Livløs

Lørdag 5. februar 2022, kl. 20:00

Livløs

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Metal
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

LIVLØS annoncerer Danmarks turné i forbindelse med deres nye album “And Then There Were None”!

Den 22. okt. udgav LIVLØS den længe ventede opfølger til deres debut “Into Beyond” fra 2018 gennem verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records, og nu tager de land og rige rundt for at få albummet endnu tættere på det danske folk!

Det nye album er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS - aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med ‘And Then There Were None’ hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

Bandet udtaler:
“Vi har selvsagt ventet længe på at komme ud og spille rigtige koncerter igen, men med et dugfriskt album udgivet i mellemtiden er det svært at beskrive, hvor sindsygt meget vi glæder os til at se jer allesammen derude! Vi spiller alt det nye og mere til og ser frem til nogle helt vanvittige aftener!”

Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til titelnummeret “And Then There Were None”.

Åbn video på youtube

Links:Foredrag: Niels Krøjgaard - Psykologisk manipulation

Mandag 7. februar 2022, kl. 19:00

Foredrag: Niels Krøjgaard - Psykologisk manipulation

Køb billetten her
Entre forsalg:299,00
Entre dørsalg:349,00
Genre:Foredrag
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde

Psykologisk manipulation - evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden?

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow

Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation

Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige JA. Du får viden og værktøjer med hjem, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

⭐⭐⭐⭐⭐
Verdensklasse
Jesper Askjær - If Forskning

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk tankevækkende og inspirerende
Anne-Kathrine Jensen - Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.
Jesper Binzer Band

Fredag 11. februar 2022, kl. 20:00

Jesper Binzer Band

Køb billetten her
Entre forsalg:275,00
Entre dørsalg:300,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Oplev en af Danmarks helt store rockstjerner i intime rammer

Jesper Binzer spiller 11. februar kl. 20 med sit eget band en helt eksklusiv koncert i Musikhuzet.

Jesper Binzer, ikon gennem årtier i dansk rock musik som frontfigur i D:A:D, brugte tiden under pandemien til at følge op på sin debut soloplade Dying is Easy fra 2017 med sit 2. soloprojekt, Save Your Soul, som er titlen på det seneste album.

Save your Soul er et album spækket og packet med energiske akkorder fra producer og guitarist Søren Andersen og Jespers genkendelige og udtryksfulde vokal. Helt som vi kender ham fra 3 årtiers energisk live musik.

På Save Your Soul Jesper statuerer Binzer sig endnu en gang som en ægte og legendarisk rolling stone i rockmusikken; der er nerve, vigør, højspændt power og massivt drive, når Jesper Binzer Band kommer til en scene nær dig!

Save your Soul er komponeret og skrevet af Jesper Binzer, produceret af Søren Andersen.

Binzers band tæller ud over Jesper Binzer på sang også Søren Andersen på guitar, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keyboard, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer.

Dørene åbnes 19:00 – Koncertstart 20:00

Pris 275 kr. (inkl. gebyr) – Ved indgangen 300 kr.

--

Jesper Binzer koncert med Restaurant Texas

Har I misset julefrokosten eller trænger I blot til en god omgang vaskeægte Rock’ Roll - så kom til Jesper Binzer Koncert fredag d 11/2-22 kl 17.00

Vi serverer lækker 2 retters menu med koncert og Jesper Binzer merchandise T-shirt. Vi starter kl 17.00 på Texas og går i Musikhuzet kl 19.00, og koncerten starter kl 20.00. Pris kr. 495,- og kan kun købes ved personlig henvendelse på Restaurant Texas - stærkt begrænset antal billetter.

Arrangementet afvikles iht gældende COVID-19 regler og restriktioner - og i samarbejde mellem Musikhuzet og Restaurant Texas.

Åbn video på youtube

Links:

Links:Såforsatan

Lørdag 12. februar 2022, kl. 20:00

Såforsatan

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

’Danmark har fået et nyt live-navn, og det er Såforsatan!’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af sangerens seneste koncert. Siden sejren ved DR Karrierekanonen har den talentfulde artist arbejdet på sit debutalbum, som ser dagens lyd i foråret 2022. I mellemtiden har han udgivet en række singler, som hver giver et unikt indblik i Såforsatans univers.

Såforsatan kickstartede sin karriere under første corona-lockdown og på trods af de svære betingelser, sikrede hans selvudleverende lyrik og intense livepræstationer ham sejren i 2020 udgaven af DR Karrierekanonen. Siden da har rapperen udgivet to singler, hvor ’Aldrig Har Jeg’ tilbragte to uger på toppen af P3 Listen og hele fire måneder i rotation på samme kanal. Siden da har han udgivet singlerne ’Manerer Hjemmefra’ og ’Backup Plan’, som begge vil være at finde på Såforsatans debutalbum, der udkommer i foråret 2022.

’Med Såforsatans koncerter vil jeg gerne se, hvad et hiphopshow også kan være. Der skal være plads til at græde til sjælerne og danse helt uden hæmninger til de storladne bangers. Ligesom i mine sange, vil jeg udfordre og gøre plads til det skæve, flabede, sårbare og det uforudsigelige. Jeg vil vise uforbeholdent hvem jeg er som artist og få publikum til at sige ’så for satan!’, mens du spytter øllen ud i forbavselse. Jeg gør tingenen på min egen måde – hvorfor vi har et stort liveband med og med debutalbummet i starten af 2022 er vi nu endelig klar til at tage Danmark med storm!’ udtaler Såforsatan aka Sofus Bryld Staunæs.

Live er Såforsatan nemlig et overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Flankeret af et velspillende band med trommer, guitar og trompet er Såforsatans koncerter en rå energiudladning, hvor der bliver givet plads til at råbe stemmen væk, fælde tårer og danse i mørket, hvilket fik GAFFA til at kvittere med 5-stjerner, hvor de skrev følgende:

’Så for satan! Ja, det har man virkelig lyst til at udbryde efter en koncert med københavner-rapperen Sofus Brylds KarriereKanonens vindende projekt Såforsatan, der nok gav den mest hæsblæsende koncert på UHØRT torsdag aften. […] Lidt sved, spildt fadøl på tøjet og et par trætte trommehinder rigere forlod publikum UHØRTs Volumescene med en koncert-iver, jeg ikke har set meget længe – Danmark har fået et nyt livenavn, og det er Såforsatan’

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:Soul Station

Søndag 13. februar 2022, kl. 15:00

Soul Station

Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Celebrating the music of Hank Mobley og Dexter Gordon.

Midt i 1950’erne opstod en ny retning i jazzen der, med udgangspunkt i bebop, var inspireret af rhythm’n’blues og gospel. Stilen fik navnet hard bop og var kendetegnet ved kontant spil med et fysisk udtryk og et hårdt swing og groove. Tenorsaxofonisten Hank Mobley var en af genrens mest succesfulde udøvere og også en anden gigant på tenorsaxen, Dexter Gordon, var kraftigt påvirket af udtrykket. Omkring 1960 indspillede de begge en række plader for selskabet Blue Note, der er blevet klassikere i jazzen - ‘no nonsense’-jazz uden så meget pjat. Næsen i sporet og afsted!

Trommeslageren Anders Mogensen, guitaristen Simon Krebs, bassisten Mariusz Prásniewski og saxofonisten Hans Mydtskov har dannet kvartetten Soul Station, hvor de hylder de to mestres musik og måde at spille på.

Anders Mogensen har en imponerende international karriere og turnerer konstant verden rundt med nogle af de helt store amerikanske jazzmusikere. Han er kendt for sit samarbejde med Jerry Bergonzi, Walt Weiskopf, Tim Hagans, Gary Thomas, David Liebman, George Garzone og en lang række andre amerikanske musikere fra øverste hylde. Han er også medlem af den canadisk/skandinaviske The North, men hvem har i 2018 blev tildelt en Juno Award - den canadiske grammy - for årets jazz-album.

Simon Krebs kan høres i mange sammenhænge og genrer. Han er diplomuddannet guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium og har to anmelderroste albums ude i eget navn med originale kompositioner og arrangementer - ‘Blur’ og ‘Please Don’t Feed The Fears’. Han har også indspillet med navne som Mads La Cour og Tomasz Dabrowski.

