdag 11. november 2017, kl. 21:00

Thomas Askjær

Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Troubadour
Bemærk:Billetsalget starter mandag 2/10 kl. 10.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Bestil billet:Køb billet online her

Veloplagt humoristisk singer-songwriting med masser af selvironi og satire.

Den tidligere DR Bornholm-journalist Thomas Askjær har lagt radiobølgerne på hylden og er sprunget ud som singer-songwriter med sange, der først og fremmest handler om ham selv. Hvordan det er at blive far? Hvordan det er at flytte til Grønland, hvor Thomas Askjær har boet i et år? Og hvordan det går med selverkendelsen, når man er alt andet end en bad boy? Mindre tunge emner bliver imidlertid også vendt og drejet rytmisk såsom mellemtøjet, der hverken er rent nok til skabet eller beskidt nok til vasketøjskurven, og ”Spil noget vi kender” handler om, hvordan det er flytte fra for eksempel Bornholm til København og opleve, at diskoteket på ingen måder disker op med noget, man kan synge med på. Men Thomas Askjær er også samfundskritisk i sine tekster og spidder blandt andet danskernes turistopførsel og sygelige fokus på økologi.

Hans sangskriverkarriere begyndte på et højskoleophold, hvor han skulle skrive et digt om sin hund. Han fandt hurtigt ud af at digtet kom længere ud over scenekanten med en melodi i ryggen og sangen ”Det´okay” blev starten på det, der i januar 2017 mundede ud i albummet ”Nu græder far igen.” Pladen er produceret i samarbejde med Kasper Sandberg Larsen, der også arbejder sammen med blandt andre Thomas Buttenschøn.

På scenen vil Thomas Askjær blande sangene med anekdoter fra det virkelige liv, så publikum har virkelig noget at se frem til.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM