Thomas Warberg ”Et storslået Menneske”

Torsdag 21. oktober 2021, kl. 19:00

Thomas Warberg ”Et storslået Menneske”

Køb billetten her
Entre forsalg:305,00
Entre dørsalg:305,00
Genre:Comedy
Bemærk:Unummererede pladser. Anbefalet min. alder – 15 år.
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Tajmer Booking og Management, Søndre Allé 17, 4600 Køge

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske”

Thomas Warberg er klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

Thomas Warberg gik for et år siden til en optiker, fordi han troede at han var farveblind. Optikeren kunne berolige ham med, at det er han ikke, men at han opfattelse af farver måske er en smule begrænset. Piger lærer nemlig som børn typisk mange flere farver end drenge. Så hvor en trøje for drenge måske “bare” er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden de har er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden…

Det oplever vi alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor alle føler sig berettiget til at bekendtgøre deres holdninger, også selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Og var det så kun om farver, men ak nej.

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået Menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

Warberg er også kendt fra TV-programmer som Stormester, Live fra Bremen og Klipfiskerne - sidstnævnte kan han igen opleves i på TV2 hele efteråret. Han beriger desuden det Københavnske kulturliv med sin egen “Warberg Comedy Club” der byder på egne shows og sceneplads til standuppens øvrige store navne flere gange ugentligt.

************************************

Arrangøren har kontaktet os for at informere os om, at følgende arrangement Thomas Warberg den 29/5 i Musikhuzet Rønne bliver flyttet til en ny dato og derfor ikke vil finde sted på den oprindelige dato.

Den nye dato for arrangementet er 21/10/2021 Dine billetter vil være gyldige til den nye dato.

Har du fået tilsendt billetten på e-mail, anbefaler vi, at du dagen før showet downloader din billet på ny fra din Ticketmaster-profil eller i vores app, da eventuelle showændringer vil fremgå på billetten.

For refundering:

Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 31-03-2021, ved at klikke https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598 target

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Links:
thomaswarberg.dk...Folkeklubben

Fredag 22. oktober 2021, kl. 20:00

Folkeklubben

Køb billetten her
Entre forsalg:350,00
Entre dørsalg:350,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Folkeklubben udsendte d. 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølge-ren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncert-pause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden om-fangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveor-kestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarks-film’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det nye udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn Af Den Tabte Tid
At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben – der nu udsender nyt album, drager på turné og i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Dan-mark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

”Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 10 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i 2021. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft:

”Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være.”

--

Koncerten er flyttet fra den 12. feb.2021

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten. Billetter til Folkeklubben refunderes senest den 1. marts 2021.

Gæster vil blive kontaktet direkte af Ticketmaster på mail, hvis du har købt billet.

Musikhuzet opfordrer til, at du beholder din billet til den udskudte koncert. Det hjælper både spillested og artist i en svær tid.

Musikken spiller videre på den anden side!

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...Nedkøling: Saarbar & Helena Sams

Fredag 22. oktober 2021, kl. 22:30

Nedkøling: Saarbar & Helena Sams

Entre dørsalg:20,00
Genre:Upcoming
Bemærk:Siddende koncert - unummerede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Kort slukefter-dobbeltkoncert i Raschs Pakhuz efter Folkeklubben. Gæster til Folkeklubben har gratis adgang.

SAARBAR laver ørehængende pop-melodier, kreative produktioner og nærværende, danske tekster. Musikken bærer præg af skiftende taktarter, vise-lignende fornemmelser og electronica. Med organiske lyde og bløde korstemmer skaber hun et nytænkende univers af følelser, som alle kan sætte sig ind i. Tanker om løsrivelse, forvirring, forelskelse og menneskers forskellighed bliver præsenteret i SAARBARs musik.

Helena Sams er en ny musiker, der skriver sange med inspiration fra verden omkring sig. Med eftertænksom lyrik bliver der gjort overvejelser om samfundet og hendes relationer til andre. Når hun optræder, lukker hun publikum ind med behageligt guitarspil og klarhed i stemmen, så de sammen falder ind i den musikalske verden. Hendes sange kredser sig om Singer / Songwriter genren, og de læner sig til tider op ad rock og folk. Hun har et ønske om at man sidder tilbage og har noget at tænke over, efter man har hørt hendes sange. Hun glæder sig altid til at lukke folk ind i hendes musikalske univers og tankestrøm.Saarbar & Helena Sams + Ukendte Skyer

Lørdag 23. oktober 2021, kl. 20:00

Saarbar & Helena Sams + Ukendte Skyer

Køb billetten her
Support:Ukendte Skyer
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Upcoming
Bemærk:Siddende koncert - unummerede siddepladser. Unge under 25 år kan købe billet i forsalg til 40 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Dobbeltkoncert.

SAARBAR laver ørehængende pop-melodier, kreative produktioner og nærværende, danske tekster. Musikken bærer præg af skiftende taktarter, vise-lignende fornemmelser og electronica. Med organiske lyde og bløde korstemmer skaber hun et nytænkende univers af følelser, som alle kan sætte sig ind i. Tanker om løsrivelse, forvirring, forelskelse og menneskers forskellighed bliver præsenteret i SAARBARs musik.

Helena Sams er en ny musiker, der skriver sange med inspiration fra verden omkring sig. Med eftertænksom lyrik bliver der gjort overvejelser om samfundet og hendes relationer til andre. Når hun optræder, lukker hun publikum ind med behageligt guitarspil og klarhed i stemmen, så de sammen falder ind i den musikalske verden. Hendes sange kredser sig om Singer / Songwriter genren, og de læner sig til tider op ad rock og folk. Hun har et ønske om at man sidder tilbage og har noget at tænke over, efter man har hørt hendes sange. Hun glæder sig altid til at lukke folk ind i hendes musikalske univers og tankestrøm.

PS:
Ukendte Skyer


Ukendte Skyer består af Lucca, Johanne og Rose - tre piger fra 2.Gs spæde musikklasse. For dem er musikken ikke kun et fag, men også en glæde som tages med udenfor skolen. Alle i konstellationen synger med klaver og guitar som støtte til smukke og klare harmonier. Pigerne har ingen fast genre, men eksperimenterer, så de kan finde frem til deres eget vibe - og personlige udstråling.Kansas City Stompers m. Jesper Thilo

Søndag 24. oktober 2021, kl. 15:00

Kansas City Stompers m. Jesper Thilo

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100,- eller billet for kr. 125,- i døren. Ung under 26 år forsalg 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Jazzklub Bornholm

Danmarks ældste jazzorkester, Kansas City Stompers, kan i år fejre deres 70 års jubilæum og jazzmusikeren Jesper Thilo fylder 80 år.

Kansas City Stompers har i flere årtier været sammensat af en række af landets bedste og flittigst benyttede musikere, og 2021 er ingen undtagelse. De regnes for det ældste professionelle jazzorkestre i Europa startet i 1951 og med 45 lp/cd-udgivelser. De kan bevæge sig hele vejen fra dixieland til funk og popmusik, og derfor er det også Kansas-folk der har været flittigst benyttet i div. musikalske sammenhænge. Kansas City Stompers er det rette orkester til at bakke Jesper Thilo op i hans udfoldelser.

Jesper Thilo, nok Danmarks mest berømte jazzmusiker, har rødderne dybt plantet i den traditionelle jazz, som han elsker at spille, foruden selvfølgelig swingmusik og andre former for jazz, og med KCS, som han til og fra har spillet med siden 1976, får den ikke for lidt med alle de velkendte trad jazz, New Orleans Jazz og Dixieland-numre, altså Jesper Thilo på en anden måde, men stadigvæk med den fabulouse teknik, som Jesper brillierer med.