Polske Mariusz Prásniewski kom til Danmark for at studere på konservatoriet i Odense. Han har heldigvis bosat sig i landet, hvor det danke jazzmiljø har glæde af hans virtuose og bundsolide basspil. Han spiller med bl.a. Anders Mogensen, Carl Winther og en masse free-lance.

Saxofonisten Hans Mydtskov har gennem en 40 år lang karriere spillet i et utal af genrer og sammenhænge. Han er en central person i det fynske musikmiljø og har plader ude med Superfly, Tiptoe Bigband, Nordens Tone, Serras (med hvem han har modtaget tre Danish Music Awards) og en lang række andre projekter.

Med en samling af musikere som disse kan det kun blive en fantastisk eftermiddag.Få billetter: KATINKA Band - Ekstremsporttour

Fredag 18. februar 2022, kl. 20:00

<b>Få billetter:</b> KATINKA Band - Ekstremsporttour

Køb billetten her
Support:Lucky Lo
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 125 kr. - HALV PRIS - først til mølle!


Kritikerroste publikum-darlings med fængende radiohits. Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed.
Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt.

Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Katinka Band udgav deres første album, ’Vi Er Ikke Kønne Nok Til at Danse’, i 2017 og deres andet album, ’Vokseværk’, i 2018, hvorfra singlen ’2000 Meter i Frit Fald’ for alvor sparkede dørene ind hos P6 Beats og P4s lyttere. Samtidig har bandet turneret Danmark tyndt, og gang på gang bevist, at de er et fænomenalt livenavn med både nerve og nærvær.

Nu arbejder Katinka Band på deres kommende album, som lander i 2022. Fire år er gået siden sidste album, og Katinka Bjerregaard er i mellemtiden blevet mor til tvillinger. Sammen ulmer vennerne af boblende eventyrlyst og en fælles energi for at indtage og overtage Danmark med deres på én gang atmosfæriske og dynamiske musik.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det – til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.

De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.

Katinka Band består af:
• Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele)
• Simon Ask (guitar)
• Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor)
• Tobias Pedersen (trommer)

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

PS:
Lucky Lo


Når Katinka Band besøger landets spillesteder er det med support fra Lucky Lo. Bag alt-pop-projektet står multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersare, der præsenterer et intimt solo-setup med insisterende vokal og legende banjo. Live denne aften er hun akkompagneret af Mads Nørgaard på guitar.

Lucky Lo er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo nyt land og emner, af både lyse og mørke nuancer, imens den ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem letsindigheden.

I løbet af 2021 har Lucky Lo udgivet fire singler, der har høstet roser både i Danmark og uden for landets grænser. I takt med udgivelserne er efterspørgslen på liveshows med vokset eksponentielt, hvilket har vist sig gennem en invitation til at medvirke i DRs “P6 BEAT Rocker Koncerthuset”, bookinger til bl.a. SPOT Festival samt skandinavisk support-tour med Eivør.

Lucky Lo udgiver sit debutalbum 25. marts 2022 via Tambourhinoceros og kommer til Bornholm snart igen, når hun spiller en koncert med sit band i Raschs Pakhuz fredag 24. Juni 2022.Udsolgt: Niels Hausgaard

Lørdag 19. februar 2022, kl. 19:30

<b>Udsolgt:</b> Niels Hausgaard

Køb billetten her
Entre forsalg:415,00
Entre dørsalg:415,00
Genre:Troubadour
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet

Niels Hausgaard ved ikke, hvor mange turnéer han har rejst, hvor mange koncerter han har spillet, eller hvor mange sange han har skrevet. Kun ved han, at det er mange.

Han har aldrig fejret jubilæum og på spørgsmålet, om det ikke er omkring 50 år, griner han og siger, at han lavede sin første egentlige melodi som otteårig. Han mener ikke, at det er ældre krukkers jubilæer, verden sukker efter.

Nu drager han ud på sin turné nr. ? sammen med pianist og jazzmand Martin Schack.

Hvad man kan forvente af repertoiret, om det bliver Corona, mink eller SMS’er vides ikke. Selv siger han:
LAD NU DET LIGGE!Faunea + Dwonji

Lørdag 19. februar 2022, kl. 21:00

Faunea + Dwonji

Køb billetten her
Entre forsalg:50,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Elektronisk pop
Bemærk:Ståkoncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

DOBBELTKONCERT

Faunea er en dansk artist født i en blanding af skandinavisk, asiatisk og inka. Hendes stemme er blevet beskrevet som en kombination af let intimitet blandet med en mystisk, hjemsøgende mørk side. Hun giver associationer til sangere som Bjork, Ellie Goulding og Mø. Hun kan lide at eksperimentere og opdage nye lyde, og bruger ofte sin stemme på perkussive måder. Hun har netop udgivet en EP med det mundrette navn “No Filter In My Unbreakable Neon Crab Heart”, som er blevet produceret i L.A. i samarbejde med producerteamet Daydreamers med forskellige sangskrivere fra L.A. og omegn. Hendes stil er et mørkt, fantasifuldt univers med hård synth og tung bass. Når hendes lyse stemme bliver kombineret med det mørke og dunkle, giver det en kontrast som sender lytteren ud på en rejse til en anden planet.Dwonji
Aftenen afrundes af lydtroldmanden Dwonji. Han vil tage dig med på en rejse i den elektroniske undergrund med lyden af eksperimenterende EDM og symfonisk Pop. Universer udfoldes med mystiske samples, flydende blæsere og futuristiske synths. Med eksplosive vibes står Dwonji klar til at sprede sin heftige energi i Musikhuzet!

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Få billetter: Niels Hausgaard

Søndag 20. februar 2022, kl. 19:30

<b>Få billetter:</b> Niels Hausgaard

Køb billetten her
Entre forsalg:415,00
Entre dørsalg:415,00
Genre:Troubadour
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet

Niels Hausgaard ved ikke, hvor mange turnéer han har rejst, hvor mange koncerter han har spillet, eller hvor mange sange han har skrevet. Kun ved han, at det er mange.

Han har aldrig fejret jubilæum og på spørgsmålet, om det ikke er omkring 50 år, griner han og siger, at han lavede sin første egentlige melodi som otteårig. Han mener ikke, at det er ældre krukkers jubilæer, verden sukker efter.

Nu drager han ud på sin turné nr. ? sammen med pianist og jazzmand Martin Schack.

Hvad man kan forvente af repertoiret, om det bliver Corona, mink eller SMS’er vides ikke. Selv siger han:
LAD NU DET LIGGE!Bjarne Kure – X

Fredag 25. februar 2022, kl. 20:00

Bjarne Kure – X

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Troubadour
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Det er Bjarne Kures tiende ”sjov” – og selvom næsten alt er nyt – er alt ”ved det gamle”. Nye og gamle sange – alle med borrijnholmska baggrunde – bindes også denne gang sammen med underfundige ”løgnholmska” historier.

Den sang der startede det hele tages frem fra gemmerne, så publikum kan glæde sig til en tur til Lijla Guzagård. Og så tager Koffed å Koffed én tur til.

Blandt nye sange kommer der en skøn ny tekst fra Kurt Kofoed – som handler om ”å varra kar i ajed huz”.

Så kom ind og oplev Bjarne Kure X – måske er der lidt træning af lattermusklerne på programmet.SØN

Fredag 25. februar 2022, kl. 21:00

SØN

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Søn er fem unge københavnske mænd i 20erne, der i deres fugtige øvebunker i Nordvest processerer livet og verden gennem musikkens unikke rum. De har vidt forskellige musikalske baggrunde, hvilket bl.a. kommer til udtryk i bandets mange facetterede lyd.

Musikken kan både være et fristed og et rum for svære og uforløste følelser. Især live kan den føles som et vildt dyr, der øver sig i at blive sluppet løs. Forsanger Kristoffer skrev i 2016 bandets første single ”King Kebab” i en mørk bus i Marokko. Umiddelbart efter kom Carl-Erik, Jonathan, William og Søren med på holdet, hvor de var “bandet” og Kristoffer var “Søn”. Efterhånden blev denne skelnen mere og mere opløst indtil “Søn” til sidst var fælles betegnelse for dem alle fem, da de i 2019 udgav debutalbummet “Det Skandinaviske Design”, der fik meget opmærksomhed hos de danske medier og festivaler. Det var overvældende at mærke den passion og interesse som musikken vakte i folk. ”Følelsen af at musikken voksede sig meget større end os var både spændende, frygtindgydende og tilfredsstillende”, udtaler Kristoffer Jessen.

