Martinis feat. Nulle, Fessor & Peter Marott

Søndag 12. november 2017, kl. 15:00

Martinis feat. Nulle, Fessor & Peter Marott

Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100,- i Kulturbutikken eller billet for kr. 125,- i døren.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz
Bestil billet:Køb billet online her

SPILLEGLÆDE & HJERTEVARME PÅ TVÆRS AF GENERATIONERNE

Kira Martini har et helt uimponeret forhold til de store klassikere i jazz og bossa repertoiret. Med sin sammenspillede sextet giver hun standards med en selvfølgelighed der gør, at man næsten tror, hun har skrevet dem selv.

Den 32-årige sangerinde fik sit gennembrud i jazzen i 2013 med albummet “Kira Martini presents MARTINI*S”. Et album fuld af blæs, hjertevarme, rytmer fra Brasiliens og New Orleans farvefulde univers.

Med et stærkt hold af velkendte musikere fra Københavns jazzscene og en forkærlighed for at mixe genrer bevæger orkesteret sig rundt i både bossa, samba, New Orleans funk, choro, traditionel og et par originale kompositioner skrevet af Martini.

I 2010 drog Martini til Brasilien hvor hun bosatte sig for at spille musik og komponere gennem en længere periode. Hun spillede gigs med lokale musikere, lærte sig sproget og forelskede sig i de smukke harmonier og den brasilianske lyrik. Hun kom hjem i 2011 med kufferten fuld af sange og indtryk og udgav i 2012 albummet “More Things Unite Us”, hvor hendes sangskrivning møder inspirationer fra Brasilien, Afrika, mm. Om denne udtalte Jazz Special sig: “Martini har afgjort talent! Det er ret imponerende, at hun har forfulgt sine musikalske visioner på denne vis og indspillet og udgivet dem på egen hånd!” I foråret 2016 udgav Kira & Martini's opfølgeren "Little Yellow House".

Denne aften i Raschs Pakhuz stiller hun med sin kvintet, der virkelig får det til at swinge!

Velkommen til et show med variation og overraskelser!

Line up:

Kira Martini - vokal
Edith Nulle Nykjær - klarinet
Ole Fessor - trombone
Mads Søndergard - klaver/harmonika
Joel Illerhag - bas
Morten Ærø - trommer
Peter Marott - trompet

Åbn video på youtube

Links:
http://www.kiramartini.com...

PROGRAM