Line-up:
Jesper Thilo (sax)
Niels Abild (klarinet og kapelmester)
Ole Kock Hansen (piano)
Børge Ehler (trombone)
Lasse Lundstrøm (bas)
Roger Berg (trommer)Rider på bølgen - Comedy show med Specialklassen

Onsdag 27. oktober 2021, kl. 18:30

Rider på bølgen - Comedy show med Specialklassen

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:270,00
Genre:Comedy
Dørene åbnes:Kl. 17:30
Sted:Musikhuzet

Specialklassens nye show ”Rider på bølgen” kan trække mange referencer til alle de bølger vi som samfund har været igennem i den seneste tid, men mest af alt er det et statement om at Specialklassens shows og humor stadigvæk vokser i folks bevidsthed rundt om i landet.

Som Danmarks stærkeste Impro-Comedy brand, sætter de barren højt når de leverer improviseret satire, sketches, sange, og punchlines ud fra publikums idéer og bud undervejs. Det er involverende, overraskende, og et andet ”take” på comedy genren end de mange stand-uppere der turnerer rundt i landet.
”Det er vores oplevelse at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende.”
Om du er ung eller i den mere modne ende af skalaen vil du være målgruppen for Specialklassens tilgang til comedy. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet ”Hatten Rundt”, og de yngre vil referere til den amerikanske kæmpe succes ”Whose line is it anyway”, der er det program Specialklassen stilmæssigt har ladet sig inspirere mest af, og alligevel gjort til deres eget.

Specialklassen har ud over deres succes på scenen, også en solid krog i ørerne på danskerne med deres radio satire ”Tryghedssamfundet” på Radio 4. De fleste danskere er nok blevet præsenteret for karaktererne ”Palle fra Kalundborg”, ”Rene & mor”, og psykologen ”Mouritz Harker”, og hørt ørehængerne ”Hej Allan”, ”Secret Society”, og Ankerstjerne parodien ”Hulen”. Det samtidsaktuelle og til tider vanvittige indblik i danskernes univers, giver både gode grin, men også masser af debat på de sociale medier.HEDEGAARD + support

Fredag 29. oktober 2021, kl. 21:00 - 01:00

HEDEGAARD + support

Køb billetten her
Support:THOBY + DAVID EGEBJERG
Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:125,00
Genre:Dance/Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

HEDEGAARD er en prisvindende og multiplatinsælgende DJ og producer fra Danmark.

Han udgav sin første EP, “OBLIVION”, i begyndelsen af 2019. Lyden er mørk og tung og i den “originale” HEDEGAARD stil. Singlerne derfra hedder: “JUMANJI” og “SA-MY-D”, og er blevet supportet af blandt andet The Chainsmokers, Alan Walker, Showtek, Laidback Luke, Blasterjaxx og Bingo Players.

Han startede oprindeligt med at producere remix. Mest kendt er nok ’Dr. Dre - Next Episode (HEDEGAARD Remix)’, der nu har hundreder af millioner afspilninger på YouTube. Men han har også remixet fere 50 Cent sange, Ludacris, Kesi, TopGunn, Mellemfngamuzik, Astrid S, Eminem, Nate Dogg, Cedric Gervais og 2x platinsælgende “Slem Igen (HEDEGAARD Remix)” af danske ‘Jimilian’.

I 2012 startede HEDEGAARD med at producere originaltracks og med udgivelsen af “Happy Home (featuring Lukas Graham)” udviklede hans karriere sig fra at spille på natklubber til store events og festivaller. Han har desuden også udgivet musik med andre store navne som Conor Maynard, DubDogz og Echosmith.

Kort tid efter udgivelsen af “Happy Home” producerede og skrev han “Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher. Denne gik, ligesom ‘Happy Home’, #1 i Danmark og desuden 6 andre lande.

Udover at producere sine egne sange og remix, har han arbejdet med og produceret for Lukas Graham, Christopher, Benjamin Hav, Brandon Beal, Natalie La Rose, Tvilling, Jimilian, RH, Gobs, Ude Af Kontrol, Medina, Clara, Jimilian, Carpark North, Nik & Jay, Nabiha, Kidd og mange fere.

I 2021 udgav HEDEGAARD sammen med Basim og Johnson “Du Gør Det Godt”, der lå på den danske top 50 i 4 måneder.

--

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21:
10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)

--

Koncerten med HEDEGAARD (+ support) fredag 6. november 2020 flyttes til fredag 29. oktober 2021 kl. 21:00 pga. Covid-19 smittefare.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest fredag 31. december 2020.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

PS:
THOBY + DAVID EGEBJERG


THOBY er det nyeste skud på stammen af danske DJ’s og producerer.

Den unge bornholmer startede sin karriere tilbage i 2015 da han begyndte at udgive sin egen musik igennem Soundcloud. I november 2018 udgave han sit hidtil største hit ”You Are The One” som på nuværende tidspunkt er blevet streamet mere end 800.000 gange.

Efter udgivelsen skrev han kontrakt med pladeselskabet Quattro Music/Warner Music Denmark og i Januar 2019 udgav han sin første single ”Moonlight” under det nye samarbejde.

Siden da er det blevet til en håndfuld udgivelser og mere end 2.000.000 streams og spillejobs på flere af landets større klubber og festivaler.

THOBY’s spillestil kan beskrives som tung og hård som den bornholmske klippeø han kommer fra og når han stiller sig bag pulten, så er det en aften som du sent vil glemme.DAVID EGEBJERG er en dansk DJ og producer, som har opbygget sig et respekteret navn på den danske klubscene og i branchen, med dertil hørende nomineringer som “Årets Danske mainstream DJ”.

David Egebjerg spiller clubjobs i DK + udland hele året rundt, festivals, awardsshows, gadefester samt større events.

På scenen er det med meget højt niveau, energi og humør, samt med øje for at skabe en helt unik fest for gæsterne. Der bliver interageret med publikum, så alle føler at de er en del af festen, og ikke bare ser på en dj, som holder sin egen fest.

Igen i år vil du kunne opleve ham på flere af de danske festival'er, store events, awardshow og på klubber i udlandet.

David Egebjerg producerer også musik, og har bla. remixet tracks fra Kygo, Meduza, Zara Larsson, Regard, Kongsted og Svenstrup & Vendelboe.

Derudover udkommer han med flere egne singler i løbet af 2020.Smukke Møller - Gasolin & Kim Larsen

Lørdag 30. oktober 2021, kl. 20:00

Smukke Møller - Gasolin & Kim Larsen

Køb billetten her
Entre forsalg:225,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Smukke møller lægger selvfølgelig vejen omkring Bornholm i år også. Vi kan ikke lade være!

Så spænd jer fast i tidsmaskinen endnu en gang. Kom og syng med på alle sangene fra Gasolin’ og Kim Larsens folkelige og lune univers.The Consolation

Lørdag 30. oktober 2021, kl. 23:00

The Consolation

Køb billetten her
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:Rock
Bemærk:Gæster til Smukke Møller har gratis entre.
Dørene åbnes:Kl. 22:30
Sted:Raschs Pakhuz

Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR)
"Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, DR)
"Dødhamrende autentisk" (HQ Music)
"Et født radioband" (GAFFA)
"Bundsolid manifestation" (Musikblogger.dk)
"Troværdigt, og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Side 33)
"Dejligt Astoria album!" (Jørgen de Mylius, DR)

Citaterne her er blot en lille håndfuld af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation over de seneste par år. Ikke mindst i kølvandet på to anmelderroste album, 'Heartland' (2018) og 'Astoria' (2020), der begge har været Ugens Album på DRs P5. Lytter man jævnligt til P5 vil man meget tænkeligt have hørt sange som 'Young Love', 'Stay', 'Headstones' eller 'Kelly Anne', som flittigt er blevet spillet af fx Alex Nyborg Madsen, Jørgen de Mylius, Ole Jacobsen m.fl.

Bandets musik er blevet kaldt alt lige fra country rock til roots rock, fra americana til hjertelandsrock. The Consolation er da bestemt inspireret af den amerikanske tradition, og man vil høre elementer af country, bluegrass, blues og classic rock i mange af sangene. Bandet har inspirationskilder som spænder fra Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, over Neil Young, Bob Dylan og The Band, til ZZ Top, Eagles, Tom Petty og Bruce Springsteen. Men man vil også høre et melodisprog i The Consolations musik, som byder på stærkt iørefaldende elegance, og gør bandets udtryk helt unikt for den hjemlige scene.