”De sidste 2 år har vi arbejdet på det, der nu bliver vores svære 2’er: Danish Crown.”

”Danish Crown” er en hektisk og til tider kontrastfuld fortælling om det at være ungt menneske i en globaliseret og digitaliseret virkelighed anno 2020. Hvor jorden føles som om at den hele tiden drejer hurtigere og hurtigere. Hvor behovet for at blive set og blive til “noget” battler med en stigende klima- og samfundsbevidsthed. Hvor mørke og voldsomme følelser ligger og ulmer under hjerte-emojiens overflade, der skinner lidt som de rustfrie, kliniske, højteknologiske maskiner i danske slagtehaller. Og hvor oplevelser af frigjorthed og skrøbelighed, kan få plads i intimiteten og nærkontakten - eller igennem eskapismen og dansen.

Sanger og sangskriver Kristoffer Jessens tekster er især inspireret af samtidige danske digtere. Som et par af de stærkeste inspirationer kan nævnes Theis Ørn toft og Bjørn Rasmussen. Ørntofts evne til at sammenskrive individ og samfund og hans processering af den moderne verdens ubegribelighed, og Bjørn Rasmussens dramatiske følelsesliv og sanselige, forstyrrende billedsprog er bl.a. noget af det, der har sat sine aftryk i Jessens tekster. Poesiens evne til at bryde med det rationelle og skrive det absurde frem har desuden inspireret til nogle rammebrydende beslutninger på det musikalske plan.

Søn prøver ikke at lade sig begrænse ved at tænke, at de skal have en “sound” der er deres, og musikken er også genremæssigt svær at sætte i bås. Rundt om en rock/poppet kerne er den sammensat og kontrastfuld - ligesom de liv og den verden den afspejler. Men alligevel med en tydelig rød tråd, bl.a. i Kristoffers tekster, som ofte har en central plads.

Bandets debutalbum ”Det Skandinaviske Design”, blev indspillet i en lagerhal i Randers, og kan nærmest betegnes som et livealbum. Med ”Danish Crown” har de været igennem en meget mere dybdegående indspilning og produktion med producerne Mads Brinch og Mads Mølgaard, som har givet musikken flere lag og detaljer. Med andre ord taget bandets lyd fra 2D til 3D. Der har være mere tid til at eksperimentere med alt fra effektuerede guitardrone-landskaber, autotune og trommemaskine til melotron, vibrafon og båndmaskine.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:UDE AF KONTROL

Lørdag 26. februar 2022, kl. 20:00 - 01:00

 UDE AF KONTROL

Køb billetten her
Entre forsalg:90,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Ved ankomst med forsalgsbillet efter kl. 22:00 betales et ekstra gebyr på 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

UDE AF KONTROL - Er klar til at vælte Danmark igen!

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og op-nået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!

Senest har UAK overgået alles forventninger med stor publikum tilslutning til deres Drive In- samt sid-ned-koncerter sommer 2020! Bandet har længe ventet på at kunne offentliggøre deres til dato største landsdækkende Live Tour og glæder sig umådeligt til at vælte Danmark igen!Havz Jazz

Søndag 27. februar 2022, kl. 15:00

Havz Jazz

Entre dørsalg:90,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kr. 60,-
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Havz Jazz er kendt som orkesteret, der altid leverer glad og underholdende jazz. Dette er måske hemmeligheden bag den langvarige succes, som har ført orkesteret rundt til mange forskellige spillesteder i over 25 år.

For deltagere i Jazzklub Bornholms generalforsamling kl. 14.00 er koncerten gratis.

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...Modul H

Lørdag 5. marts 2022, kl. 20:00 - 01:00

Modul H

Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Hjem til øen

Modul H aka. Michael Sonne-Jørgensen, vender endelig hjem til øen efter flere år i København. Her var han en del af metalscenen, før han kastede sig over sin første kærlighed: den elektroniske musik.

Modul H giver sit take på minimal house og minimal techno, blandet med 80’er synth Han har skabt sin egen lyd, født af kærligheden til dyb bas og dansegulvet, med hints af skandinavisk melankoli.

Modul H har siden undfangelsen optrådt i Tel Aviv, Berlin, London og København. Og har desuden været DJ under navnet Modul H til større undergrundsfester.

Michael Sonne-Jørgensen startede sin rejse i musik fra øvelokalerne under musikhuset, og han var med i 90’ernes blomstrende bølge af bornholmske bands.

Efter flere år i diverse bands på øen, blev han headhuntet til at være forsanger i metalbandet Melted og rykkede til København, hvor gruppen udgav flere albums.

Danseskoene og kærligheden til den elektroniske musik blev dog aldrig lagt på hylden, og han forsatte sideløbende med at være flittig DJ på øen og i hovedstaden.

Da tiden i bandet var forbi, dedikerede han al sin opmærksomhed til den elektroniske musik, hvor han blandt andet producerede soundscapes til kunstudstillinger, spillede live til modeshow og lavede lydsider til teaterscenen.

Efter denne opdagelsesrejse udi forskellige afkroge af den elektroniske musik, kulminerede de mange projekter med skabelsen af Modul H, som nu er centrum for hans engagement.

Til koncerten medbringer Modul H, den amerikanske DJ; S-E-A, som er kendt for sine energiske DJ sets. Og PED, den lokale Dj med hang til elektronisk musik.

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...Paul Banks

Søndag 6. marts 2022, kl. 15:00

Paul Banks

Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Blues
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Blues i Raschs Pakhuz med Paul Banks, Thor Backhausen og Martin Andersen.

I mere end 35 år har Paul Banks været et toneangivende navn på den danske folk, blues og sangskriver scene.

Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har virkelig markeret sig.

Paul Banks musik har høstet adskillige priser bl.a. to Danish Music Awards (Årets Sangskriver 2001, Årets Blues Album 2006),
komponistforeningen DJBFAs hæderspris 1993, og Årets Danske Blues Navn 2006.Johan Kolstrup - i Svaneke

Fredag 11. marts 2022, kl. 19:30

Johan Kolstrup - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 18:45
Sted:Svanekegaarden, Skippergade 2-8, 3740 Svaneke

”Frk. Andersen & motorcykelracet” er den foreløbige kulmination på Johan Kolstrups formative og musikalske rejse, der startede i hjembyen Skive. Her trådte han sine musikalske barnesko, da han som 12-årig skrev sine første sange som del af et succesfuldt Skive-kuld. Han indspillede i 2016 sit engelsksprogede og anmelderroste album “Ruffled Feathers” i Berlin. De lyse nætter og den nordiske melankoli trak ham dog tilbage til Danmark, hvor han nu har fundet hjem som dansksproget sanger og sangskriver under den selvbestaltede genre 'Lyrisk Surrender'-Pop.

GAFFA skrev følgende om hans dansksprogede debut ”Frk. Andersen & motorcykelracet”: ‘Kærlighed!’: “Man kan sagtens forstå, at nummeret har haft sin gang hele vejen fra DRs P4 og over til P6” [...] “‘Hvad sku’ jeg ellers?’ er en fin poppet sag, hvor man får lov til at høre spektret af Kolstrups vokal, der på omkvædet er potent og nasal og i verset skrøbelig og igen i en helt ren falset.” [...] “Også ‘Motorcykelkapløb’ fra albumtitlen er en solid og pompøs sag, hvor Johan Kolstrups vokal får en fin kant, lidt a la Niels Brandt, og nummerets synthflader faktisk løfter sig. Der er bestemt poppotentiale at finde.” [...] “‘Til en veninde’ er faktisk også et virkeligt godt nummer. Melankolsk, lidt Ulige Numre-agtigt.”

Frk. Andersen & motorcykelracet røg direkte ind som #26 af Spotify album chart 200 og hvis samtlige 7 singler blev spillet i mere eller mindre bredt omfang på DR Radio. Der er yderligere givet radiointerviews til tre af DR’s distrikter samt interviews med lokalradioer. Singlerne 'Anna' og 'Til en Veninde' landede på hhv playlisterne 'New Music Friday' og 'New Music Daily' mens 'Hvad sku' jeg ellers?' er at 􀀁nde på 'New Music Friday', 'Dansk Indie & Alt' og 'New Music Daily'.