Udover sanger, guitarist og sangskriver Nis Gaarde består bandet af Jacob Svensson-Hahn på bas, Sven Busck Andersen på trommer, Vincent Daly på guitar og kor og Leif Bruun på pedal steel guitar. Bandet får endvidere opbakning af Emma Sommer på kor og percussion.

Et fænomenalt spillende liveband i topklasse, som med nærvær, indlevelse og stærke sange formår at sætte gang i både hjerter, hjerner og danselystne kroppe.

The Consolation har til daglig base i København, men har siden begyndelsen af karrieren spillet et væld af koncerter rundt i det meste af landet. Dog aldrig Bornholm! Koncerten i Raschs Pakhus i Rønne d. 30. oktober 2021 er derfor noget helt særligt for bandet, som længe har haft øen højt på ønskelisten.

Er du til solid, åndspillet "amerikanermusik", med elementer af roots, blues og country, og er du til elegant, iørefaldende sangskrivning og med masser af både originalitet og autenticitet, så er The Consolation et band, du bare ikke må snyde dig selv for.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:Suspekt

Lørdag 6. november 2021, kl. 21:00

Suspekt

Køb billetten her
Entre forsalg:345,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

I Musikhuzet er vi mega stolte af, og glæder os til igen, lørdag den 6. november 2021 kl. 21.00 at kunne præsentere Suspekt. På trods af, at de i 2019 kunne fejre deres 20-års jubilæum, er gruppen stadig blandt de mest populære navne på den danske hiphop scene.

For lidt mere end et år siden udgav Suspekt deres 7. album Sindssyge Ting, men gruppen kunne på grund af corona-situationen ikke komme på landevejen og give albummet den tour, det fortjener.

Emil Simonsen Suspekt // Tabu Records skriver:

For 1 år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk.

Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden. Vi annoncerer derfor nu vores kommende efterårs tour 2021 og tænker at der til den tid indsamlet så mange kræfter, at vi uundgåeligt vil bryde ud i fælles knald, skål og sindssyge ting.

Vi har savnet at komme tilbage til vores beats og hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation vi alle står i og ingen kunne have forudset har gjort, at 2021 bliver året hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer.

Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet. De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbe os i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt.

En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:Dr. Friis Blues Clinic feat. Johnny Walther

Søndag 7. november 2021, kl. 15:00

Dr. Friis Blues Clinic feat. Johnny Walther

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Blues
Bemærk: Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 90.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Blues med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis og dagens gæst Johnny Walther, der har fundet sammen til lejligheden.

Den bornholmske guitarist Johnny Walther har været fast leverandør af rå bluesrock på de bornholmske spillesteder de seneste 30 år. Han havde gruppen Krøllebølleband i 90’erne og senere som frontfigur i Rockband Foxy.

Johnny Walther, bliver kaldt Bornholms svar på den amerikanske vokalist Willy Nelson, og noget er der sikkert om betegnelsen, for Walthers røst er både rå og sjælfuld, med nerve og intensitet. Ingen tvivl om, han mener dét han synger.

Ud over at håndtere diverse guitarer, er Johnny Walther også komponist. Kompositionerne balancerer fint med elementerne i folk- bluesrock og country genren.

I 1984, ved ankomsten til Bornholm, stiftede Johnny Walther Krølle Bølle Band, senere dannede han, Masque Division, der udgav en single plade og spillede som opvarmning for bl.a. D.A.D, Street Beat, Savage Rose og Simcess.

I 1993 dannede han Johnny Walther Band, der siden har eksisteret i mange forskellige konstellationer.

Vi følger de af regeringens udstedte retningslinjer om afspritning og afstand, kom i god tid så alle kan komme ind og sidde ned før koncerten begynder.

Foto: Flemming Hjøllund.Eardrops

Fredag 12. november 2021, kl. 21:00

Eardrops

Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Poprock
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Eardrops er et bornholmsk band, samlet af 4 modne musikere med lyst til at spille i et rigtigt rockband med forvrænget guitar og rigtige trommer.

Vi har spillet sammen siden 2013 og har siden bygget et omfattende og alsidigt repertoire op. Vi vælger vores numre ud fra, hvad vi hver især selv kan lide, og selv om vores musikalske baggrund er meget forskellig, har nysgerrighed og åbenhed over for hinandens yndlingsnumre skabt en stærk, fælles musikforståelse.

Bandets klassiske opsætning er vokal, akustisk og elektrisk guitar samt bas og trommer, men der eksperimenteres også med mandolin, mundharmonika og kazoo samt en mere rocket sound med to elektriske guitarer.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...Scandinavian Pink Floyd Project - 50 Echoes

Lørdag 13. november 2021, kl. 21:00

Scandinavian Pink Floyd Project - 50 Echoes

Køb billetten her
Entre forsalg:280,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Rock
Bemærk:Ståkoncert
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

Der dykkes ned i Pink Floyds ursuppe og stilles skarpt på det sagnomspundne værk “Echoes” fra 1971. Et stykke der på én og samme tid er mystisk, uskyldigt, poetisk og
episk.

Et værk hvor almindelige spilleregler går i opløsning mens nye viser sig. Et stykke der skulle vise sig at være afgørende for Pink Floyds fremtidige lyd og approach. Det er 50 år siden.

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med et skræddersyet scenedesign af LED-skærme, lasers og digitalt lys. Bandet genopliver Echoes i en 50 års jubilæumsversion sammen med håndplukkede skatte fra resten af repertoiretFamiliekoncert: Rumlerim

Søndag 14. november 2021, kl. 12:00

Familiekoncert: Rumlerim

Entre forsalg:40,00
Entre dørsalg:60,00
Genre:Familiekoncert
Bemærk:For aldersgruppen 4-9-årige og deres familier.
Dørene åbnes:Kl. 11:00
Sted:Raschs Pakhuz

Rumlerim skriver og spiller elektrisk, rytmisk, groovefunderet originalmusik til og for børn og voksne. Til denne LMS Familiekoncert spiller Rumlerim egenkomponerede sange til børn om evigt aktuelle emner som mobning, fest, trafik, venner, gys, eventyr. Altid med det musikalsk håndværk i højsædet. Små som store inddrages aktivt i koncerten, med både sang og bevægelse. Rumlerim er blandt andet kendt for at have skrevet musik til både den hedengangne Børnenes Trafikklub og det landsdækkende antimobbeprogram Fri For Mobberi.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:Dexterity hyldest til en jazzlegende

Søndag 14. november 2021, kl. 15:00

 Dexterity hyldest til en jazzlegende

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Dexterity - hyldest til en jazzlegende

Fire danske jazzprofiler tager dig med på en musikalsk lystvandring med Dexter Gordons
populæreste numre samt fortællinger om den farverige kunstner og hans intense og dybt originale saxofonspil.

Dexter Gordon var en stilskaber og storyteller på saxofonen. Hans legende og iderige spil har påvirket generationer af saxofonister fra 40’ernes bebop og frem til i dag.
Dexter spillede også med sit ophold i København fra midten af 1960’erne til begyndelsen af 1970’erne, en helt særlig rolle for udviklingen af dansk jazz.

Jens Jefsen, som leverer de velswingende baslinjer i Dexterity og som ung jævnligt spillede sammen med Dexter – fortæller underholdende førstehånds-anekdoter som del af koncerten. Det er en unik position Jens har været i, og Jens bliver jo ikke yngre, så gå ikke glip af muligheden for en koncert med Dexterity i foråret eller efteråret 2020

I det hele taget bliver publikum taget i hånden og taget med på en underholdende musikalsk og anekdotisk rejse i Dexters spændende univers.

Line up:
Mads Ole Erhardsen: tenorsax
Morten Haugshøj: guitar
Jens Jefsen: kontrabas
Ulrik Bisgaard: trommer


NY DATO 14. November 2021

Koncerten blev først flyttet fra 22. november 2020 til 10. januar 2021. Desværre må vi grundet corona restriktioner igen flytte koncerten. Allerede købte billetter kan benyttes uden ombytning på den nye dato, eller refunderes på købs stedet.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:Høker

Fredag 19. november 2021, kl. 20:00

Høker

Køb billetten her
Entre forsalg:140,00
Entre dørsalg:160,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 70 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

Høker er lyden af en generation, der vælter væggene mellem hiphop, punk og pop. Lyden af at gruble om natten. Lyden af et fællesskab, hvor fortvivlelsen slippes løs. Og den lyd vækker genklang.

Den københavnske gruppe har vundet KarriereKanonen, varmet op for The Minds of 99 i Royal Arena og været ugens uundgåelige på P3

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:Mathilde Falch med band

Lørdag 20. november 2021, kl. 20:00

Mathilde Falch med band

Køb billetten her
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:230,00
Genre:Poprock
Bemærk:Kombineret stå og siddekoncert uden mulighed for at bestille siddeplads - kom tidligt, hvis du ønsker siddeplads.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere
med sin musik og lyrik.

Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i
både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske
stemme. Også på sit 5. album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falch
intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs
af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare,
psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet
fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som
mor og ægtefælle (på 10. år).

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst
turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old school
manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse
mange steder til følge.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, RED BARNET, PROJEKT
HJEMLØS. Mathilde sidder ligeledes i bestyrelsen i De Vildeste Fugle-Initiativet.
Mathilde er selv åben omkring sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug, hvor sangskrivningen og musikken i høj grad blev vendepunktet.Mårten Lundgren møder Den Faste Trio

Søndag 21. november 2021, kl. 15:00

Mårten Lundgren møder Den Faste Trio

Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Jazz
Bemærk:Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 90 eller kr. 110 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Jazz i Raschs Pakhuz med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Mårten Lundgren.

Mårten Lundgren er en trompetist og arrangør, der primært arbejder i Øresundsregionen og kan høres i mange forskellige konstellationer, der spænder fra store bands til små grupper. Signifikant for Mårten er hans evne til at relatere ærligt med musikken, og hans evne til at tilpasse sit spil til de forskellige opgaver, han står over for.

Mårten blev født i 1969 i Södertälje og begyndte at spille trompet i en alder af ni. I 1990 begyndte han at studere på Royal Academy of Music i Stockholm, hvor han havde trompet lærere Urban Eriksson, Ulf Adåker og Gustavo Bergalli. I 1991 tog han et års orlov for at gøre sin værnepligt ved Livgardens ridende Dragontrumpetarkår.

Allerede i løbet af sin tid på konservatoriet begyndte Mårten at arbejde som professionel musiker, og han blev fast medlem af "Mats Holmquist Stora Naughty " i 1992. Efter eksamen fra Academy of Music i 1995 arbejdede Mårten som freelance musiker i Stockholm og spillede – ud over med "Big Dirty " – også med bands som "Stockholm Jazz Orchestra", "Guggenheim Hedrenius Big Blues Band", "Radio Jazz Group", "Ulf Andersson Band", "Hector Bingert Latin Lover Big Band " m.fl.

I 1997 kom Mårten med som fast medlem af ”Ronnie Gardiner Septett” og var frem til 2000 hver sommer i forlystelsesparken Gröna Lund i Stockholm. 1997 var også året, hvor Mårten for første gang vikarierede i ”Bohuslän Big Band”, som han siden har spillet en masse med.

I august 1999 flyttede Mårten til København, og det lykkedes på kort tid at etablere sig på den danske jazzscene. Allerede i november 1999 spillede Mårten for første gang med Niels Jørgen Steens "A -Team", og kort tid derefter lykkedes det ham at blive medlem af "Tivolis Big Band", og kan høres hver sommer i Tivoli

I Danmark har Mårten også spillet med bl.a. "Bob Rockwell Quintet", "Danmarks Radios Big Band", "The Orchestra". 2001 flyttede Mårten til Malmø, hvor han bor i dag. Samme år fik Mårten mulighed for at turnere med en af jazzgiganterne, Arne Domnerus. Og i 2003 udgav Mårten sin første cd i eget navn, "Travellin”. 2006/2007 studerede Mårten arrangement på Malmö Musikkonservatorium under Stone Ingelf .

I dag spiller Mårten med kvartetten "Chess Mates", der spiller jazz / beat jazz. De udgav deres første CD i 2008. Mårten er også musikalsk leder for ”Monday Night Big Band” i Malmø, er medlem af "Ernie Wilkins Almost Big Band " og skriver arrangementer for forskellige big bands. Ud over alt dette kan Mårten høres i mange forskellige sammenhænge, hvori en af de vigtigste opgaver er at spille med "Tivolis Big Band" hver sommer.Caroline Henderson - Julekoncert - Sankt Nicolai Kirke

Søndag 21. november 2021, kl. 16:00

Caroline Henderson - Julekoncert - Sankt Nicolai Kirke

Køb billetten her
Entre forsalg:360,00
Entre dørsalg:360,00
Genre:Julekoncert
Bemærk:Unummererede pladser
Dørene åbnes:Kl. 15:00
Sted:Sankt Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, 3700 Rønne
Arrangør:Lions Club Rønne i samarbejde med Musikhuzet

CAROLINE HENDERSON VENDER TILBAGE MED SIN POPULÆRE JULEKONCERT I SANKT NICOLAI KIRKE.

Da corona atter lukkede landet ned sidste år, fik Caroline Henderson kun lov til at gennemføre et lille antal koncerter. Derfor glæder Henderson og hendes musikere sig endnu mere til de årlige julekoncerter i november og december.

For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. I november og december 2021 holder Henderson traditionen i hævd og besøger 14 forskellige kirker i landet i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren.

’Med den allerstørste forventningsglæde ser jeg mere end nogensinde frem til at møde et længe savnet publikum, når vi igen ses til mine julekoncerter. Og i år varer de mindst helt frem til 4. advent! Jeg glæder mig helt exceptionelt meget!’

Det er netop den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed, der gør julekoncerterne til noget helt specielt for Caroline Henderson. Hendes varme vokal omfavner publikum og danner rammen om de populære julekoncerter, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret.

Idéen med at spille julekoncerter i kirker startede i 2010 med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Dette blev startskuddet til en efterhånden urokkelig juletradition for danskere i hele landet, og siden dengang er koncerterne år for år blevet udvidet til en større og mere omfattende turné.

’Julen er jo hjerternes fes
t, hvor vi samler familie og venner. Jeg glæder mig til igen at kunne opleve nærværet og fællesskabet, der bliver skabt i kirkerummet.’ fortæller Caroline Henderson.

Billetsalget til Caroline Hendersons julekoncerter er startet.Ulf Pilgaard - Alle tiders Ulf

Onsdag 24. november 2021, kl. 19:00

Ulf Pilgaard - Alle tiders Ulf

Køb billetten her
Entre forsalg:323,00
Entre dørsalg:323,00
Genre:Talkshow
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Peter Schjødt - Plead

Alletiders Ulf – røverhistorier fra backstage

Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen?

I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem?

Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen?

Kom med helt ind i baglokalet – backstage, hvor skæbner mødes – griner og græder og fortæller røverhistorier.

Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier der aldrig er fortalt.

Gennem musik, video og billeder fortælles om et fantastisk liv.

Publikum bliver taget på en minderig rejse hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.

Hvem er Lukas Birch

Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi. Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul – med brune nuancer.


Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...Gæsterne - Christian Juncker og Jonas Breum

Fredag 26. november 2021, kl. 20:00

Gæsterne - Christian Juncker og Jonas Breum

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Rock
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

“Det er jo os, og ikke publikum, der er gæsterne”.

GÆSTERNE hylder mødet med publikum på debutalbum, der byder på humørfyldt folkrock til have- og havnefesten. Bag duoen står to erfarne sangskrivere, der med samarbejdet er trådt ud af hver sin comfort zone og har inviteret hinanden angstprovokerende, tillidsfuldt tæt på.