Udover nærvær og aktualitet har Johan Koldtrup en kraftig stemme og markant falset. Eller som GAFFA’s live anmelder Adam Bouttai skriver: “... fine fraseringer af en stemme, der trækker store veksler på det ægte, det skrøbelige og det triste. Falsetten kommer fra et ægte sted, uden at det bliver tudeprinse-pop…”

Johan Kolstrup er upcoming artist med gejst og sult efter især livescenen og med sange som ‘Motorcykelkapløb’ forsøger han, at ruske lidt op i sit publikum som livet har rusket op i ham selv. Han opfordrer lytteren til at stikke en finger i jorden og spørge sig selv “Hvad er det vi tror vi skal nå?“. Selv fik han svaret “En masse ubetydelige ting som jeg troede jeg ‘burde’ og ‘skulle’, men som ingen virkelig værdi har i mit liv hverken for mig selv eller folk omkring mig!” Derfor kvittede han sit job og begyndte at arbejde tre gange så meget som før…men denne gang med lige præcis det han brænder for. Ordet arbejde er i øvrigt skiftet ud med ord som vilje, ild, nysgerrighed, fremskridt og leg. Trods corona blev første headliner tour i foråret 2021 gennemført uden udsættelser og afysninger.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:Nice Little Penguins - i Svaneke

Lørdag 12. marts 2022, kl. 20:00

Nice Little Penguins - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:130,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af NoName Svaneke kan købe forsalgsbillet for kr. 80,-. Unge under 26 år kan købe forsalgsbillet for 60,- kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Nice Little Penguins - originalerne leverer varen

Siger man Pingvinerne, kommer man uvægerligt til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit "Flying". Sangen var en ren landeplage i 90’erne - og ikke kun i Danmark. Flyings evergreenstatus understreges af, at nummeret lever sit eget liv på eksempelvis YouTube, hvor der konstant uploades nye Flying-fortolkninger fra alle egne af verden. Men Nice Little Penguins er andet og mere end Flying. Med mere end seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der byder op til koncert og dans.

Oplev de bedste numre fra en imponerende karriere, der strækker sig over mere end 27 år – kendte sange som eksempelvis ”Rain Keeps On Falling”, ”So Glad To Be Alive” og ”The Letter”. Og hør forrygende coverudgaver af nogle af Nice Little Penguins’ egne favoritter som eksempelvis Cliffs ”Devil Woman”, Crowded Houses ”Weather With You” og så selvfølgelig Monkees-klassikeren ”Daydream Believer”, som pingvinerne selv har hittet med.

I slutningen af 90’erne holdt Nice Little Penguins en længere pause, men ellers har de gennem alle årene spillet landets forsamlingshuse, spillesteder, haller, festivals og byfester tynde, ligesom de i ny og næ udgiver et album. Et kommende af slagsen er i skrivende stund under indspilning. For dem er musikken og sangskrivningen en nødvendighed, og de elsker stadigvæk at spille sammen live foran glade mennesker, der værdsætter gode sange og flerstemmige vokalharmonier.

- Vi vil gerne holde os skarpe, så vi kan levere varen for det trofaste publikum, som heldigvis stadig gerne vil høre os – mange af dem tager sågar deres børn med til koncerterne, siger bassist og forsanger Bo Feierskov. Foruden ham består Nice Little Penguins af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer. Altså den helt originale besætning.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:Takykardia

Lørdag 12. marts 2022, kl. 20:00

Takykardia

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Takykadia har de sidste år markeret sig stærkt på den danske musikscene.

Både den selvbetitlede debut-EP fra 2018, samt singlerne 'Immortalized' og 'Ritula' har spidset publikum og branchens ører ind på det sfærisk forførende univers, som sangerinde Luna Matz, keyboardspiller David Nedergaard og trommeslager Troels Dankert kreerer sammen.

Takykardia kombinerer elementer af triphop, alternativ r'n'b, jazz og dreampop.

Hele tiden med et twist - så nysgerrigheden konstant pirres og man kan fordybe sig fuldkomment i musikkens teksturer – det være sig den innovativt rytmiske fremdrift, melodiernes umiddelbare og komplekse akkorder, samt de åbenhjertige tekster, som leveres med dyb indlevelse af Luna Matz.

Hendes rigt facetterede fraseringer bevæger sig ubesværet over Takykardias stilsikre bevægelse mellem pop og kunst.

Disse fascinerende lag folder sig i den grad også ud, når gruppen optræder.

Takykardia er nemlig lidt af et særsyn på den danske livescene.

Med udgangspunkt i Luna Matz' baggrund som performancekunstner skabes et dragende univers, hvor kostumer og stage props naturligt smelter sammen med den episke popmusik - i takt med at afstanden til publikum gradvist nedbrydes gennem det æstetisk formfuldendte show, som en Takykardia-koncert også er.

Om live-aspektet udtaler Luna Matz:
»Jeg er meget bevidst om, hvad jeg gerne vil formidle. Jeg synger enormt sårbare og personlige ting på en ret direkte måde og vil gerne være in-your-face og kraftfuld i denne formidling. Som en tornado, en dæmon, en popstjerne, en diva, en kamæleon. Jeg elsker at lege med afstanden til publikum, både fysisk og psykisk. Jeg bygger showet op således, at det starter med, at jeg er hævet over publikum siddende i en trone på et podie. Gradvist gennem koncerten nedbrydes den afstand i takt med, at jeg nærmer mig publikum, som jeg til sidst danser ude iblandt og SAMMEN MED og ikke FOR. Mit håb er, at publikum går fra en Takykardia-koncert med en oplevelse af nærvær, intensitet og en følelse af at have været sammen om noget.«

Takykardias optrædener på SPOT Festival 2019 gik skam heller ikke ubemærket hen. Både Soundvenue (”der var ingen slinger i valsen at spore hos bandet, der effektivt forenede atmosfærisk triphop og popmaksimalisme”), Bands of Tomorrow (”uden sammenligning et af de mest interessante og innovative navne på den danske musikscene lige nu ”) og Undertoner (”Takykardia leverede den glædelige overraskelse og Matz evnede at annullere afstanden mellem scene og publikum i en stærk fremføring.”) strøede stjernedrys over orkestret.

I 2020 udgiver Takykardia deres stærkt imødesete debutalbum produceret af Anders Boll (Lowly, Ganger, Efterklang m.fl.), ligesom dette fortryllende og enigmatiske popensemble atter vil imponere på koncertfronten med et show af en kaliber, som sætter en ny standard for dansk livemusik.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:Pepper Spray

Søndag 13. marts 2022, kl. 15:00

Pepper Spray

Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Pepper Spray “The cool sound of the sixties”

Kvintetten Pepper Spray hylder den legendariske barytonsaxofonist Pepper Adams.

Park "Pepper" Adams (1930-1986) var en af USA’s helt store barytonsaxofonister.

Den danske kvintet ‘Pepper Spray dykker nu ned i det skatkammer af numre og arrangementer, som Pepper har efterladt sig.

De er har især ladet sig inspirere af hans plader med Donald Byrds ’The Cat Walk’ og ‘Royal Flush’

Thorbjørn Sjøgren skriver om kvintetten:
"Jeg havde kun planlagt at blive til et enkelt sæt, en nylig lørdag eftermiddag i Jazzcup. Men efter den første times musik måtte jeg indse, at det ville være at snyde mig selv, hvis jeg ikke tog det hele med.”

“Kvintetten Pepper Spray var ikke bare gedigent veloplagt, men spillede også musik af en type, som med sine rødder i de sene halvtredseres opdaterede bebop-udtryk, ikke er specielt mærkværdig, men i kraft af hovedinspirationen fra barytonsaxofonisten Pepper Adams alligevel har en lidt anderledes drejning.”

“Kvintettens barytonspiller Niels Oldin havde et fint greb om inspirationen fra Adams uden på nogen måde at nærme sig det klonede, også han med en antydet knurren i det klanglige og en tiltalende livfuldhed i fraseringen(...)”

“En vel anvendt lørdag eftermiddag, bestemt. Og afgjort et genhør værd.”

Line up:
Lars Søberg Andersen - Trumpet
Niels Oldin Barytone - Saxofon
Mads Søndergaard - Klaver
Jakob Roland - Bas
Andreas Fryland - TrommerJonah Blacksmith

Fredag 18. marts 2022, kl. 20:00

Jonah Blacksmith

Køb billetten her
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:350,00
Genre:Rock
Bemærk:Ståkoncert - yderst begrænset antal siddepladser uden mulighed for reservation. Kom når døren åbner, hvis du skal have en chance for en siddeplads.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Bandet drager til marts på tour med hele syvmandsorkestret og spiller en række energifyldte koncerter for stående publikum på spillesteder rundt i det ganske land. 