Christian Juncker og Jonas Breum er begge sangskrivere med solokarrierer bag sig - og nu debuterer de for første gang med det fælles, musikalske legebarn GÆSTERNE. Jonas Breum har på egen hånd markeret sig som sangskriver i mange år og tilmed sat et solidt aftryk i Folkekirkens Salmebog. Christian Juncker kendes nok bedst for sangen om Mogens & Karen, samt titelsangene til familien Behas maritime eventyr (Kurs mod fjerne kyster - Havana m.fl.).

I 2019 gjorde de to sangskrivere noget, de aldrig før havde prøvet – de rakte ud og inviterede hinanden ind i sine respektive universer. “Fra starten skulle GÆSTERNE handle om noget andet end VIP-udstråling og stramme cowboybukser”, siger Christian Juncker - “De egentlige stjerner er jo dem, der sidder i salen, dyrker musikken og bruger den i deres liv”.

Albummet I Mørket Er Der Ingen Der Skal Sidde Alene består af 11 nye sange, der er indspillet over det seneste år. Og hvis man elsker dansk rock med kærlige hilsener til Kim Larsen, The Travelling Wilburys og Shu-bi-dua, vil GÆSTERNE opleves som godt, humoristisk og tidsløst selskab.

Bag pladens titel venter en fortælling om at trodse ensomheden sammen. På pladens cover ser Juncker og Breum sig over skulderen på en solbeskinnet skov-allé en sommeraften med en gnist af både nostalgi og optimisme, og således spadserer de to sangskrivere ud i det åbne - ”For det er netop det, vi kan sammen, mig og Christian. Vi giver hinanden styrke og mod til at prøve en ny vej”, fastslår Jonas Breum med et smil og fortsætter: ”Den musik, vi voksede op med, var Kim Larsen og Shu-bi-dua - alt sammen musik, der samlede mennesker. Vi lever i en verden, hvor der hele tiden bliver talt om det, der adskiller os, alt det vi er uenige om, alt det uforsonlige. Det skaber ensomhed. Vi trænger alle sammen til en pause i det store, offentlige skænderi. Det er vigtigt at række ud og være sammen.

GÆSTERNE radiodebuterede i januar 2020 med P4-singlen De Livskloge & Dem på Violin. En hel del live-koncerter i forsamlingshuse, på kroer og spillesteder gav duoen blod på koncert-tanden, indtil en velkendt pandemi sendte duoen i pitstop i pladestudiet. Her blev albummets 11 sange skrevet og indspillet i en stemning af legelyst og tillid - og godt et år senere udkommer nu resultatet.

Albummet byder på moderne folkrock med en snert af dansk country. Fra drømmehymnen Alaska til kærlighedsvisen Tror Du Vi Skal Følges Ad til 80’er barndomsnostalgi i Mormor & Morfar. Fra fortolkningen af digteren Emil Aarestrups Skovensomhed til klagesangen Dronningen Sover På Amalienborg. Og så er der pladens titelnummer I Mørket Er Der Ingen Der Skal Sidde Alene. Et rockabilly-nummer, der lyder som soundtracket til en svensk midsommerfest og er fridigtet over digteren Jeppe Aakjærs Spurven Sidder Stum Bag Kvist. Og det folkelige gennembruds familielandbrug, moderens rokke og faderens bibel er erstattet af dræbersnegle, kommercielle, amerikanske højtider og ikke mindst digitale tidsfræsere. Mørket er måske det samme, men med GÆSTERNES ensomhedsbekæmpende debut skal ingen længere sidde dér alene!

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:Hit med 80''erne

Lørdag 27. november 2021, kl. 21:00

Hit med 80''erne

Køb billetten her
Entre forsalg:230,00
Entre dørsalg:260,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

I næsten 30 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De udsolgte koncerter bliver flere og flere, som årene går. Billetterne sælges hurtigere og hurtigere. Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på. Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Der er så mange fællessange, der skal synges -Vi ses i Musikhuzet

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor. Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar. Marianne Lewandowski, kor / vokal / percussion. Brian Bannerholt, guitar. Steffen Hansen, keyboards. Jakob Pagaard, bas / kor. Kurt Nielsen, trommer

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:Nedkøling: Henriette Engelhart

Lørdag 27. november 2021, kl. 23:30

Nedkøling: Henriette Engelhart

Entre dørsalg:20,00
Genre:Pop
Bemærk:Gæster til Hit med 80erne har gratis adgang.
Dørene åbnes:Kl. 23:00
Sted:Raschs Pakhuz

Sangerinde Henriette Engelhart var både gæstesolist, korsanger og percussionist for Hit Med 80'erne sidste gang de spillede på Bornholm. Denne gang medbringer hun sit klaver og fortsætter igen aftenen med lækre pompøse 80’er popballader i Raschs Pakhuz.

Henriette er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Anne Rosings to-årige efteruddannelse VoiceEmbodiment. Hun er indehaver af virksomheden Sing Alive med base i Gudhjem og er både udøvende musiker, sangunderviser og korleder.

Læs mere på hjemmesiden henrietteengelhart.dk og kom forbi til hyggelig nedkøling efter Hit med 80'erne koncerten.Steen Hansen Trio

Søndag 28. november 2021, kl. 15:00

Steen Hansen Trio

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Arrangør:Jazzklub Bornholm

Musikalsk Legestue
Med et blandet repertoire bestående af standards og originalkompositioner af Steen Hansen, samt triofomatet, er der rigelig mulighed for udfoldelse af bandets medlemmer.

Alle 3 har kendt hinanden og spillet sammen i forskellige konstellationer i mange år. Forvent en swingende eftermiddag med gode melodier og legende samspil.

Bandet består af:
Steen Nikolaj Hansen - Basun
Per Gade - Guitar
Kaspar Vadsholdt - BasBlæst

Fredag 3. december 2021, kl. 20:00

Blæst

Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Pop
Bemærk:Aldersgrænse 16+ år. Unge under 26 år kan købe billet for 50 kr. i forsalg.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med VEZET

De hedder Blæst, og de skriver energiske ørehængende melodier, og med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’ behandler de nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med.

Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner.

Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og
charmerende pop produktioner, der giver bandet det moderne touch der gør at Blæst vil blive et popnavn, der ikke kan ignoreres.

Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

Debut-ep’en Vindstille, der udkom i juni 2020, blev rost af både musik medier, og musik lyttere og bandet er nu klar med ny musik i slutningen af 2020.

Teksterne er ligefremme, men fattige på klichéer og rige på originale indfald.
(Gaffa)

En EP, hvor det ene velfungerende popnummer overtager det andet.
(Band of Tomorrow)AySay

Lørdag 4. december 2021, kl. 20:00

AySay

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Verdensmusik
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Luna Ersahin er født ind i et liv med to kulturer som afsæt. Med en dansk mor og en kurdisk far fra Tyrkiet, hviler i hendes stemme en fortælling om helheden i de to halvdele. Som frontkvinde i trioen AySay er det det samme budskab, der udleveres i et fængslende lydunivers, hvor østlige og vestlige traditioner blandes; saz og darbuka møder elektroniske produktioner, mens østlige toner sunget på dansk glider over i tyrkisk i flydende overgange. Trioens musik søger at udfordre og finde nye harmonier, hvor grænser brydes ned på nærværende og åben vis. Fortællingen taler ind i skæbner delt af tusindvis af mennesker i dag, og AySay søger gennem musikken at skabe nye, fælles fortællinger om at være menneske.Junkyard Drive

Lørdag 4. december 2021, kl. 20:00

Junkyard Drive

Entre forsalg:100,00
Entre dørsalg:130,00
Genre:Metal
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Et band med vind i sejlende! Junkyard Drive har stormet fremad, siden første spadestik i 2014. Bandet har igennem tiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter!

Junkyard Drive udgav i 2017 debut albummet Sin & Tonic, der indeholder kæmpehittet “Geordie”, og er blevet tildelt topkarakter i både ind- og udland. Det danske magasin Metallized kaldte det “et imponerende, beundringsværdigt, majestætisk mesterværk!”. Albummet blev indspillet i Medley Studios med Søren Andersen (Glen Hughes, Jesper Binzer, Electric Guitars) bag knapperne og cementerede et stærkt samarbejde.

Allerede året efter, udkom “den svære 2’er” Black Coffee, som høster endnu mere succes end debuten.

Bandet får massivt airplay med sange som Sweet Little Dreamer og Way Too Long. Der er ingen tvivl, anmelderne og lytterne elsker Junkyard Drive, og dette bevises på streamingtjenesterne hvor de alene på Spotify har ramt over 5 millioner afspilninger. Junkyard Drives musik er blevet sammenlignet med lyden fra Led Zeppelin og guitarspilet fra Aerosmith.

Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kort sagt: en rockoplevelse du får få andre steder på den danske scene.

Under coronanedlukningen har bandet brugt tiden på, at gå endnu mere i dybden med sangskrivningen til næste album. De besøger få udvalgte spillesteder for at afprøve det nye materiale. Der er derfor en unik mulighed for at opleve en premiere på spritnye sange fra Danmarks bedste rockband under 40.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:Familiekoncert: Heartbeat

Søndag 5. december 2021, kl. 13:00

Familiekoncert: Heartbeat

Entre forsalg:40,00
Entre dørsalg:60,00
Genre:Familiekoncert
Bemærk:For aldersgruppen 4-9-årige og deres familier.
Dørene åbnes:Kl. 12:00
Sted:Raschs Pakhuz

Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.

Medvirkende:
Nils Antonio Kløvedal: Percussion
Morten Brandt Monberg: Percussion
Søren Brandt Monberg: Percussion

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:Dr. Friis Blues Clinic feat. Søren Rislund

Søndag 5. december 2021, kl. 15:00

Dr. Friis Blues Clinic feat. Søren Rislund

Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Blues
Bemærk:Unummerede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 90,-
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Blues med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Søren Rislund.

Som traditionen byder besøger Søren Rislund Musikhuzet Bornholm for at varme op til den forestående højtid.

Søren Rislund indledte i 1975 et samarbejde med studiekammeraten Jan Monrad i gruppen Totalpetroleum, og de udviklede her deres helt specielle blanding af sort humor, flad popmusik, latrinære vitser og satire. Gruppen ændrede senere navn og blev til Monrad & Rislund. De har udgivet mere end 30 album, videoer m.v., indtil Jan Monrad før tid i 2015 blev hjemkaldt til sin skaber for at stå for underholdningen der, formodentlig i de højere luftlag. Humoren er folkelig, bramfri, satirisk og til tider sort.

Allerede som 12-årig købte Søren en mundharmonika og så har den stået på musik siden da. Han mødte Michael Friis i begyndelsen af 1980'erne. Monrad og Rislund var på en turné sammen med Pia Raug, hvor Michael Friis var med på bas. Siden var Michael Friis ind over en del af deres plader - både som bassist og producer.Red Warszawa

Fredag 10. december 2021, kl. 21:00

Red Warszawa

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Metal
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!


--

Red Warszawa - Slidt mis 35

Der er ingen tvivl…. red warszawa er gammel… ca. 35 år. Som sagt så mange gange før husker ingen i bandet om det var 86 eller 87 at navnet første gang poppede op, så alle jubilæer (baseret på 5 år) holdes 2 år i træk… dvs. at 40% af alle rw’s koncertår er jubilæumsår. Denne gang er det så 35-års fødselsdagen som skal fejres på den sædvanlige upassende vis. Dette foregår i kraft af en landsdækkende tour under navnet “slidt mis 35”. Dette må du selvfølgelig ikke MISse, så køb din billet i god tid. Bandet er aktuelt med albummet “Lade” som alle elsker at hade. det rimer så det passer. Ud over at spille musik, kan de heller ikke hægle eller strikke. Kom og se en flok gamle nisser forsøge sig med hits som var store i 1996. De fleste i bandet er demente, så hvert show er debut. Stomi-power og voksen-ble!!!

Tjek seneste video-kunst ud!

og husk altid….

HASH-KANYLER KAN GØRE DIG HOMOSEKSUEL

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Morgendagens Stjerner

Lørdag 11. december 2021, kl. 20:00

Morgendagens Stjerner

Entre forsalg:40,00
Entre dørsalg:60,00
Genre:Upcoming
Dørene åbnes:Kl. 19:00

Kom og oplev det seneste nye Bornholms musikalske undergrund har at byde på. Upcoming singer songwritere og bands står klar på scenen i Raschs Pakhuz for at vise publikum, hvad de er lavet af. Kom og oplev morgendagens stjerner!

Præsenteres i samarbejde med hele øens øveforening: Stereoboxen.Bjarke Falgren Quartet

Søndag 12. december 2021, kl. 15:00

Bjarke Falgren Quartet

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Siddende koncert - unummererede pladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Jazzklub Bornholm

Bjarke Falgren (violin)
Janus Templeton (trommer)
Morten Lundsby (kontrabas)
Henrik Hallberg (guitar)

Tag på en musikalsk rejse sammen med violinist, Bjarke Falgren, når han sammen med sin velspillende quartet gæster Raschs Pakhuz søndag den 12. december klokken 15.00.

Til koncerten vil du opleve den prisvindende og 4-dobbelte grammyvinder, Bjarke Falgren, slippe kreativiteten løs sammen med nogle af Skandinaviens ypperste musikere. Her vil de på bedste vis forløse Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregisteret - fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende.

Musikken tager udgangspunkt i jazzen, men er krydret elementer fra alt fra folkemusik til brasilianske rytmer og klassisk musik.

Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde

Bjarke Falgren er 4-dobbelt grammyvinder, og har siden 7-års-alderen dedikeret sig selv og sit liv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen - af mange set som verdens største jazz-violinist - har begejstret betegnet ham som sin arvtager, og bestemte før sin død i 2017 at Bjarke skulle være den første modtager af "The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017". Senest har Bjarke også modtaget Trelleborgfondens Kulturpris: "Grundtvig-Marie prisen" 2017.

Bjarke turnerer verden over, og har udgivet 10 cd’er. Desuden skriver og producerer Bjarke film og teatermusik og underviser på musikkonservatorier i ind og udland.

Pressen skriver:

Bjarke Falgren kæler lækkert og opmærksomt for tonerne fra sin violin. Hver enkelt tone får opmærksomhed, så den bliver til at tage og føle på. En tone er ikke bare noget, der sættes i gang og varer, til næste tone begynder. Den er en verden i sig selv.
Tonevuggeren og superswingeren Falgren fornyer og afpudser jazzens kernegods og hans måde at kæle tonerne frem og få violinen til at tale på, er hans egen fine måde.” Thomas Michelsen, Politiken

Bjarke Falgren er en sjældent talentfuld, teknisk velfunderet og kunstnerisk vidtfavnende, rytmisk musiker. Jeg har altid set ham som en musikalsk mastermind, for sådan er hans autoritet på scenen: Han betager med den organiske lethed hvormed, han optræder. Med en forunderlig sans for det kulturelt særegne og en helt egen kant og karakter gør han violinen til talerør for sine egne følelser. Han har styrken og kvaliteten til at berede vejen for et internationalt gennembrud. Han burde indgå et samarbejde med Pat Metheny - for musikaliteten og det åbenlyst foretrukne klangbillede er jo af samme støbning!
Ivan Rod, Gaffa.