Bandet er lige nu er airplay-aktuel med den spritnye single House on Fire. 

Jonah Blacksmith har gennem en årrække høstet store roser for såvel udgivelser som koncerter. Senest udkom det tredje album Brothers i oktober 2020, hvorfra singlerne Monster, Honey og Dreams har ligget i heftig rotation på radiostationerne. 

Om den forestående klubtour udtaler forsanger Simon Alstrup: “Det er altid en udsøgt fornøjelse at genbesøge spillestederne. Vi har gennem de sidste 10 år haft utrolig mange og mindeværdige oplevelser på klubscenerne. Så vi glæder os altid til det fortættede, energiske nærvær og den rå spilleglæde, som ikke mindst kendetegner en klubtour!” Thomas Alstrup fortsætter: “Med hele bandet i ryggen kommer koncerterne til marts til at byde på både nyt og ældre materiale. Og mon ikke der bliver plads til en overraskelse eller to. Vi vil med sikkerhed lægge os i selen for, at give vores kære publikum en fuldtonet koncertoplevelse, der -  sagt i al nordvestjysk beskedenhed - kommer til at række langt ud over det sædvanlige.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er - ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup - Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:Burhan G - akustisk tour

Lørdag 19. marts 2022, kl. 21:00

Burhan G - akustisk tour

Køb billetten her
Entre forsalg:375,00
Entre dørsalg:400,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Burhan G inviterer publikum helt tæt på, når han i foråret 2022 drager på en omfattende Danmarksturné - ansigt til ansigt

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, “Kalder Mig Hjem”, “Jeg Vil Have Dig For Mig Selv”, “Mest Ondt”, “Tættere På Himlen”, “Jeg’ I Live” og sidst men ikke mindst julehittet “Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.


Burhan G´s akustiske tour er endnu en gang ramt af restriktioner, Vi er glade for at det lykkedes at flytte koncerten der skulle afvikles den 20 marts 2021, til den 19. marts 2022. Allerede købte billetter gælder uden ombytning til den nye dato.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

Vi beklager ulejligheden og håber på, at du får en god oplevelse til koncerten i 2022.

Gæster der allerede har købt billetter, bliver kontaktet direkte af Ticketmaster vedr. evt refusion. Refundering af billetten skal ske senest torsdag 29. april 2021.

Musikhuzet opfordrer gæsterne til at beholde deres billetter. Det hjælper både kunstnerne og Musikhuzet.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Dorthe Gerlach

Fredag 25. marts 2022, kl. 20:00

Dorthe Gerlach

Køb billetten her
Entre forsalg:290,00
Entre dørsalg:310,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når hun til foråret rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.

--

Koncerten med Dorthe Gerlach onsdag 31. marts 2021 kl. 20:00 flyttes til fredag 25. marts 2022 kl. 20:00 pga. regeringens udmelding om nedlukning pga. COVID-19 smittefare.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest torsdag 15. april 2021.Cozy

Lørdag 26. marts 2022, kl. 20:00

Cozy

Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:80,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Cozy er et bornholmsk orkester med seks garvede musikere, der spiller musik med hvilepuls og har volumenknappen på nederste trin.

Cozy gør en ære i ikke at være et partyband. Et orkester der spiller elektrisk, men lyder akustisk. Med sange og melodier der har indhold, mening og stemning.

De spiller numre af for eksempel Adele, Tim Christensen, TV-2, Norah Jones, Mads Langer, Tina Dickow og Alberte Winding.

Bandet består af Tina Elleby Frigaard og Taja Fabricius på sang, Jørn Myhre på cajon og rytme, Jørgen Johansen på guitar, Christian Hansen på bas og Frank Eriksen på klaver.

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...Søndergaard/Grønvad Quintet

Søndag 27. marts 2022, kl. 15:00

Søndergaard/Grønvad Quintet

Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

West coast Jazz møder Latin rytmer. Jens Søndergaards livslange fascination af den cool lyd af californisk jazz finder et naturligt match i Morten Grønvads kærlighed til den californiske latinjazz scene. Sammen undersøger de to musikere den cool latin jazz særligt komponisten Clare Fischers numre. Med en energisk rytmegruppe bag sig er der lagt op til fest.

Diverse pluk af anmeldelser af ”Grønvad-Søndergaard CD”:

.. I doubt that you’ll find better performances of this music anywhere else. In addition to Grønvads excellent playing, I also enjoyed Thomas Bornø’s very fine pianosolos.
All in all a wonderful album, well worth checking out for fans of both latin jazz and Clare Fischer.

Lynn Rene Bay, Art Music Lounge, wordpress

.. Morten Grønvad handles vibes in the lead here, next to the alto of Jens Søndergaard- an instrument that’s not as often associated with Fischers compositions, and which makes them sparkle with warm sense of energy…
Dustygroove.com

.. Jeg glæder mig hver gang til Grønvads soli på diverse kølleinstrumenter. Og det skader ikke at have Niclas Campagnol på de groovede sambas. Søndergaard har en dejlig solo på Gaviota. Bornøs intilligente og timede pianoindsatser støtter helheden..
Henrik Iversen, Jazzspecial

.. og jeg må sige at jeg forstår de fems kærlighed til Clare Fischers latinjazz, og jeg værdsætter deres revitalisering af værkerne. Kvintetten har fat i kernen af udtrykket og tør trække farverne op. Især må jeg sige at jeg er imponeret over Søndergaards sax, men også over sammenspillet som sådan. Numrene er melodiske, meget smukke og medrivende.
Ivan Rod

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:Rasmus

Søndag 27. marts 2022, kl. 15:00

Rasmus

Entre forsalg:95,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Folkemusik
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Musikhuzet

Siden 1983 har folkemusikgruppen Rasmus genskabt dansk folkemusik fra 1700-tallet. Det startede med en masse gode melodier fra Rasmus Storms nodebog (1760) – og senere er det blevet til musik fra alle de andre danske spillemandsbøger fra 1700-tallet: Brødrene Bast, Svabonius, Erik Jensen og mange flere.

Rasmus spiller musikken i egne arrangementer for violiner og kontrabas, jævnligt krydret med andre strygeinstrumenter. Musikken er meget anderledes end det, man normalt forstår ved dansk spillemands- eller folkedansemusik. Men Rasmus håndterer melodierne med solid basis i en traditionel, dansk spillemåde. Selv om Rasmus oftest spiller musikken til koncert, er det derfor i høj grad dansemusik – med al den energi og det drive, der hører til denne genre.

Rasmus består af: Ove Andersen (vio-lin), Bent Melvej (violin og bratsch), Michael Sommer (violin, bratsch, oktavviolin) og Benny Simmelsgaard (kontrabas). Alle rutinerede musikere og folkemusikere med et langvarigt forhold til dansk og international folkemusik.

Rasmus’ første LP blev indspillet i 1983, og der gik helt til 2003, før Rasmus igen var pladeaktuelle med cd’en Rasmus Storm #2. Den gamle LP, der nu fås på cd, var kun musik efter Rasmus Storm, men den seneste er musik fra hele 7 spille-mandsbøger fra 1700-tallet.

Rasmus – som 5-mandsband med Lars Lilholt – planlægger i øvrigt en udgivelse 40 år efter den første – i 2023.

Rasmus har optrådt på et stort antal festivaler og spillesteder i Danmark og udlandet. Her i Danmark er det også blevet til et stort antal kirkekoncerter gennem de snart 40 års musiceren.Hjalmer

Fredag 1. april 2022, kl. 21:00

Hjalmer

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:290,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

HELT PÅ TOPPEN AF POPPEN MED HJALMER I 2022

Den 26-årige anmelderroste pop-charmør drager på landsdækkende forårsturné med dugfriske fortolkninger og sangene fra et kommende nyt album på sætlisten!

Hjalmer er på rekordtid slået igennem på den danske musikscene. Selv ikke en verdensomspændende pandemi har kunnet sætte en stopper for den unge musikers popfærd, da han ovenpå udgivelsen af sit længeventede debutalbum, ’Midt i en drøm eller noget der ligner’, både ryddede bordet med hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk – og kunne tage på endnu en anmelderrost, og ikke mindst totalt udsolgt, Danmarksturné.