Falgren spiller med en besnærende elegance og en afspændt swingfornemmelse helt uden falbelader. Ingen udvendige gimmicks men masser af inderlighed og varme. i et moderne tonesprog giver Falgren hver eneste tone på sit dejlige instrument en glød, der vidner om et helt særligt nærvær. Han er en melodiker med en særlig sans for de sarte detaljer og det tilsyneladende enkle. Falgrens violin klinger så kønt at det nærmer sig det hjerteskærende når han fortæller os noget om at tage vare på de indre musikalske kræfter, der nænsomt slippes fri med et perlende forfriskende og overskudspræget violinspil og viser hvordan traditionen kan opdateres med en musik, der i så høj grad er levende og til stede.
Jakob Hassing, Jazz Special

Bjarke Falgren forkæler os med en smuk og følelsesbetonet musikalsk oplevelse. Som om violin og bue er vokset sammen med hans arme og således bliver en del af ham selv. Hans lette og sensitive strøg tilfører en personlig falgrensk karakter og samtidigt udforsker og demonstrerer han violinens flerfarvede udtryksmæssige muligheder. Salig Svend Asmussen nåede at sende sin unge kollega i vej med sin støtte og stærke anbefalinger, bl.a.at han betragtede ham som sin naturlige efterfølger. Det mere end antyder Bjarke Falgrens høje musikalske niveau og fremtidige muligheder. Det skal blive særdeles interessant at følge hans videre udvikling.
Nils Thorlund, Rootszone

Bjarke Falgren er siden syvårsalderen vokset op med violinen i hånden og demonstrerer en sjælden sanselighed i sit spil. Kodeordene er til stadighed sensualitet, smerte og passion. Med en virtuositet og originalitet præsenterer Falgren sig som Danmarks ubestridte ‘Mr. Fiddle’. Martin Loft, Loftskammer Bjarke Falgren er i særklasse en fabelagtig violinist, den hardest swingin’ jazzviolinist jeg har hørt siden Stuff Smith og jeg betragter ham som min arvtager.
Svend Asmussen

Falgrens musikalske sprogdygtighed er grænseløs, hans præcision og hans spektakulære, forførene lyriske spil gør, at man skal lede længe efter et superlativ som kan dække
- Manuel Weber, Kieler nachrichten

Falgren spiller med en fandenivoldskhed, en stor tone og et bid i strøget, der meget vel kan minde om Stuff Smiths, men Falgrens musikalitet stikker dybere end Smiths
- Boris Rabinowitsch, Politiken

Falgren en mycket kompetent speleman som kramar känslor ur sitt instrument man knappast trodde var möjligt

- Bo Carlsson, Österlen magasinetFlying Moments

Fredag 17. december 2021, kl. 21:00

Flying Moments

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Flying Moments gæster Raschs Pakhuz på Bornholm

”Ytringsfrihed”, ”Ud og knalde til bolden” og ”Sexisme” er blot nogle af de numre, som Flying Moments har på paletten, når de underholder publikum.

Fredag 17. december kl: 21:00 gæster de Raschs Pakhuz. Men hvem er Flying Moments egentlig?

Kort sagt - Det nye danske band med kant.

Flying Moments er en tremandsgruppe, der spiller rundt til fester, festivaler og byfester. Bandet består af Tony Eichen (Forsanger og guitarist), Flemming Buchhave Nielsen (Kor og Guitarist) og René Overgaard Hultgreen (Kor og Trommeslager/Cajon spiller).

Den 23. juli 2020 går en mobiloptagelse af sangen ”Ytringsfrihed” viralt på Facebook, og på under en uge får den mere end 1 million visninger. Siden da er bandet blevet kendt for at skrive sange med kant, humor og seriøsitet. De griber relevante nyheder som rør det danske folk, og kreerer en sang derefter.

Ud over egne numre, spiller de også en bred vifte af covernumre og garanterer at publikum kan synge med på mindst hvert tredje nummer.

Største hit: “Ytringsfrihed” - En sang med alle de ord vi ikke må sige, men med et budskab om, at respekterer hinanden.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Christmas Club Bang Bang Live!

Lørdag 25. december 2021, kl. 22:00

Christmas Club Bang Bang Live!

Entre forsalg:75,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Aldersgrænse 18 år.
Dørene åbnes:Kl. 22:00
Sted:Musikhuzet

Denne aften inviterer Musikhuzet til Klub Bang Bangs årlige Christmas Special!

Siden 2007 har folk hvert år strømmet til Musikhuzet for at være med til dette uforglemmelige event!

Musikhuzet har alle de forgangne år været pakket til bristepunktet.

Undgå udsolgt og den vanvittige kø ved at købe din billet i forsalg!

OBS: Aldersgrænse 18 år.Christmas Jam

Søndag 26. december 2021, kl. 20:00

Christmas Jam

Entre forsalg:30,00
Entre dørsalg:50,00
Genre:Jam aften
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

På med nissehuen og find bjælderne frem!

Kom til julehygge og jam.

Alle, der har lyst, kan gæste scenen og optræde med deres eget band, solo eller sammen med husorkesteret!

Jammere har fri entré.Foredrag: Niels Krøjgaard - Psykologisk manipulation

Mandag 7. februar 2022, kl. 19:00

Foredrag: Niels Krøjgaard - Psykologisk manipulation

Køb billetten her
Entre forsalg:299,00
Entre dørsalg:349,00
Genre:Foredrag
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Sted:Musikhuzet

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde

Psykologisk manipulation - evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden?

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow

Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation

Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige JA. Du får viden og værktøjer med hjem, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

⭐⭐⭐⭐⭐
Verdensklasse
Jesper Askjær - If Forskning

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk tankevækkende og inspirerende
Anne-Kathrine Jensen - Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.
KATINKA Band - Ekstremsporttour

Fredag 18. februar 2022, kl. 20:00

KATINKA Band - Ekstremsporttour

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 125 kr. - HALV PRIS - først til mølle!


Kritikerroste publikum-darlings med fængende radiohits. Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed.
Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt.

Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Katinka Band udgav deres første album, ’Vi Er Ikke Kønne Nok Til at Danse’, i 2017 og deres andet album, ’Vokseværk’, i 2018, hvorfra singlen ’2000 Meter i Frit Fald’ for alvor sparkede dørene ind hos P6 Beats og P4s lyttere. Samtidig har bandet turneret Danmark tyndt, og gang på gang bevist, at de er et fænomenalt livenavn med både nerve og nærvær.

Nu arbejder Katinka Band på deres kommende album, som lander i 2022. Fire år er gået siden sidste album, og Katinka Bjerregaard er i mellemtiden blevet mor til tvillinger. Sammen ulmer vennerne af boblende eventyrlyst og en fælles energi for at indtage og overtage Danmark med deres på én gang atmosfæriske og dynamiske musik.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det – til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.

De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.

Katinka Band består af:
• Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele)
• Simon Ask (guitar)
• Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor)
• Tobias Pedersen (trommer)

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:UDE AF KONTROL

Lørdag 26. februar 2022, kl. 20:00 - 01:00

 UDE AF KONTROL

Køb billetten her
Entre forsalg:90,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Ved ankomst med forsalgsbillet efter kl. 22:00 betales et ekstra gebyr på 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

UDE AF KONTROL - Er klar til at vælte Danmark igen!

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og op-nået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!

Senest har UAK overgået alles forventninger med stor publikum tilslutning til deres Drive In- samt sid-ned-koncerter sommer 2020! Bandet har længe ventet på at kunne offentliggøre deres til dato største landsdækkende Live Tour og glæder sig umådeligt til at vælte Danmark igen!Burhan G - akustisk tour

Lørdag 19. marts 2022, kl. 21:00

Burhan G - akustisk tour

Køb billetten her
Entre forsalg:375,00
Entre dørsalg:400,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Burhan G inviterer publikum helt tæt på, når han i foråret 2022 drager på en omfattende Danmarksturné - ansigt til ansigt

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, “Kalder Mig Hjem”, “Jeg Vil Have Dig For Mig Selv”, “Mest Ondt”, “Tættere På Himlen”, “Jeg’ I Live” og sidst men ikke mindst julehittet “Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister. Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere. Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme.


Burhan G´s akustiske tour er endnu en gang ramt af restriktioner, Vi er glade for at det lykkedes at flytte koncerten der skulle afvikles den 20 marts 2021, til den 19. marts 2022. Allerede købte billetter gælder uden ombytning til den nye dato.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

Vi beklager ulejligheden og håber på, at du får en god oplevelse til koncerten i 2022.

Gæster der allerede har købt billetter, bliver kontaktet direkte af Ticketmaster vedr. evt refusion. Refundering af billetten skal ske senest torsdag 29. april 2021.

Musikhuzet opfordrer gæsterne til at beholde deres billetter. Det hjælper både kunstnerne og Musikhuzet.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:Dorthe Gerlach

Fredag 25. marts 2022, kl. 20:00

Dorthe Gerlach

Køb billetten her
Entre forsalg:290,00
Entre dørsalg:310,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når hun til foråret rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.

--

Koncerten med Dorthe Gerlach onsdag 31. marts 2021 kl. 20:00 flyttes til fredag 25. marts 2022 kl. 20:00 pga. regeringens udmelding om nedlukning pga. COVID-19 smittefare.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den nye dato eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest torsdag 15. april 2021.Hjalmer

Fredag 1. april 2022, kl. 21:00

Hjalmer

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:290,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

HELT PÅ TOPPEN AF POPPEN MED HJALMER I 2022

Den 26-årige anmelderroste pop-charmør drager på landsdækkende forårsturné med dugfriske fortolkninger og sangene fra et kommende nyt album på sætlisten!

Hjalmer er på rekordtid slået igennem på den danske musikscene. Selv ikke en verdensomspændende pandemi har kunnet sætte en stopper for den unge musikers popfærd, da han ovenpå udgivelsen af sit længeventede debutalbum, ’Midt i en drøm eller noget der ligner’, både ryddede bordet med hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk – og kunne tage på endnu en anmelderrost, og ikke mindst totalt udsolgt, Danmarksturné.

Nu er Hjalmer endelig klar til at tage turen hele Danmark rundt igen. Det sker i foråret 2022 – med fuldt band og intet mindre end 19 spillesteder på plakaten!

I løbet af dette efterår, kan man passende varme op til koncerterne med Hjalmer helt hjemme i stuen. Den 26-årige musiker er nemlig med i det altid populære musikprogram, Toppen Af Poppen på TV2, hvor han kaster sig ud i personlige fortolkninger af så forskellige navne som Simon Kvamm, Katinka, Alex Vargas, Malthe Ebert, Mathilde Falch og Maria Bramsen. Hjalmer fortæller:

”Det var en vild udfordring og virkelig grænseoverskridende, at fortolke andre sangskriveres hjerteblod lige der foran dem. Men det blev en oplevelse for livet! Og jeg glæder mig til at dele det med publikum på scenerne derude. Og så har jeg selvfølgelig også alle mine egne sange med – og nogle helt nye, som jeg føler er nogle af de bedste, jeg nogensinde har skrevet. Jeg glæder mig!”

Og det gør vi også, Hjalmer!Bremer / McCoy

Lørdag 2. april 2022, kl. 20:00

Bremer / McCoy

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Moderne Jazz
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Sct. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, 3700 Rønne
Arrangør:Nicolai Kirkes Musikudvalg er medarrangør.

Koncerten finder sted i Sct. Nicolai Kirke i Rønne.

Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Duoens fjerde album, “Utopia” (2019), blev udgivet i samarbejde mellem Bremer/McCoy Music og Talking Heads-frontmanden David Byrnes label Luaka Bop i New York. På albummet fortsætter rejsen videre ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og uhyrligt talentfulde barndomsvenner. Denne aften gæster de Sct. Nicolai Kirke i Rønne.

De har været prisnomineret til Steppeulven blandt andet i kategorierne Årets Musiker og Årets Komponist mere end én gang. De har fået opmærksomhed i udlandet, og de har præsteret udsolgte koncerter på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teater i København – ligeledes mere end én gang. Bremer/McCoy er et varmt navn.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet og har spillet sammen siden 2012. Og i oktober 2019 udgav de deres fjerde album sammen.

”På den seneste plade havde vi besluttet, at der skulle være mere frihed til nyskabelse. Og alligevel ender vi med at lave en plade primært med klaver og kontrabas. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan få,” forklarer Morten McCoy.

Bremer/McCoy er et stærkt fællesskab med en særlig, gensidig forståelse. En anmelderrost konstellation, der skal opleves.

Jonathan Bremer (født 1991)

Vandt som 17-årig JazzDanmarks Ung Jazz-konkurrence med bandet Surf in Stereo. Et år efter blev han hyret af Jazzhus Montmartre som husbassist, og i perioden 2011-2014 var han fast medlem af Niels Lan Dokys trio. Han medvirker desuden på flere af Dokys plader. Bremer har derudover eksperimenteret meget med at bruge kontrabassen i dub, reggae og elektronisk musik, han kuraterer Montmartres serie af upcoming-koncerter og har pladeselskabet Unity Rec.

Bremer har optrådt sammen med David Sanborn, Gino Vannelli, Palle Mikkelborg, Raske Penge, Mike Sheridan, Mikkel Metal, Purbayan Chatterjee, Rick Margitza og mange andre rundt omkring i hele verden.

Morten McCoy (født 1992)

Startede sin musiske rejse med at grave dybt ned i den jamaicanske musikkultur både som musiker, komponist, koncertarrangør og DJ. Siden har han beskæftiget sig med både øst- og vestafrikansk musik såvel som moderne vestlige lyde.

Som producer har han blandt andet arbejdet intensivt med at mestre kunsten at optage lyd analogt. I 2017 var han medkomponist på det prisvindende soundtrack til filmen “Underverden”. Han blev nomineret til en Steppeulv som Årets Musiker og som Årets Komponist sammen med Jonathan Bremer. Han kuraterer Livity Music – et sublabel på Raske Plader.Jacob Taarnhøj - Krøllehjern''

Torsdag 28. april 2022, kl. 19:00

Jacob Taarnhøj - Krøllehjern''

Køb billetten her
Entre forsalg:215,00
Entre dørsalg:215,00
Genre:StandUp
Dørene åbnes:Kl. 18:00
Arrangør:All Things Live Denmark Frederiksgade 21, 1265, København K, Danmark

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne på ny Danmarksturné

Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem i 2020 - den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern’.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:MALURT

Lørdag 14. maj 2022, kl. 21:00

MALURT

Køb billetten her
Entre forsalg:415,00
Entre dørsalg:415,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

MALURT UDSKYDER ALT TIL 2022

Det betyder at MALURT koncerten i Musikhuzet den 15. maj 2021, flyttes til den 14. maj 2022 kl. 21.00

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentlig)
bliver fjernet helt.

Derfor har MALURT nu besluttet at udskyde deres SuperLive-turné, såvel indendørs-koncerter som festivalshows, til 2022 - i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en MALURT-koncert. Der skal
være liv i cowboyjakkerne!

Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest 1. april 2021.

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside og ticketmaster.dk, får automatisk en e-mail fra Ticketmaster vedrørende mulighed for refundering af billetter.

For refundering:

Kunder, der har købt billetter på Musikhuzets hjemmeside eller ticketmaster.dk, som ønsker sine billetter refunderet, bedes kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk inden ovenstående tidsfrist.

Du bedes i din e-mail oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling. Er dine billetter betalt helt eller delvist med Ticketmaster gavekort eller MobilePay bedes du endvidere oplyse det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til. Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Er dine billetter købt i Kulturbutikken eller på et andet fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, har du mulighed for inden ovenstående tidsfrist at få billetterne refunderet ved at maile en kopi af billetter til info@musikhuzet.dk med oplysninger om det reg. og kontonummer, som du ønsker beløbet overført til, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. sal
1850 Frederiksberg C
att.: Kundeservice

Gebyrer (20 kr. pr. billet), tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke, jf. Ticketmasters forretningsbetingelser.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Der gøres opmærksom på Kulturbutikken er lukket i øjeblikket.

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

Lørdag 8. oktober 2022, kl. 20:00

Copenhagen Drummers - Feel Good Tour

Køb billetten her
Entre forsalg:369,00
Entre dørsalg:389,00
Genre:Drumshow
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

FEEL GOOD TOUR - Nyt show med Copenhagen Drummers

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash’, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor krydret med et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde”, lyder det fra Copenhagen Drummers.

Gennem de seneste 7 år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks’s 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for mere end 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Åbn video på youtube

Links:
thomaswarberg.dk...

Links:
www.folkeklubben.dk...

Links:

Links:

Links:

Links:
www.eardrops.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:
alletidersulf.dk/...

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:

Links:


PROGRAM