Nu er Hjalmer endelig klar til at tage turen hele Danmark rundt igen. Det sker i foråret 2022 – med fuldt band og intet mindre end 19 spillesteder på plakaten!

I løbet af dette efterår, kan man passende varme op til koncerterne med Hjalmer helt hjemme i stuen. Den 26-årige musiker er nemlig med i det altid populære musikprogram, Toppen Af Poppen på TV2, hvor han kaster sig ud i personlige fortolkninger af så forskellige navne som Simon Kvamm, Katinka, Alex Vargas, Malthe Ebert, Mathilde Falch og Maria Bramsen. Hjalmer fortæller:

”Det var en vild udfordring og virkelig grænseoverskridende, at fortolke andre sangskriveres hjerteblod lige der foran dem. Men det blev en oplevelse for livet! Og jeg glæder mig til at dele det med publikum på scenerne derude. Og så har jeg selvfølgelig også alle mine egne sange med – og nogle helt nye, som jeg føler er nogle af de bedste, jeg nogensinde har skrevet. Jeg glæder mig!”

Og det gør vi også, Hjalmer!Bremer / McCoy

Lørdag 2. april 2022, kl. 20:00

Bremer / McCoy

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Moderne Jazz
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Sct. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, 3700 Rønne
Arrangør:Nicolai Kirkes Musikudvalg er medarrangør.

Koncerten finder sted i Sct. Nicolai Kirke i Rønne.

Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Duoens fjerde album, “Utopia” (2019), blev udgivet i samarbejde mellem Bremer/McCoy Music og Talking Heads-frontmanden David Byrnes label Luaka Bop i New York. På albummet fortsætter rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og uhyrligt talentfulde barndomsvenner. Denne aften gæster de Sct. Nicolai Kirke i Rønne.

De har været prisnomineret til Steppeulven blandt andet i kategorierne Årets Musiker og Årets Komponist mere end én gang. De har fået opmærksomhed i udlandet, og de har præsteret udsolgte koncerter på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teater i København – ligeledes mere end én gang. Bremer/McCoy er et varmt navn.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet og har spillet sammen siden 2012. Og i oktober 2019 udgav de deres fjerde album sammen.

”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse. Og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan få,” forklarer Morten McCoy.

Bremer/McCoy er et stærkt fællesskab med en særlig, gensidig forståelse. En anmelderrost konstellation, der skal opleves.

Jonathan Bremer (født 1991)

Vandt som 17-årig JazzDanmarks Ung Jazz-konkurrence med bandet Surf in Stereo. Et år efter blev han hyret af Jazzhus Montmartre som husbassist, og i perioden 2011-2014 var han fast medlem af Niels Lan Dokys trio. Han medvirker desuden på flere af Dokys plader. Bremer har derudover eksperimenteret meget med at bruge kontrabassen i dub, reggae og elektronisk musik, han kuraterer Montmartres serie af upcoming-koncerter og har pladeselskabet Unity Rec.

Bremer har optrådt sammen med David Sanborn, Gino Vannelli, Palle Mikkelborg, Raske Penge, Mike Sheridan, Mikkel Metal, Purbayan Chatterjee, Rick Margitza og mange andre rundt omkring i hele verden.

Morten McCoy (født 1992)

Startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musikkultur både som musiker, komponist, koncertarrangør og DJ. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde.

Som producer har han blandt andet arbejdet intensivt med at mestre kunsten at optage lyd analogt. I 2017 var han medkomponist på det prisvindende soundtrack til filmen “Underverden”. Han blev nomineret til en Steppeulv som Årets Musiker og som Årets Komponist sammen med Jonathan Bremer. Han kuraterer Livity Music – et sublabel på Raske Plader.Patina

Lørdag 9. april 2022, kl. 20:00

Patina

Køb billetten her
Entre forsalg:180,00
Entre dørsalg:205,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet for 90 kr. i forsalg.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 90 kr. - HALV PRIS - først til mølle!
--

Sydfynske PATINA gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’. I februar 2021 udkom så den første fuldlængdeudgivelse ’Drømmefanger’ om hvilken bandet udtaler:

”Alle sange er blevet skabt i en slags grænsesøgen eller en form for kompromisløshed. Vi er så trætte af den her kassedeling, der foregår alle steder. Både som mennesker og som band. Det vil vi gerne udfordre. Det er også derfor, titlen er ’Drømmefanger’. Fordi det handler om at drømme stort og turde at gøre det uden at frygte, at man ikke passer ind et eller andet sted. Det beskriver vores egen eksistentielle søgen”, siger Søren.

Pladen er trods coronapandemien blevet forsvaret heftigt på de danske landeveje i løbet af 2021. Her har PATINA – med over 50 koncerter alene siden genåbningen – manifesteret deres position som ét af de bedste og mest aktive live acts landet har at byde på lige nu. Netop livekoncerterne udgør da også en speciel del af bandets DNA. For når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Når de optræder, så synger drengene på skift, ligesom de også skiftes til at buldre løs på trommesættet. De er alle ansvarlige for teksterne, spiller altid med det samme band, og når man snakker med dem, så skiftes de, som det mest naturlige i verden, til at fortælle om bandets fælles oplevelser. Og som Mads siger:

”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”

Derfor er det også med den største naturlighed, at PATINA nu annoncerer deres til dato største indendørsturné, når de til foråret 2022 over 20 koncerter kommer rundt i hele landet.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:Back to the 80´s

Lørdag 16. april 2022, kl. 20:00

Back to the 80´s

Køb billetten her
Entre forsalg:230,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Ståkoncert. Unge u. 26 år kan købe forsalgsbillet for kr. 115,-
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 115 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Leder du efter bandet som giver publikum den ultimative festoplevelse, og som på samme tid formår at ramme bredt i både musiksmag og alder? Så er din søgning endelig ovre, for her er Back to the 80's.

Back To The 80's er det ultimative liveband, hvis I vil sikre jer musik i bedste kvalitet og med 100% festgaranti!

Igennem 18 år har Back To The 80's gang på gang vist sig at være bandet, der formår at skabe den fest, som sender gæsterne hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer, efter tonsvis af fællessang.

Back To The 80's har specialiseret sig i netop det at gøre aftenen helt unik, hvor publikum holdes i centrum og gøre det med et overskud, der giver plads til improvisation.

Bornholmske Charlotte Vigel står fast i fronten og dirigerer tropperne. Med sig har hun nogle af Danmarks mest erfarne og dygtige musikere og sangere, som alle giver sig 100% for at give publikum en oplevelse de sent glemmer.

Vi kender Charlotte Vigel fra flere konstellationer: Som radiovært på The Voice, som en af ”Morgenhyrderne” på radio 100 FM og som 90´ernes Pop Prinsesse Tiggy. Eller måske har du set hende som TV vært i TalkTv med Charlotte, eller I hovedrollen på musicalen “Cats”. Charlotte er simpelthen skabt til at underholde og har sunget 80’er hits fra hun var 10 år.

Der er med garanti lagt i kakkelovnen til et gyngende dansegulv og fællessang. Man bliver revet med, når Back To The 80's tager alle ud på en nostalgisk rejse gennem 80´erne største danske og udenlandske ”number 1 hits". Fest-koncert, eller Koncert-fest? Bestem selv. Sikkert er det, at publikum inddrages aktivt, når Back To The 80's er på scenen.

Words from around:

"Når personalet på festivalerne må åbne siderne på teltet, fordi flere folk vil deltage, er der reelt gang i den"
- Skanderborg Festival

"Kan man hyre jer de næste 3-4 år frem?"
- Frederikssundhallerne

”Det ultimative Live 80’er band” skrev pressen efter Langelandsfestival.

"Jeg er lige nødt til at sende en kæmpe tak for at anbefale og hyre bandet til vores julefrokost", "mine kollegaer er helt oppe og ringe over Back To The 80's, og jeg kan kun give dem ret".
"5 ud af 5 stjerner"
- Dagrofa foodservice, Julen 2021Thomas Buttenschøn - i Svaneke

Lørdag 23. april 2022, kl. 20:00

Thomas Buttenschøn - i Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:180,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af NoName Svaneke kan købe forsalgsbillet for kr. 120,-. Unge under 26 år kan købe forsalgsbillet for 80,- kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Kulturhuset Frem, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke

Eksklusivt og intimt soloshow, forår 2022

Thomas Buttenschøn inviterer publikum til en mindeværdig koncert, hvor musik og storytelling fremføres på autentisk vis, ligesom der tages humoristisk livtag med livets finurligheder og kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til, får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn.

SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN er titlen på Thomas’ nyeste skud, der er opfølgeren til det anmelderroste, totalt udsolgte og derfor meget efterspurgte album fra 2015 med den næsten enslydende titel, SANGE DER IKKE ER TIL RADIOEN.

2015 albummet blev kun solgt live, og det nye album sælges således også kun til koncerterne, som LP. Albummet trykkes i begrænset oplag, og vil ikke kunne købes i butikker.

SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN indeholder, personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat, (deraf titlen) men simpelthen bare er sange om mennesker, følelser og betragtninger, som Thomas bare måtte ud med. Det er derfor selvsagt en aften, der står i det personlige tegn. Sange, følelser og poesi, som præsenteres i et virvar af utallige vittige og tåkrummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt, og sagt ”i al fortrolighed”, bliver ved med at overraske – ikke mindst Thomas. De poetiske sange fremføres håndspillet, på en charmerende måde, der får sit unikke liv i et stemningsfuldt samvær med publikum.

Der lægges op til, at publikum kan nynne, synge og grine med fra start til slut.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...Jacob Taarnhøj - Krøllehjern´

Torsdag 28. april 2022, kl. 19:00

Jacob Taarnhøj - Krøllehjern´

Køb billetten her
Entre forsalg:215,00
Entre dørsalg:215,00
Genre:StandUp
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:All Things Live Denmark Frederiksgade 21, 1265, København K, Danmark

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne på ny Danmarksturné

Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem i 2020 - den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern’.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:FABRÄK

Fredag 13. maj 2022, kl. 20:00

FABRÄK

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

FABRÄK SPARKER DØREN IND TIL 2022 MED ANNONCERING AF DERES FØRSTE DANMARKSTURNÉ

’Landets mest intense nye liveband’ skrev Soundvenue senest. Den hårdtslående duo FABRÄK er kommet ud af det blå og har allerede – efter 3 singler – cementeret sig som et af de mest spændende nye acts herhjemme. I december udsolgte FABRÄK to koncerter i henholdsvis Kbh og Aarhus. Nu er de mere end klar til at spille i hele landet, når de tager på Danmarksturné i foråret 2022.
FABRÄK har på meget kort tid etableret sig på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde anno 2022. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust, og med ny musik på vej, tør man roligt spå, at 2022 bliver FABRÄK’s år. Den stærke duo har siden debutsinglen ’VOLDSOM’ fra start 2021, udgivet singlen ’DAARLIGT’, der har ligget i højeste rotation hos P3 og P6 Beat, samt seneste single ’24’, som viser helt nye sider af den energiske duo.

FABRÄK’s talent er bestemt ikke gået ubemærket hen, og i skrivende stund er de nomineret til hele 3 Steppeulven-priser i kategorierne ’Årets håb’, samt ’Årets tekstforfatter’ og ’Årets Sang’ for ”DAARLIGT”. FABRÄK er dertil en del af dette års VEGAS Udvalgte samtidig med, at de topper samtlige af de toneangivende mediers årslister for ”Bedste Sange”, ”Uimodståelige øjeblikke” og ”De bliver store i 2022”, herunder Politiken, Soundvenue, GAFFA m.fl..

To udsolgte koncerter på henholdsvis Loppen i København og HeadQuarters i Aarhus viser, at opbakningen til FABRÄK kun går i én retning. Bandet lever højt på publikums energi og udtaler:

’Vi er helt oppe og køre over, at I kommer så mange og fester med os til vores shows, og vi glæder os til at se jer til en masse skøre aftener i det nye år. Vi elsker jeg – vi ses!’ udtaler de to forsangere Sixten og Cxrtier.

Publikum kan forvente højenergiske og velspillede koncerter, når FABRÄK drager rundt i hele landet til foråret 2022. Både Soundvenue, Politiken og GAFFA skrev om deres koncert på SPOT Festival.

’Jeg er virkelig imponeret over FABRÄK (…) Jeg havde det – for at sige det ligeud – pissesjovt til de flabede anti-punkers kæmpemæssige rockfest, hvor energien altid var i højsædet. Det var umuligt at stå stille.’ Soundvenue.

’… de gav en springskalle af en koncert. Ingen stod stille, mens de rullede deres spyttende punk-rap ud – og ingen gik upåvirket derfra.’ Politiken.

’Publikum gjorde, som de fik besked på: ’Ik stå stille!’ og jeg hoppede og moshede sig igennem anti-punk-rapduoen FABRÄKs energifyldte sæt’ GAFFA.

Som Politiken beskrev FABRÄK: ’Det her er forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre’ og publikum kan se frem til at te sig som møgunger til musik der giver dig lyst til at skråle ad lungernes fulde kraft. FABRÄK besøger i alt 16 byer på deres kommende Danmarksturné.MALURT

Lørdag 14. maj 2022, kl. 21:00

MALURT

Køb billetten her
Entre forsalg:415,00
Entre dørsalg:415,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

MALURT UDSKYDER ALT TIL 2022

Det betyder at MALURT koncerten i Musikhuzet den 15. maj 2021, flyttes til den 14. maj 2022 kl. 21.00

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentlig)
bliver fjernet helt.

Derfor har MALURT nu besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 - i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en MALURT-koncert. Der skal
være liv i cowboyjakkerne!

Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest 1. april 2021.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Der gøres opmærksom på Kulturbutikken er lukket i øjeblikket.

Fyr & Flamme

Fredag 27. maj 2022, kl. 21:00

Fyr & Flamme

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:320,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet i forsalg for 175 kr. - billedlegitimation skal kunne vises på forlangende.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

FYR OG FLAMME TAGER PÅ DANMARKSTURNÉ
Intet mindre end 18 spillesteder lægger dansegulv til, når Fyr Og Flamme, sætter ild til det danske koncert-forår med hits og fest i hele landet!

Du kan godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå udgivelsen af et hitspækket debutalbum og dertil en fuldstændig udsolgt sensommerturné, er Danmarks ukronede dansegulvskonger, Fyr Og Flamme, endelig klar med nye koncerter.

Og denne gang kommer hitduoen hele landet rundt. Der er tour-start i Struer den 7. april, og festen slutter først, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum i et, forhåbentligt, udsolgt Store VEGA i København, lørdag den 28. maj.

Som selvudnævnte “teenageidoler, dine forældre kan forstå”, har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Debutsinglen, ’Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte, sidste år, hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren, ’Kamæleon’, blev endnu en hitsingle og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter – og siden hos millioner af TV-seere – da dansegulvs-hymnen, ’Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Granprix.

Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august måned og mon ikke den både står på velkendte hits og helt ny musik, når Fyr Og Flamme indtager foråret 2022!

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:

Links:Prisma

Lørdag 28. maj 2022, kl. 21:00

Prisma

Køb billetten her
Entre forsalg:50,00
Entre dørsalg:80,00
Genre:Poprock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Den danske søskendeduo PRISMA har siden deres udgivelse af singlen “I Never Wanted To Meet You” i marts 2021, spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og lovende musikalsk projekt.

Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, og inspireret af artister som Agnes Obel og og The
Raveonettes, har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers.

Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende flerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

Lyrikken tager udgangspunkt i det nære, og rummer stærke følelser og personlige historier; både om livets store spørgsmål, og om Frida og Sirids søsterforhold, og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum.

I november 2020 udgav duoen deres debut EP “Her”, som med sine seks sange udgjorde en fortælling om livets cyklus; fødsel, barndom, ungdom, voksenliv, død og genfødsel.

I maj 2021 udgav de deres anden EP “Inside Out”, som er en coming-of-age-fortælling, hvor de med musikken afsøger deres udvikling som individer.

Musikken har et in-your-face-output med en upoleret kant, masser af nerve, som er et oprør med samfundets båse.

EP’en modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene:
“Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”, lyder det fra magasinets anmelder, som her beskriver åbningsnummeret “Seven Greedy Girls”.

I anledningen af udgivelsen spillede PRISMA to udsolgte koncerter i København, som ligeledes af GAFFA fik 5 stjerner.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:

Links:

Links:Lucky Lo

Fredag 24. juni 2022, kl. 21:00

Lucky Lo

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:

Links:

Links:

Links:Jan Gintberg - Død eller Leende

Torsdag 15. september 2022, kl. 19:00

Jan Gintberg - Død eller Leende

Køb billetten her
Entre forsalg:395,00
Entre dørsalg:395,00
Genre:Comedy
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:NKMusic, Sdr. Villavej 6, 3700 Rønne

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE - NYT COMEDYSHOW 2021

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage! Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!’”, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Fang Jan Gintberg ”Død eller Leende” i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-eller-situation på håndenCopenhagen Drummers - Feel Good Tour

Lørdag 8. oktober 2022, kl. 20:00

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

Køb billetten her
Entre forsalg:369,00
Entre dørsalg:389,00
Genre:Drumshow
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde”, lyder det fra Copenhagen Drummers.

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks’s 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for mere end 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:URO

Fredag 28. oktober 2022, kl. 20:00

URO

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:180,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet for 90 kr. i forsalg.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 80 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Koncerten med URO fredag 11. marts 2022 kl. 20:00 flyttes til fredag 28. oktober 2022 kl. 20:00, da bandet ikke har nået at gøre deres debutalbum færdigt og derfor har valgt at skyde deres tour til efteråret.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 14. marts 2022.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

--

DEN INDERLIGE OG SPIRENDE ARTIST URO VARSLER DEBUTALBUM OG FØRSTE TURNÉ I FORÅRET 2022

Det seneste års tid har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde popmusik. Med fem udsolgte koncerter i København på et halvt år og en række stærke radiosingler er URO klar til et endnu vildere 2022, hvor han både udgiver debutalbum og tager på sin første turné rundt i Danmark.


’Det seneste år har været fuldstændig overvældende. At opleve mennesker synge højt med på mine sange, når vi spiller live, er den vildeste oplevelse. Jeg glæder mig derfor til at præsentere ny musik næste år for jer alle, hvor vi skal rundt i hele landet. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det bliver så stort!’ udtaler URO, som borgerligt går under navnet Jeppe Kronback.

I 2020 kickstartede sanger og sangskriver URO karrieren med singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der gjorde det klart, hvor dygtig en historiefortæller han er.

Efterfølgende udkom debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor P3’s Uundgåelige singlen ’Når Jeg Blir Til Jord’ var at finde på, som har streamet over 2,5 million gange. GAFFA skrev følgende om URO sidste år:

’’I storslået kinddans, med livet som indsats’, kan ikke rigtig sammenlignes med at lytte til nogen anden dansk artist på de danske playlister…’

URO har arbejdet på ny musik i år, som munder sig ud i et debutalbum i 2022. I forbindelse med det kommende album tager URO – sammen med sit band – rundt i landet på sin første turné, hvor de bl.a. besøger Rønne, Gladsaxe, Sønderborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Kolding, Skanderborg og København i marts og april 2022.

I november udgav URO den følsomme og melankolske single ’Sov Sødt’, som er første single fra det kommende debutalbum.

Åbn video på youtube

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
www.jazzklubbornholm.dk...
www.havzjazz.dk/...

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:
cozybornholm.dk...
www.facebook.com/groups/42...

Links:

Links:

Links:
https://www.thomasbuttensc...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Smukke Møller - Gasolin & Kim Larsen

Lørdag 29. oktober 2022, kl. 20:00

Smukke Møller - Gasolin & Kim Larsen

Køb billetten her
Entre forsalg:225,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Smukke møller lægger selvfølgelig vejen omkring Bornholm i år også. Vi kan ikke lade være!

Så spænd jer fast i tidsmaskinen endnu en gang. Kom og syng med på alle sangene fra Gasolin’ og Kim Larsens folkelige og lune univers.Specialklassen - Intet Aftalt

Lørdag 10. december 2022, kl. 19:30

Specialklassen - Intet Aftalt

Køb billetten her
Entre forsalg:345,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:Comedy
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet
Arrangør:CSB Island Entertainment

Trioen ’Specialklassen’ lancerer 2022-turné for deres nye comedyshow

I 2022 bliver det igen muligt at opleve den musikalske comedy trio bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, der er kendt som gruppen ’Specialklassen’, når de skal på landsdækkende turné med deres nye comedyshow Intet Aftalt. Billetsalget for comedyshowet starter i dag og har premiere den 29. september 2022 på Bremen Teater i København.

Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når ’Specialklassen’ rammer landets byer med deres 2022-tour og showet Intet Aftalt, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig selv.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.

En klasse for sig
Siden ’Specialklassen’ opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes.
I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg.
Specialklassen har tidligere turneret med Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

”Det er trioens styrke, at den kan omdanne snart sagt, hvad som helst til sketch og sang,” Fyens Stiftstidende

”Genren lever i bedste velgående i dette superprofessionelle og meget lidt pastelfarvede show, hvor det ikke er tilfældigt, at det tilfældige i momenter bliver genial humor,” ISCENE

”De kan deres kram. De er hurtige, skarpe, charmerende, og så tilføjer de genren en ekstra dimension ved at kunne synge rigtigt godt. Ovenikøbet i flerstemmige vokalharmonier - hvor svært er det lige, når ideer, tekst og melodi opstår på stedet som improvisation?” Morten Buckhøj

FAKTA om Specialklassen
Arrangør: CSB Island Entertainment
Medvirkende: Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup

CV
Kasper Gattrup:
Kasper Gattrup er komiker, sanger, revyspiller og uddannet skuespiller fra Skandinavisk Teaterskole (2003). Udover at have optrådt på et utal af danske teatre i større eller mindre roller, har Kasper turneret hele landet rundt med sin soloforestilling om Preben Uglebjerg.
Siden 2012 har Kasper lavet sommerrevy og vandt i 2015 ”Årets Talent” i Charlies Revygalla. Derudover har Kasper landet to nomineringer til ”Årets Revyskuespiller” – også kendt som ”Årets Dirch.” Igennem årene har Gattrup lavet stand-up, ageret som konferencier og entertainer – bl.a. på Midtfyns Festival, Samsø Festival og Roskilde Festival. Gattrup har også medvirket i en del tv-serier og film herunder i spillefilmen Lille Sommerfugl (2020) af Søren Kragh Jacobsen, hvor Gattrup også var med på filmens musikside samt i tv-serierne Store Lars (2020), Limboland (2021) og Fars Drenge (2021).

Kasper Le Fevre
Kasper Le Fevre er komiker, skuespiller og uddannet fra Det Danske Musicalakademi. (2000-2003). Kasper spillede med i Rossen og Rønnows internationale produktion af Les Misérables (2003) og som Sonny i Vejle Musikteater og Århus Musikhus’ opsætning af Grease, der indbragte ham en Reumert Talentpris i 2005. Derudover har han på Fredericia Teater bl.a. medvirket i Rent (2005), West Side Story (2006), Annie (2006) og Spillemand på en tagryg (2007) samt i uropførelsen af musicalen Steam (2008), der bl.a. spillede på George Square Theatre i Edinburgh. Kasper har også forfattet tekster til følgende revyer og shows: Sønderborg Sommerrevy (2010), TamTam (2015-16), Kerteminde Revyen (2016-18), Dragsholm Revyen (2016), Hjørring Revy (2016-19), Linje 3’s Juleshow (2019), Året Der Gak (2019) samt ageret hovedforfatter og instruktør på City Singlers show i 2017 og 2019. Le Fevre modtog i 2019 til Revyernes Revy ”Årets Talentpris” for sin medvirken i Hjørring Revyen.

Rasmus Søndergaard:
Rasmus er komiker, skuespiller, dramatiker og instruktør. Han har arbejdet på Dacapo Teatret (2007-2010) tilmed som kunstnerisk leder af Teater Fabrikken (2005-2007). Søndergaard har gennem tiden haft forskellige roller i blandt andet Hair (2002), Jesus Christ Superstar (2003), The Full Monty (2005) m.fl. Han har leveret tekster til flere af landets revyer blandt andre Dragør Revyen (2013-14), Hjørring Revyen (2019), Nykøbing Falster (2019), Sønderborg Revyen (2021), Odense Revy (2021) samt forfattet Linje 3’s Juleshow (2017-19), Giver det mening – ifølge Torben Chris (2016-2017), Året Der Gak (2020) og instrueret City Singlernes show Gammel vin på nye tasker (2019) og Esbjerg Revy (2021).
I 2022 får Søndergaard debut som revyspiller med Sønderborgs Sommerrevy.


PROGRAM